QUOTE(Flos @ 2011 09 01, 04:52)
O kad prisiminčiau ką pernai naudojau

bet turėtų būti Victoria secret beauty rush lemon drop arba VS glossy shinestick lemon twist, o kur įdegus - Made by Flos - savos gamybos

Anksčiau kai Naminukus skaitydavau maniau jog esu ruduo, bet vėliau sau pripažinau, jog esu žiema

vadinas abiem atvejais neklydau

O dabar esu jau nubalusi, bet gelsva (man pudros atspalvį sunkoka išsirinkti, nes grynai gelsvo reik, neutralūs ne itin tinka,o i rausvumą apskritai netinka). Plaukai pablukę, irgi aukso turi. O va akys, tai visai pamiršau, bet toj pirmoj foto buvau su mėlynais lęšiais

realiai jos yra žalsvos, su kažkiek mano svajojamo mėlio, ir su rudais taškiukais
akys
Foto, kur be akių plaukai nemažai surišti, dar
vieną radau.. be kirpčių ir surištais

Akys, mano užkritę skaitosi? gilios akys manydavau, jog yra kitokios, maniškės neįdubę, ar kaip čia pasakius

O nosį kartais patamsinu
Ne tą gilumą mieloji turėjau mintyje,kalbu apie gyvenimišką gilumą.
O jeigu kalbėti apie dekoratyvinį gilumą ir įdubimą,tai ne,Jūsų akelės nėra įdubusios.Ar užkritusios?- taip šiek tiek,todėl dengiant šešėlį,turite jį šiek tiek retušuojant kelti į viršų.
Beje pamačius kitas nuotraukas esu visiškai tikra,kad esate "pereinantis" tipažas tarp rudens ir žiemužės,tad paletė Jums tinkama tikrai didžiulė.Gal net siūlyčiau drąsiai taikytis pagal sezoną,kai odelė išbąlusi,plaukai patamsėję,žvelkite į žiemos spalvas,kai plaukai įgauna aukso atspalvį,ir oda pasidaro įrudus stipriau,naudokite rudens spalveles.Dėl odos spalvos,vienoje nuotraukoje tikrai matau ,kad gelsva,kituose,oda tikrai atrodo visiškai neutralaus atspalvio,ar nebandėte niekada pamaišyti dviejų kreminės pudros spalvelių? nes pudros,kurios "skelbiamos" kaip neutralios,dažnai turi pilkumo atspalvį,o Jums pilkumas odai tikrai netiktų,pabandykite sumaišyt dvi spalveles,jei yra tokia galimybė,tarp vos vos rožinio tono,ir gelsvo.
Toliau akys - kai kuriuose nuotraukuose matau,kad apibrėžta visa akelė,tokiu būdu Jūs ja itin sumažinate,nesakau,kad negražu,manau Jums tiktų net ryškus "Smokey eyes",tačiau karts nuo karto pabandykte paeksperimentuot su šviesomis spalvomis vidiniame akies kamputyje,taip optiškai jas išdidinsite.
Įkeliu Jūsų spalveles kaip atmintinę.Toliau veidelio forma - sakyčiau pailgas.
Tad taip pat pavyzdukas.
ziemuze,ruduo

Pailgo veido kontūravimas :

Jūsų atveju truputi per aukšta kaktytė,tad pakontūruokit jos šonus prie plaukų augimo linijos.
Bronzantas turėtų būti dviem atspalviais tamsesnė nei Jūsų odelė.