Įkraunama...
Įkraunama...

Klausk vizažisto

QUOTE(Dodže @ 2011 08 25, 20:53)
Ačiū, einu darytis bandomąjį.  thumbup.gif

Kaip pavyko?
Atsakyti
Sveikinu sukurus tokia saunia tema Povila ir Saules-Siela thumbup.gif JUs saunuoliai drinks_cheers.gif Dirbu si darba, bet tiek rasyti as nepajegi, o ir taip graziai isdestyti minciu nesugebu ax.gif
Tikiuosi kada kokiam seminare pasimatyti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 08 25, 21:39)
Sveikinu sukurus tokia saunia tema  Povila ir Saules-Siela  thumbup.gif  JUs saunuoliai  drinks_cheers.gif  Dirbu si darba, bet tiek rasyti as nepajegi, o ir taip graziai isdestyti minciu nesugebu  ax.gif 
Tikiuosi kada kokiam seminare pasimatyti  mirksiukas.gif

Dėkojam 4u.gif Susitiksim dar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 08 25, 20:39)
Sveikinu sukurus tokia saunia tema  Povila ir Saules-Siela  thumbup.gif  JUs saunuoliai  drinks_cheers.gif  Dirbu si darba, bet tiek rasyti as nepajegi, o ir taip graziai isdestyti minciu nesugebu  ax.gif 
Tikiuosi kada kokiam seminare pasimatyti  mirksiukas.gif

aciu Rykute,kad uzsukai pasisveikint ir aciu uz grazius zodzius,ir as tikiuos,kazkada pasimatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 08 25, 22:00)
aciu Rykute,kad uzsukai pasisveikint ir aciu uz grazius zodzius,ir as tikiuos,kazkada pasimatyt mirksiukas.gif

Jusu darbai ispudingi manau sioje temoje galetu buti ir ju pateikta. O jei dar su aprasymais kaip ka pasidaryti pacioms pagal pateikta makiazo pavyzdy bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 08 25, 21:17)
Jusu darbai ispudingi manau sioje temoje galetu buti ir ju pateikta. O jei dar su aprasymais kaip ka pasidaryti pacioms pagal pateikta makiazo pavyzdy   bigsmile.gif

aciu labai ,nesitikejau blush2.gif blush2.gif
na darbeliai manau butu traktuojama kaip reklama,tad belieka naudotis tik internetiniais pavyzdziais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 25 rugpjūčio 2011 - 23:56
mergaites jau gavusios patarimu,ar pavyko kazkuo pasinaudot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 08 30, 00:24)
mergaites jau gavusios patarimu,ar pavyko kazkuo pasinaudot?  4u.gif

Mergaite viena tokia biski pagyvenus biggrin.gif dar nori susipirkt seseliu jai patinkanciu biggrin.gif
Bet pazadu dar butinai pasirodyt!
Atsakyti
Nors ir ne man patarėte, tačiau atsitaikiau kai kuriuos patarimus sau wink.gif savaitgalį dariau bandymus su šešėliais ax.gif o kur įdėjote paletę žiemos spalvų, tai dalis grynai mano naudojamos spalvos - tiek rūbų, tiek lūpų, tiek šešėlių. Pasirodo kažkokią nuojautą turiu wink.gif kai prisiruošiu įdėsiu ir savo foto, prašysiu patarimų.. blush2.gif
O jeigu noriu neryškią akių liniją padaryti, tai geriausia naudoti pieštuką ir jį gražiai išretušuoti, ar pavyktų su šešėliu? turiu mini šepetėlį, bet palei pat blakstienas nelabai pavyko šepetėlio nešlapinant paryškint.. gal šešėliai per mažai pigmentuoti..
Atsakyti
Superinė temutė.
Netekau amo.
Kiti žmonės ir už pinigus tiek nepasako/neparašo....
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tikrai pavyko pasinaudoti patarimais thumbup.gif tik norint susikurti sau idealiai tinkanti makiaza reikia laiko..ir zinoma daug daug praktikos smile.gif nuolatos reikia tobulintis, del to ir zavi mane si specialybe, gal galite placiau papasakoti kokius mokslus reikia baigti norint tapti visazistu, kaip susirasti pastovu savo klientu rata? rolleyes.gif
Atsakyti
Taip taip.. pas mane taip pat... man dar reikia i kirpykla, antakius aptvarkyti ir tada bandymus makiazo pagal patarimus darysiu smile.gif.. bandysiu ikelti kas gausis.
Atsakyti