Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

QUOTE(Novia @ 2011 08 27, 13:20)
mano atveju 3 is 4 operacinio pobudzio. Tad jos teiginys buvo toks, todel gal man ta ortodonte pasitikejimo nelabai ir sukele  doh.gif

O Tau dantenas lazeriu pjove, ar ka dare? Ar labai jos skaudejo po operacijos?

Ne, ne lazeriu. Skalpeliu. Pakenčiamai. Priekiniai dabar truputį skaudžiau, su siūliukais jau. Dar ir pasaitėlį pakirpo. Šonuose nesiuvo, tik tokiu tvarsteliu apklijuodavo.
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 08 27, 12:53)
O mano nuomone ir mes pačios kažkiek turim gydytojai pasakyti ko norim, nes dantis sustatyti galima labai įvairiai, vienom patinka kai dantų apačia lygi, kitom kai pirmukai šiek tiek ilgesni už antrukus, dar būna kad ir tarpelio tarp priekinių dantų nori, na vis tiek geriau pasakyti ko nori, kas nepatinka, juk ir pačiai gydytojai lengviau smile.gif  čia kaip atėjus į kirpyklą paaiškinti kokios nori šukuosenos, tik aišku su dantim truputuką paprasčiau turbūt smile.gif

As sutinku, kad pacios turim savo pageidavimus pareikst, bet ne aikint kaip gydyt. Nes daug prisiklausius, kai koks dantukas nusvires, ar pasisukes, eina merginos ir sako, kad cia blogai, ten blogai, o ortodonte net nepastebi...
Lygiai tas pats, kai kaikuriom dantys kaip "veduokles" atrodo, na manau cia ortodontes turi ziutret, o jei kazkas nepavyksta pagal plana, turi ispet pacienta ir su juo pasikonsultuot ka daryt...
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 27, 11:19)
Ir po protinių rovimo, ir po dantenų operacijų.
Na man kai vieną apatinio žandikaulio protinį rovė, tai jau nemanau, kad ten kažkaip būtų įmanoma suderinti. Kitas jau lengviau rovėsi. Viršuje irgi lengviau.

o tarkim pas mane tik protiniai isdyge ir tai vos matosi,o kitu ner(virsuje),tai ka man reikes tokiu atveju daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 27 rugpjūčio 2011 - 13:33
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 08 27, 14:33)
o tarkim pas mane  tik protiniai isdyge ir tai vos matosi,o kitu ner(virsuje),tai ka man reikes tokiu atveju daryti g.gif

Na man protinius šalino labiau dėl kitos priežasties, ne dėl breketų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 08 27, 14:33)
o tarkim pas mane  tik protiniai isdyge ir tai vos matosi,o kitu ner(virsuje),tai ka man reikes tokiu atveju daryti g.gif

nors ne manes klausei, bet galiu atsakyti.
Jei jie kliudys ir orto lieps rauti, tuomet chirurge/-as juos "isoperuoja". Kitaip sakant apipjausto dantenas, jei reikia atkelia trukdanti kaula, jei ne - ne ir isima dantis. Skamba gal nelabai kaip, bet is esmes gan paprasta mirksiukas.gif
As "operaciniu gulinciu dantu" labai bijojau, bet issirove gan lengvai.
Atsakyti
oi, ir ačiū už naują temą 4u.gif, kad ir kiek čia jau beprikalbėjo naujokės. biggrin.gif o čia klausė pas ką Emukas yra, tai pas Damušienę. smile.gif
šiaip įdomumo dėlei atsidariau praeitos temos sąrašiuką (kažin šioj temoj jo nėr?) ir pasiskaičiavau kiek mūsų pas Damušienę gydosi - visos 9. :} sakyčiau nemažai, nemažai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinga: 27 rugpjūčio 2011 - 17:49
Jo pas Damusiene as, bet kad jin plesia daznai, pvz pas Latkauskiene kad ir toj pacioj klinikoj buna pigiau smile.gif siaip esu patenkinta darbu, bet va galetu but ne taip brangu smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
jau nebeatsimenu kuriom panelem buvo chirurginiu budu pasalinti problematiski protiniai dantukai (gulintys ar ne i ta puse augantys), gal galit parasyti, pas koki gydytoja ir kokioj klinikoj? ir kaip ten patekot, ta prasme gavot siuntima is ortotonto, ar kaip? ir kiek kainavo? cia labiausiai domintu, kuriom procedura vyko Kaune
Atsakyti
As pasiemiau siuntima ir keliavau i ligonine. Tai nieko nemokejau. Mano chirurge yra vazinejanti is Kauno blush2.gif pagooglinus radau, kad dirba ave vitoj. Gal ir dar kur nzn ax.gif
Atsakyti
Aš čia dar su vienu klausimėlliu ax.gif

Sakykit o kaip jums su dantų valymu? Valote po kiekvieno valgio ir užkandžiavimo? smile.gif Aš tarkim pietus ir vakarienę visada valgau kavinėje, tai kažkaip bėgti po kiekvieno valgio namo ir plauti dantis manau nekas būtų doh.gif nesugalvoju ką daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2011 08 28, 13:14)
Aš čia dar su vienu klausimėlliu ax.gif

Sakykit o kaip jums su dantų valymu? Valote po kiekvieno valgio ir užkandžiavimo? smile.gif Aš tarkim pietus ir vakarienę visada valgau kavinėje, tai kažkaip bėgti po kiekvieno valgio namo ir plauti dantis manau nekas būtų doh.gif nesugalvoju ką daryti 4u.gif

Niekada nevalydavau, po kiekvieno valgymo ir uzkandziavimo, pakramtydavau kramtoma ir tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2011 08 28, 12:45)
sveikos 4u.gif
jau nebeatsimenu kuriom panelem buvo chirurginiu budu pasalinti problematiski  protiniai dantukai (gulintys ar ne i ta puse augantys), gal galit parasyti, pas koki gydytoja ir kokioj klinikoj? ir kaip ten patekot, ta prasme gavot  siuntima is ortotonto, ar kaip? ir kiek kainavo? cia labiausiai domintu, kuriom procedura vyko Kaune

As ejau privačiai pas Mindauga Neverauska, mokejau 300lt.
O kita kart pasiemiau siuntima ir ejau i KMUK, ten pas ka papulsi tas ir isoperuos, tai nemokejau nieko.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 08 28, 12:45)
sveikos 4u.gif
jau nebeatsimenu kuriom panelem buvo chirurginiu budu pasalinti problematiski  protiniai dantukai (gulintys ar ne i ta puse augantys), gal galit parasyti, pas koki gydytoja ir kokioj klinikoj? ir kaip ten patekot, ta prasme gavot  siuntima is ortotonto, ar kaip? ir kiek kainavo? cia labiausiai domintu, kuriom procedura vyko Kaune

as viska atlikau klinikoje neodenta kaune... tiesa pirma protini danti trauke poliklinikoje (dantukas gulejo), tai kazkoks kosmaras buvo, tad kitus norejau traukti provacioje klinikoje ar kazkur rimciau... ortodonte rekomendavo pas juos klinikoje dirbanti chirurga, isbandziau ir nepasigailejau... viskas buvo alikta neskausminga, tvarkingai, graziai ir pan... net nejauciau kaip skalde ta danti ir viskas buvo gan greitai. o sumokejau uz operacini traukima apie 200lt, tiksliai nepamenu, siaip ju puslapi surasytos kainos atitinka kokias mokejau...
Atsakyti