kiek zinau anksciau žardej buvo dabar nezinau
sveriami rubeliai ir labai pigiai, norečiau ir as ten apsilankyti jeigu ji ten bera

QUOTE(Maluna @ 2007 05 20, 16:11)
Kalnieciu prekybos centre kur deveti drabuziai visai yra pasirinkimas. Nu iki 1 metuku kiek bodziuku vasarai ir po 1lt
ir suknyciu 

O kur randasi šis prekybos centras???
QUOTE(OLIUKE @ 2007 06 11, 14:58)
O kur randasi šis prekybos centras???
kaune Savanorių pr.

ir aš padėvėtuose apiperku savo pupa, neperku nutrintu rubu
perku tik naujus su eriketem arba kaip naujus, ir pupa papuosta ir pinigu sutaupom
batukus tai naujus perkam

QUOTE(septyniuke @ 2007 06 22, 23:42)
Buk gera, isduok

QUOTE(septyniuke @ 2007 06 22, 23:42)
tylesi ir Maryte Melnikaite? Cia gal valstybine paslaptis?

As irgi labai padoriu rubeliu randu! Net ne padoriu, o super sauniu!!!
Tiesiog tam ieskojimui reikia nemazai laiko, o jo daznai truksta... Vienos iskirtines parduotuves nezinau, tai tenka aplinkines visas perbegti... Nors kartais ir sumoku nemazai, bet zinau, kad rubelis tikrai geresnes kokybes negu kinietiskas pirktas turguj. Aisku buna, kad ir nieko nerandu, skuduru juk nepirksi...
Bet siaip nieko pries sias parduotuves neturiu ir jokiu kompleksu, kad mano vaikas turi keleta padevetu rubeliu, tikrai nejauciu. Juo labiau, kad jose dazniausiai ieskau ir perku naujus rubelius, o ju buna nemazai, tik paieskoti reikia!

Dazniausiai perkame naujus, nors kartais nueinu i Rygos. g. esancia parduotuve, ten buna neblogu rubeliu.
Sveikutes. Info kavianskoms:
Skudurynas Dauksos g., netoli pardes Silas, einant link Vilniaus g. , skudurynas Nemuno g. ten, kur veikia pigiu picu picerija, salia Ikiuko, kur pereja per Nemuno g. (cia geras taskas tikrai, visu rubu buna geru ir kaina mazesne), skudurynas Maironio/Kestucio g. kampas (cia vaikisku rubu rojus, saviskiui is sio daugiausia perku), skudurynas Kalnieciu prekybos centre (esu buvus pora kartu, nes tam kraste retai bunu, neblogas, kainos mazesne nei centre, skudurynas aleksoto turguje (rubus knist reikia, bet galima rasti geru ir itin pigiu), skurlynas salia Molo prekybos centro, truputi pavaziavus link sesto forto (ten greta yra proginiu rubu salonas), saviskiui nemazai pirkau is cia. Vienas neblogas yra Petrasiunuose, salia Silo pardes, truputi uzkistas uz Snoro kioskelio. Tai visi taskai, kur as lankausi
Zinoma, ju yar ir daugiau. Bet gal bent mano info pravers kazkam
O klaipedietems. Vaziuokite i Kretinga. Ten roju rojus. Mano mama pernai atostogavo Palangoj, tai mazajam pripirko uz nedaug super dideli kieki superiniu rubeliu
Skudurynas Dauksos g., netoli pardes Silas, einant link Vilniaus g. , skudurynas Nemuno g. ten, kur veikia pigiu picu picerija, salia Ikiuko, kur pereja per Nemuno g. (cia geras taskas tikrai, visu rubu buna geru ir kaina mazesne), skudurynas Maironio/Kestucio g. kampas (cia vaikisku rubu rojus, saviskiui is sio daugiausia perku), skudurynas Kalnieciu prekybos centre (esu buvus pora kartu, nes tam kraste retai bunu, neblogas, kainos mazesne nei centre, skudurynas aleksoto turguje (rubus knist reikia, bet galima rasti geru ir itin pigiu), skurlynas salia Molo prekybos centro, truputi pavaziavus link sesto forto (ten greta yra proginiu rubu salonas), saviskiui nemazai pirkau is cia. Vienas neblogas yra Petrasiunuose, salia Silo pardes, truputi uzkistas uz Snoro kioskelio. Tai visi taskai, kur as lankausi

O klaipedietems. Vaziuokite i Kretinga. Ten roju rojus. Mano mama pernai atostogavo Palangoj, tai mazajam pripirko uz nedaug super dideli kieki superiniu rubeliu