Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 09 10, 15:29)
gali pasiekti is vis,kad nereiketu moketi ir gautum visam nestumui vaistukus.pasiskaityk apie kompensacija.jei busi atkali tikrai gausi.ir tau pinigeliu liks leliukui.o kitos vaziuoja i lenkus.as pati issikovojau,ir buvau labai laiminga gavusi 150ampuliu likusiam nestumo laikui.o jei tu pradesi prasyti kad sutvarkytu kompencacija tai po menesio jau turetum vaistukus rankose smile.gif

o kur pirmiausia reiktu kreiptis del to kompensavimo???ir kur butu galima placiau pasiskaityti apie tai???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 09 10, 16:57)
o kur pirmiausia reiktu kreiptis del to kompensavimo???ir kur butu galima placiau pasiskaityti apie tai????  blush2.gif

http://www.supermama...?...1282&st=300

skaityk viska atidziai o jei kas bus neaisku klausk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 09 10, 17:05)
http://www.supermama...?...1282&st=300

skaityk viska atidziai o jei kas bus neaisku klausk 4u.gif

aš pati va savo kailiu išbadysiu tą antradienį. Įdomu kaip seksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 09 10, 17:41)
aš pati va savo kailiu išbadysiu tą antradienį. Įdomu kaip seksis  g.gif

sakyk griestai zinau,kad priklauso.laikysim kumscius smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!!! Kaip ir kuo gyvenate? Senokai bebuvau uzsukusi: po darbo pareinu namo tik pavalgyti ir issimiegoti, daugiau niekam jegu neuztenka...Dziaugiuosi ir as kiekviena diena ilgejanciomis liniuotemis! wub.gif Ir siunciu linkejimus naujokei 4u.gif Index, sekmes derybose! drinks_cheers.gif As busiu sekanti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 09 10, 18:23)
sakyk griestai zinau,kad priklauso.laikysim kumscius smile.gif  4u.gif

Taip ir sakysiu, kažkaip tikiu, kad viskas bus gerai. Einam tik tuo reikalu, kažką jis vis tiek turi įrašyt į kortelę, tai tikiuosi neišsisukinės, o jei ką tai vyras mano manau jau rimčiau pakalbės biggrin.gif

Pabandysim, tai žinosim. Po to jum papasakosiu, gal jau tikrai lengviau. Labai to tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 09 10, 19:19)
Taip ir sakysiu, kažkaip tikiu, kad viskas bus gerai. Einam tik tuo reikalu, kažką jis vis tiek turi įrašyt į kortelę, tai tikiuosi neišsisukinės, o jei ką tai vyras mano manau jau rimčiau pakalbės biggrin.gif

Pabandysim, tai žinosim. Po to jum papasakosiu, gal jau tikrai lengviau. Labai to tikiuosi  smile.gif

dar karta pries eidama pasitudijuok apie kompensacija,kad jaustumeisi uztikrinta smile.gif tikrai gausi.jei mes gavom per vargus tai manau turetu buti lengviau.nes tikrai jie pyktis nenores nes vel bus rasomas skundas apsaugos ministerijai ir jiems vel siknas tarkuos biggrin.gif
Atsakyti
Sekmes mergaites, kovokite...na as kita nestuma ir jungsiuosi..
Kiek isleidau vaistam...jau leliui vezimas iseitu 4u.gif ir geras 4u.gif
Zinauta jausma...kai pasimeti, pergyveni...izpola nepasitikejimas ir tikejimas ar viskas pavyks... Ir nekovoji... Negaila nieko... Bet reikia prasytis kas mums priklauso..,
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 09 10, 20:49)
Sekmes mergaites, kovokite...na as kita nestuma ir jungsiuosi..
Kiek isleidau vaistam...jau leliui vezimas iseitu 4u.gif  ir geras 4u.gif
Zinauta jausma...kai pasimeti, pergyveni...izpola nepasitikejimas ir tikejimas ar viskas pavyks... Ir nekovoji... Negaila nieko... Bet  reikia prasytis kas mums priklauso..,

patikek tie vaistai sueda pinigu.o kur dar pragyvenimas.uz tai ir raginame kovoti uz savo teises 4u.gif
Atsakyti
Tai as zinau...nes leidziuosi jau senokai 4u.gif o dar planuoju ir po nestumo 2 menesius leistis.
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 09 11, 08:35)
Tai as zinau...nes leidziuosi jau senokai 4u.gif  o dar planuoju ir po nestumo 2 menesius leistis.

as nesileidau taip ilgai mane jau pykit pradejo nuo leidimosi tai 5ampules ligoneje ir 6namuose
Atsakyti
ir aš kažkaip vis nedrąsiai jaučiaus, bet vieną dieną trenkė toks žaibas, o ką prarasiu, nieko juk. O dabar aš labai pikta (matyt nestuke.gif hormonų dėka) tai labai gera proga išsiliet jei reikės bus lotuliukas.gif
viską paskaičiau, viskas aišku, nėra čia jokiu klaustukų man. Vyras sakė jei atsikalbinės, eisim aukščiau teisybės ieškot.
Nu, žodžiu, bus įdomu lotuliukas.gif
Atsakyti