Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(index @ 2011 09 11, 14:22)
ir aš kažkaip vis nedrąsiai jaučiaus, bet vieną dieną trenkė toks žaibas, o ką prarasiu, nieko juk. O dabar aš labai pikta (matyt  nestuke.gif  hormonų dėka) tai labai gera proga išsiliet jei reikės bus  lotuliukas.gif
viską paskaičiau, viskas aišku, nėra čia jokiu klaustukų man. Vyras sakė jei atsikalbinės, eisim aukščiau teisybės ieškot.
Nu, žodžiu, bus įdomu  lotuliukas.gif

jei ka rasykit skunda i SAM yra ardesas duotas.isdesysi kas ir kaip ot vel tada juos patvarkys biggrin.gif
Atsakyti
Saunuoles mergaites, kad neinate lengviausiu keliu...
"Nemeskime kelio del takelio" mirksiukas.gif Butu gerai, kad kurios gausite kompensacijas parasytumete ar i tema, ar i AZ. Zinotumeme kaip sekesi, kaip ten situacija. Tiesiog tik taip viena kitai padesime.

Auginkite pilvinukus nestuke.gif !
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 09 10, 18:19)
Pabandysim, tai žinosim. Po to jum papasakosiu, gal jau tikrai lengviau. Labai to tikiuosi  smile.gif

Labas visoms,

Atsiprašau, kad įkišiu savo trigrašį jūsų temukėj. Nesilaukiu, AFS "džiaugsmą" turiu doh.gif ir tikiuosi greitu laiku prie jūsų prisijungti ax.gif
Abraitis po tyrimų kartojimo kai nuėjau man tiesiai šviesiai pasakė " vaistai yra kompensuojami, gali, jei nori į PL važiuot, gali ir kompensaciją tvarkytis. Kompensacija užtruks, reiks nemažai popierizmo tvarkyt, bet vaistus gausi". Ir dar pridūrė: "bet kai ateisi pas mane tą dieną kompensacijos prašyt, tai būsiu labai piktas, nes man geriau eit su darbininkais (parodė per langą) griovį kast, nei tuos popierius rašinėt" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinukas: 12 rugsėjo 2011 - 09:37
QUOTE(Katinukas @ 2011 09 12, 10:36)
Labas visoms,

Atsiprašau, kad įkišiu savo trigrašį jūsų temukėj. Nesilaukiu, AFS "džiaugsmą" turiu  doh.gif ir tikiuosi greitu laiku prie jūsų prisijungti  ax.gif
Abraitis po tyrimų kartojimo kai nuėjau man tiesiai šviesiai pasakė " vaistai yra kompensuojami, gali, jei nori į PL važiuot, gali ir kompensaciją tvarkytis. Kompensacija užtruks, reiks nemažai popierizmo tvarkyt, bet vaistus gausi". Ir dar pridūrė: "bet kai ateisi pas mane tą dieną kompensacijos prašyt, tai būsiu labai piktas, nes man geriau eit su darbininkais (parodė per langą) griovį kast, nei tuos popierius rašinėt"  lotuliukas.gif

hahaha lotuliukas.gif
na va gera naujiena, kad gausiu wink.gif o bloga, kad piktas, bet jau kaip nors.
Gal kokių bambonkų reik nunešt, ka mažiau pyktų biggrin.gif
Ryt po visko pranešiu kaip sekės.

o tau linkiu kuo greičiau prie mūsų prisijungti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 12 rugsėjo 2011 - 10:16
QUOTE(index @ 2011 09 12, 10:05)
o tau linkiu kuo greičiau prie mūsų prisijungti smile.gif

Ačiū 4u.gif

Sėkmės rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 09 12, 11:24)
Ačiū  4u.gif

Sėkmės rytoj  mirksiukas.gif

dėkui.
O kada tau nustatė afs?
vieną vaikiuką jau turi, kaip suprantu, tada viskas gerai buvo?
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 09 12, 10:27)
dėkui.
O kada tau nustatė afs?
vieną vaikiuką jau turi, kaip suprantu, tada viskas gerai buvo?

Taip, turiu 5m. sūnų. Su pirmu viskas lengvai ir greitai smile.gif
Po to - 2 nesivystantys, daugybė tyrimų, ir galiausiai š.m. gegužę nustatė AFS. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 09 12, 11:31)
Taip, turiu 5m. sūnų. Su pirmu viskas lengvai ir greitai  smile.gif
Po to - 2 nesivystantys, daugybė tyrimų, ir galiausiai š.m. gegužę nustatė AFS.  unsure.gif

tikrai geros naujienos.bijo anys musu kaip velniai kryziaus:D
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 09 12, 11:31)
Taip, turiu 5m. sūnų. Su pirmu viskas lengvai ir greitai  smile.gif
Po to - 2 nesivystantys, daugybė tyrimų, ir galiausiai š.m. gegužę nustatė AFS.  unsure.gif

bet tai nuo ko tas AFS atsiranda..
įdomu ar jis ir praeit gali lygiai taip pat kaip atsirast?

nieko, dabar kai žinot priežastis, bus daug lengviau smile.gif 4u.gif

Atsakyti
gali ir nuo kontraceptiku.as niekada tokiu bedu neturejau,su krauju o tik pradejus ir nustojus varoti negalejau pastoti.na cia tik mano nuommuone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 09 12, 16:04)
gali ir nuo kontraceptiku.as niekada tokiu bedu neturejau,su krauju o tik pradejus ir nustojus varoti negalejau pastoti.na cia tik mano nuommuone smile.gif

aš dabar galvoju, kaip žiauru, aš esu vartojus kokius du-tris metus, bet po to pradėjo nerealiai galvą skaudėt nuo jų (matyt dėl tirštinamo kraujo). Mečiau ir iki pradedant planuoti vaikiuką saugojomės tik prezervatyvais kokius du metelius.
Man po pirmo persileidimo ginė rado 10cm cistą ir išrašė kontraceptikų, kad ją sumažint, kuriuos pusę metų gėriau, net nepagalvodama, kad taip dar labiau sau kenkiu. Tada antras nesėkmingas ir rastas AFS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 12 rugsėjo 2011 - 15:14
QUOTE(index @ 2011 09 12, 16:14)
aš dabar galvoju, kaip žiauru, aš esu vartojus kokius du-tris metus, bet po to pradėjo nerealiai galvą skaudėt nuo jų (matyt dėl tirštinamo kraujo). Mečiau ir iki pradedant planuoti vaikiuką saugojomės tik prezervatyvais kokius du metelius.
Man po pirmo persileidimo ginė rado 10cm cistą ir išrašė kontraceptikų, kad ją sumažint, kuriuos pusę metų gėriau, net nepagalvodama, kad taip dar labiau sau kenkiu. Tada antras nesėkmingas ir rastas AFS.

as geriau 1,5metu pries vestuves meciau o lapkriti suzinojau,kad laukiuosi bet nesekmingai metus laiko nesisaugojom pastojau vel lapkriti o po per kaledas persileidau.vasario men nustate AFS.o liepa suzinojau,kad laukiuosi smile.gif ir si kart sekmingai viskas pavyko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauruciukas22: 12 rugsėjo 2011 - 15:47