Įkraunama...
Įkraunama...

Klausk vizažisto

QUOTE(Olivia. @ 2011 08 31, 23:18)
kokius blizgius lupom naudojai sitose fotkese?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

O kad prisiminčiau ką pernai naudojau biggrin.gif bet turėtų būti Victoria secret beauty rush lemon drop arba VS glossy shinestick lemon twist, o kur įdegus - Made by Flos - savos gamybos wink.gif

QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 08 31, 23:44)
Jūs panašu esate puikus pavyzdukas "pereinančio" spalvinio tipo...]

Anksčiau kai Naminukus skaitydavau maniau jog esu ruduo, bet vėliau sau pripažinau, jog esu žiema biggrin.gif vadinas abiem atvejais neklydau biggrin.gif
O dabar esu jau nubalusi, bet gelsva (man pudros atspalvį sunkoka išsirinkti, nes grynai gelsvo reik, neutralūs ne itin tinka,o i rausvumą apskritai netinka). Plaukai pablukę, irgi aukso turi. O va akys, tai visai pamiršau, bet toj pirmoj foto buvau su mėlynais lęšiais ax.gif realiai jos yra žalsvos, su kažkiek mano svajojamo mėlio, ir su rudais taškiukais doh.gif akys
Foto, kur be akių plaukai nemažai surišti, dar vieną radau.. be kirpčių ir surištais smile.gif
Akys, mano užkritę skaitosi? gilios akys manydavau, jog yra kitokios, maniškės neįdubę, ar kaip čia pasakius biggrin.gif O nosį kartais patamsinu wink.gif
Atsakyti
Klausimukas dar vienas, veido konturavimui kas yra naudojama, kitos spalvos pudra? ar bronzantas?...
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 09 01, 04:52)
O kad prisiminčiau ką pernai naudojau biggrin.gif bet turėtų būti Victoria secret beauty rush lemon drop arba VS glossy shinestick lemon twist, o kur įdegus - Made by Flos - savos gamybos wink.gif
Anksčiau kai Naminukus skaitydavau maniau jog esu ruduo, bet vėliau sau pripažinau, jog esu žiema biggrin.gif vadinas abiem atvejais neklydau biggrin.gif
O dabar esu jau nubalusi, bet gelsva (man pudros atspalvį sunkoka išsirinkti, nes grynai gelsvo reik, neutralūs ne itin tinka,o i rausvumą apskritai netinka). Plaukai pablukę, irgi aukso turi. O va akys, tai visai pamiršau, bet toj pirmoj foto buvau su mėlynais lęšiais ax.gif realiai jos yra žalsvos, su kažkiek mano svajojamo mėlio, ir su rudais taškiukais  doh.gif akys
Foto, kur be akių plaukai nemažai surišti, dar vieną radau.. be kirpčių ir surištais smile.gif
Akys, mano užkritę skaitosi? gilios akys manydavau, jog yra kitokios, maniškės neįdubę, ar kaip čia pasakius biggrin.gif O nosį kartais patamsinu wink.gif

Ne tą gilumą mieloji turėjau mintyje,kalbu apie gyvenimišką gilumą. 4u.gif
O jeigu kalbėti apie dekoratyvinį gilumą ir įdubimą,tai ne,Jūsų akelės nėra įdubusios.Ar užkritusios?- taip šiek tiek,todėl dengiant šešėlį,turite jį šiek tiek retušuojant kelti į viršų.
Beje pamačius kitas nuotraukas esu visiškai tikra,kad esate "pereinantis" tipažas tarp rudens ir žiemužės,tad paletė Jums tinkama tikrai didžiulė.Gal net siūlyčiau drąsiai taikytis pagal sezoną,kai odelė išbąlusi,plaukai patamsėję,žvelkite į žiemos spalvas,kai plaukai įgauna aukso atspalvį,ir oda pasidaro įrudus stipriau,naudokite rudens spalveles.Dėl odos spalvos,vienoje nuotraukoje tikrai matau ,kad gelsva,kituose,oda tikrai atrodo visiškai neutralaus atspalvio,ar nebandėte niekada pamaišyti dviejų kreminės pudros spalvelių? nes pudros,kurios "skelbiamos" kaip neutralios,dažnai turi pilkumo atspalvį,o Jums pilkumas odai tikrai netiktų,pabandykite sumaišyt dvi spalveles,jei yra tokia galimybė,tarp vos vos rožinio tono,ir gelsvo.
Toliau akys - kai kuriuose nuotraukuose matau,kad apibrėžta visa akelė,tokiu būdu Jūs ja itin sumažinate,nesakau,kad negražu,manau Jums tiktų net ryškus "Smokey eyes",tačiau karts nuo karto pabandykte paeksperimentuot su šviesomis spalvomis vidiniame akies kamputyje,taip optiškai jas išdidinsite.
Įkeliu Jūsų spalveles kaip atmintinę.Toliau veidelio forma - sakyčiau pailgas.
Tad taip pat pavyzdukas.
ziemuze,ruduo
user posted imageuser posted image

Pailgo veido kontūravimas :
user posted image
Jūsų atveju truputi per aukšta kaktytė,tad pakontūruokit jos šonus prie plaukų augimo linijos.
Bronzantas turėtų būti dviem atspalviais tamsesnė nei Jūsų odelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 01 rugsėjo 2011 - 13:58
QUOTE(pienas @ 2011 09 01, 09:42)
Klausimukas dar vienas, veido konturavimui kas yra naudojama, kitos spalvos pudra? ar bronzantas?...

Naudot galima ir tiesiog dviem tonais tamsesne pudra,to paties atspalvio kaip Jusu oda,bet visada galima naudot ir matini bronzanta.Matinis - pagrindine salyga,kad konturavimas atrodytu naturaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 08 31, 22:25)
Na iš manosios praktikos,nesakyčiau,kad tai priklauso vien nuo lūpų,labiau priklauso nuo blizgio kokybės,kai kurie tiesiog linke subėgti į baltas juosteles.Dažniausiai linkę subėgti "nude" atspalvio blizgesiai,tačiau pasitaiko ir su kitais:) (...)

Ačiū už patarimą dėl papudravimo smile.gif
O gal galite pavardinti konkrečius gamintojus (kad žinočiau, kokių vengti), kurių blizgiai, kaip sakote, linkę subėgti į tas juosteles?
Atsakyti
Norejau pasiteirauti jusu nuomones ar verta pirkti knygas apie makiaza ir pan? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 08 31, 22:12)

Aha, matau dabar. Ruduo.

user posted image

Dar neatsakau sau į klausimą- soft ar warm?
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 09 01, 14:58)
Ne tą gilumą mieloji turėjau mintyje,kalbu apie gyvenimišką gilumą. 4u.gif ..

O taip, mano akys tiesiog spinduliuoja gyvenimo gilumu biggrin.gif
aciuks.gif širdingai dėkoju už patarimus, sugaištą laiką 4u.gif aš akies visos jau nebevedžioju, dabar bandysiu pieštuko retušavimą, ir svajoju kada tamsų ryškų smokey eyes pabandyti, bet pati nemoku nusipaišyti.. tik lengvas gaunasi..
Na ir stengsiuosi pasinaudoti visais patarimais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2011 09 01, 18:15)
Aha, matau dabar. Ruduo.
Dar neatsakau sau į klausimą- soft ar warm?

Sakyciau warm,bet velgi,nuotraukoje,gerai neimatau odos atspalvio,jis man atrodo gelsvokas.. bet Jus berods minejote ,kad rausvokas realiai siek tiek?..
o jei rausvas - tuomet buciau linkus manyt,kad soft.
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2011 09 01, 17:40)
Norejau pasiteirauti jusu nuomones ar verta pirkti knygas apie makiaza ir pan? g.gif

beabejo ziurint kokias,yra daugybe knygu kuriuose tik aprasomos technikos be jokiu pavyzdziu.As siulyciau pirkt tokias,kurios su iliustracijomis,pavyzdziais.Tereikia gerai perverst pries perkant. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Märchen @ 2011 09 01, 17:24)
Ačiū už patarimą dėl papudravimo smile.gif
O gal galite pavardinti konkrečius gamintojus (kad žinočiau, kokių vengti), kurių blizgiai, kaip sakote, linkę subėgti į tas juosteles?

Labai bijau kokiai tai firmai antireklama daryti..
Taciau is mano bandytu ,pigesniu - buvo linke subegt essence is nude kolekcijos,bell blizgesiai - tokie pienisku atspalviu... borjous sviesaus atspalvio.
Is brangesniu - pamenu Dior berods addict blizgesiai buvo linke subegineti.
Jei ka dar prisiminsiu parasysiu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2011 09 01, 19:05)
O taip, mano akys tiesiog spinduliuoja gyvenimo gilumu biggrin.gif
aciuks.gif širdingai dėkoju už patarimus, sugaištą laiką  4u.gif  aš akies visos jau nebevedžioju, dabar bandysiu pieštuko retušavimą, ir svajoju kada tamsų ryškų smokey eyes pabandyti, bet pati nemoku nusipaišyti.. tik lengvas gaunasi..
Na ir stengsiuosi pasinaudoti visais patarimais  drinks_cheers.gif

Pabandykite butinai paeksperimentuoti su tamsiu smokey eyes,ir lengvai pablizginkite lupas zerinciu blizgesiu su kokiu lengvu persikiniu atspalviu.Kelis kuokstelius i blakstienu sonus,ir manau atrodys itin graziai. 4u.gif
Dziugu jei kazkuo padejau,ir lauksim Jusu eksperimentu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 09 01, 20:00)
Sakyciau warm,bet velgi,nuotraukoje,gerai neimatau odos atspalvio,jis man atrodo gelsvokas.. bet Jus berods minejote ,kad rausvokas realiai siek tiek?..
o jei rausvas - tuomet buciau linkus manyt,kad soft.

Gelsva oda mano, šalta tokia.
Ačiū ačiū ačiū flirt.gif dabar reikia tik bandyti viską nail.gif
super tema notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2011 09 01, 21:04)
Gelsva oda mano, šalta tokia.
Ačiū ačiū ačiū  flirt.gif dabar reikia tik bandyti viską  nail.gif
super tema notworthy.gif

jei gelsva mieloji,tuomet vadinas šilto tono,jei rusva-rožinė būtų,tuomet šalta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 09 01, 20:00)

beabejo ziurint kokias,yra daugybe knygu kuriuose tik aprasomos technikos be jokiu pavyzdziu.As siulyciau pirkt tokias,kurios su iliustracijomis,pavyzdziais.Tereikia gerai perverst pries perkant. 4u.gif

Galvojau apie tokia knyga
user posted image
Gal kartais teko rankose laikyti? g.gif
Atsakyti