Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 29, 11:01)
tikrai nesigailiu, jau su tais keramikiniais einu iš proto, kaip jų nenoriu ir kaip jie man įgriso, o kas būtų su geležiniais.

Man tas pats..jau su peršviečiamais terminatorius jaučiuosi, tai su metalu iš viso jaučiu jaučiu robokopas jausčiausi biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės, nuraminot mane su tuo dantų valymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 08 28, 11:12)
As pasiemiau siuntima ir keliavau i ligonine. Tai nieko nemokejau....

QUOTE(kramtuskee @ 2011 08 28, 13:57)
As ejau privačiai pas Mindauga Neverauska, mokejau 300lt.
O kita kart pasiemiau siuntima ir ejau i KMUK, ten pas ka papulsi tas ir isoperuos, tai nemokejau nieko.

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 08 28, 14:48)
as viska atlikau klinikoje neodenta kaune... ...

QUOTE(natale @ 2011 08 28, 16:45)
Man siuntimo nereikejo. Traukiau abudu privaciai. mokejau 100-150lt. Gydytoja ir klinika rekomendavo mano ortodonte. Jei reikes atsiusiu kontaktus  mirksiukas.gif  Ka protiniai auga?  smile.gif

aciu uz informacija 4u.gif Natale, nea ne man, mano protiniai isauge normaliai smile.gif pusseseres dukra atnesiojo breketus, o dabar jai pradejo protiniai augti kazkaip sonu, tai sakiau jai pasidomesiu, jeigu gali atsiusk man kontaktus i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 08 28, 21:14)
As nesigailiu, man jie graziau atrodo. Nors nesiociau ir paprastus metalinius. Cia tik pradzioje man buvo tragedija kaip atrodysiu kreivadante ir metaline burna, o kai dantukai issitiesino tai atrodo ir metaliniai butu visai liuks  smile.gif

drinks_cheers.gif 100% sutinku

Sveikos,

grizau ir as, bet deja su nekokiom naujienom - dar laukiu savo ortodontes sugrizimo is po atostogu, kad apziuretu ir nusprestu ka daryt - o kol kas prisiprasiau odontologes apziuret, tai nuteike nesmagiai - sake gali tekt nuiminet breketus arba gali tek operuot dantenas verysad.gif Kol kas gyvenu kasdien su nuskausminamaisiais ir laukiu sprendimo nors kokio doh.gif

Klausimas toms, kurios breketus susidejo 30+ metu - ar jums nekyla jokiu problemu del breketu, del dantu stumdymo ir pan g.gif bent jau odontologe man pries dedantis breketus sake NEVERTA tokiam amziuje prasidet, nes jau esu "pensininke" siuo klausimu. Taciau ortodonte nuteike pozityviai, kad amzius ne rodiklis ir t.t. Bet asmeniskai man pastarasis pusmetis problematiskais siuo klausimu doh.gif Zadejo kad siemet spes nuimti breketu - tik dabar tuo abejoju jau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 29 rugpjūčio 2011 - 12:25
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 08 29, 11:23)
Klausimas toms, kurios breketus susidejo 30+ metu - ar jums nekyla jokiu problemu del breketu, del dantu stumdymo ir pan  g.gif bent jau odontologe man pries dedantis breketus sake NEVERTA tokiam amziuje prasidet, nes jau esu "pensininke" siuo klausimu. Taciau ortodonte nuteike pozityviai, kad amzius ne rodiklis ir t.t. Bet asmeniskai man pastarasis pusmetis problematiskais siuo klausimu doh.gif  Zadejo kad siemet spes nuimti breketu  - tik dabar tuo abejoju jau  verysad.gif

turbut kiekvienas atvejis individualus, bet manau nesamone, kad 30+ vadinasi per velu ir neverta... schmoll.gif as uzsidejau breketus kai buvau 31m, viskas gerai ejosi, dar greiciau nei gydytojas tikejosi smile.gif mano bendradarbe 41m susidejo, jau apie 8men laimingai nesioja, viskas gerai progresuoja, dantukai jau lanke, sypsena platesne, uztraukineja jai tarpukus.
atsiprasau, neskaiciau, kas tau atsitiko dantenom? uzdegimas koks? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 29 rugpjūčio 2011 - 12:57
Iskilo man toks klausimas smile.gif gal buvo daug apie tai kalbeta, bet vistiek paklausiu... ar norint detis briketus, butinai dantukai turi buti sutaisyti?na jei db jie yra taisomi, ar butina pirma pabaigti taisytis ir tik tada detis, ar galima ir db?aciu uz atsakyma thumbup.gif
Atsakyti
Sveika, taip dantis reikia susitvarkyti pirmiausia Nes kai nešioji breketus tai tik ekstra atveju taisomas dantis. smile.gif O kokios problemos pas tave su dantimis?
Atsakyti
Man reik pirmuka pataisyti is vidines puses, kaip manot pataisys nenuimant lanko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 08 29, 13:56)
turbut kiekvienas atvejis individualus, bet manau nesamone, kad 30+ vadinasi per velu ir neverta...  schmoll.gif  as uzsidejau breketus kai buvau 31m, viskas gerai ejosi, dar greiciau nei gydytojas tikejosi  smile.gif  mano bendradarbe 41m susidejo, jau apie 8men laimingai nesioja, viskas gerai progresuoja, dantukai jau lanke, sypsena platesne, uztraukineja jai tarpukus.
atsiprasau, neskaiciau, kas tau atsitiko dantenom? uzdegimas koks?  unsure.gif

smile.gif tai man ir viskas normaliai ejosi iki siol, progresas geras ir t.t. Tik kai pradejo galinius perstumdyti ir iskilo problemos su dantenomis - is pradziu is vidines lanko puses susidare "kisene", o dabar is isorines puses nusileido dantenos iki breketo, remiasi i ji, skauda, gavosi uzdegimas stiprus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 29, 15:41)
Sveika, taip dantis reikia susitvarkyti pirmiausia  Nes kai nešioji breketus tai tik ekstra atveju taisomas dantis. smile.gif  O kokios problemos pas tave su dantimis?

kodel reikia briketu? turiu tarpeli priekyje smile.gif kiti kaip ir tvarkingai guli, o taisyti reikia soninius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2011 08 29, 15:09)
Iskilo man toks klausimas smile.gif gal buvo daug apie tai kalbeta, bet vistiek paklausiu... ar norint detis briketus, butinai dantukai turi buti sutaisyti?na jei db jie yra taisomi, ar butina pirma pabaigti taisytis ir tik tada detis, ar galima ir db?aciu uz atsakyma thumbup.gif

Man pirmiau liepė visus susitvarkyti (man pertvarkė senas sugedusias plombas ir blogai sutvarkytus dantis), paskui iškarto dėjo breketus 4u.gif Pirmiau man sutvarkė viršų, nes čia pirmiau klijavo breketus, paskui pabaigė apačią tvarkyt, po savaitės apačią suklijavo smile.gif
Atsakyti
cia matyt nuo ortodontes nuomones priklauso.. viena man sake gali protinius susidejus issirauti, kita sake pirma issirauk - po to desim. Trecia sake, kad taisytis jei ne is sono, o tik is virsaus skylute uzlopyti reikia galima ir susidejus, o kitos rekomenduoja pries tai.. tai va nesuprasi kaip cia reikia biggrin.gif aisku manau tikrai geriausia pirma susitaisyti, o po to jau graziai sypsena puostis thumbup.gif
Atsakyti