Įkraunama...
Įkraunama...

Padėvėtų rūbų parduotuvės

Jei jau lankotes skuduryne Kalnieciu prekybos centre,nepatingekit pereit i kita gatves puse,uz minijos baldu(buvusio Kauno kino teatro)pastato antram aukste yra visai neblogas ir dar man visai nieko Karmelavoj esanti devetu drabuziu parduotuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuze @ 2007 08 08, 22:52)
Jei jau lankotes skuduryne Kalnieciu prekybos centre,nepatingekit pereit i kita gatves puse,uz minijos baldu(buvusio Kauno kino teatro)pastato antram aukste yra visai neblogas ir dar man visai nieko Karmelavoj esanti devetu drabuziu parduotuve 4u.gif

Jo, tas geras buvo kai mes su sese buvome dar studentes, t.y. pries kokius 8-9 m. Mama mus is ten rengdavo. Bet maniau, kad jo ten nebera. Veteranas skudurynas clap_1.gif
Atsakyti
laba, kaune vaziuojant link raudondvario yra sveriamas skudurynas, as ten lankausi kai mano mazoji pritruksta drabuziuku, yr ten visokiu ir demetu ir nutrintu, bet as ten pasikuiciu kokia valandele kita ir randu lb geru rubeliu, pati nei demetu nei nutrintu neimu, neatskirsi ar jie nauji ar ne. paieskojusius tikrai surastumete graziu rubeliu ir liktumete patenkintos.
i firmines einu bet dazniausiai apsisukus tenka iseiti kai pamatai kainas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krizzste @ 2007 08 27, 13:57)
laba, kaune vaziuojant link raudondvario yra sveriamas skudurynas, as ten lankausi kai mano mazoji pritruksta drabuziuku, yr ten visokiu ir demetu ir nutrintu, bet as ten pasikuiciu kokia valandele kita ir randu lb geru rubeliu, pati nei demetu nei nutrintu neimu, neatskirsi ar jie nauji ar ne. paieskojusius tikrai surastumete graziu rubeliu ir liktumete patenkintos.
i firmines einu bet dazniausiai apsisukus tenka iseiti kai pamatai kainas. unsure.gif

O kurioje konkreciau vietoje? Gal ten, kur pervaziavus per Nevezio tilta vaziuojant link medelyno? Kazka esu girdejus, bet butu saunu gauti tikslesnes koordinates ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Siandien ieskojau striukes mergytei, neradau... Tai ar ju nebuna padevuskese? O gal per anksti prekiauti striukemis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2007 08 27, 21:38)
Siandien ieskojau striukes mergytei, neradau... Tai ar ju nebuna padevuskese? O gal per anksti prekiauti striukemis?  g.gif

buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krizzste @ 2007 08 27, 12:57)

As tai ten kelis kart buvau bet nieko gero neradau ,nebent kojinyciu ar trusikeliu vasarai esu pigiai pripirkusi savo maziukui. ax.gif
Gal as nemoku ten kuistis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 28 rugpjūčio 2007 - 21:37
Mamytės, o kur Vln skudurynai geresni? Ieškau liežuvį iškišus vaikui rudeninės striukės, bet nieko.... Buvau Pasaulio drabužiuose Žalgirio g kai naują siuntą atvežė, tai tik alkūnėm pasistumdžiau ir tiek doh.gif
Kas patars?
Atsakyti
QUOTE(loncelotas @ 2007 08 31, 16:03)
Mamytės, o kur Vln skudurynai geresni? Ieškau liežuvį iškišus vaikui rudeninės striukės, bet nieko.... Buvau Pasaulio drabužiuose Žalgirio g kai naują siuntą atvežė, tai tik alkūnėm pasistumdžiau ir tiek  doh.gif
Kas patars?

gal kas ir žino, bet mano akimis žiūrint, tai Vilniuj nieko gero nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2007 08 31, 18:22)
gal kas ir žino, bet mano akimis žiūrint, tai Vilniuj nieko gero nėra  schmoll.gif

na pabadnyk GERAS BUBAS savanoriu pr. priesais telekoma ten daug vaikams yra tongue.gif o PASAULIO DRABUZIAI tai kainas pakelia nerealiai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2007 09 02, 08:41)
na pabadnyk GERAS BUBAS savanoriu pr. priesais telekoma ten daug vaikams yra  tongue.gif o PASAULIO DRABUZIAI tai kainas pakelia nerealiai  biggrin.gif  biggrin.gif

ačiū 4u.gif GERAM RŪBE dar nesu buvus unsure.gif kažin kada ten būna papildymai? g.gif o Pasaulio drabužiuose tai kainos tikrai kartais būna nerealios blink.gif
Atsakyti
o Gargžduose tikrai gerų rūbelių yra, tik kad dirba tik iki pirmos valandos, yra toks turguje kioskelis, tai ten vien vaikiški ir daug naujų - next, adams, george, early days firmų, kainos thumbup.gif . Be to, jei kas nežino, yra Gargžduose penkiaaukštyje netoli turgaus tokia parduotuvė - tai ten geros avalynės būna (ir suaugusiems) - pernai dukrai naujus elefanten žieminius batukus su kailiuku už 60 Lt nupirkau, o forume dėvėtus daug brangiau pardavinėja... šiemet buvo vasarinių batų išpardavimas, tai vėl pataikiau dukrai kitai vasarai zara naujas basutes nupirkt... o sau tos pačios firmos net tris poras... pabandykit užsukt, nors dabar dar žieminių nebuvo, o rudeniniams buvo akcija, tai irgi išrankiota...
Atsakyti