Na jie nėra jau taip aukštai,kaip kad nuotraukoje atrodo, tiesiog mano sąkandis yra labai blogas, todėl tokia ir nuotrauka gavosi

QUOTE(natale @ 2011 08 26, 15:23)
Man už poros savaičių. Sakysiu iš kart ką dar noriu patobulint ir jau tikiuosi, kad apie spalio mėnesį nuims

QUOTE(kramtuskee @ 2011 08 26, 14:31)
Na as is viso turejau apie 16 apsilankymu. O apie susimovima, tai tikra tiesa, nenoriu nieko supykdyt, bet drauge pas Damusiene ejo ir vaizdelis tikrai nekoks, net nepasakyciau, kad dantis tiesino,(dantys kaip veduokle atrodo) o pinigu ogo kiek sukiso, kiekvinas vizitas maziau 300 nekainuodavo, ji su safyriniais buvo. Nair siaip esu tikrai apie jusu isgirtas ir neigiamu atsiliepimu ir pavyzdziu prisiziurejus ir prisiklausius.
Tad tikrai reik rinktis pagal tai kuris zmogus labiau patinka
Tad tikrai reik rinktis pagal tai kuris zmogus labiau patinka

oho,na ir nugasdinot mane,as uzsirasius pas sita gydytoja

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 08 26, 19:57)
o pas kokia jus lanketes jeigu ne paslaptis?ir jeigu jau kazkas tokio blogo atsitinka ar imanoma kazkaip sutvarkyt po to dantukus? 

Nesigasdinkit

Na nzn ar galima, jei pati pastebesi ir reiksi kazkokias pretenzijas tai gal israus pora dantuku ir atstatys viska graziai. Bet as manau, kad ne mes turim gydytojams aiskint, o jie visa situacija kontroliuot.
Del to man ir patiko mano ortodonte, kad nuo pat pirmo vizito viska aiskino ka daro, del ko, del ko taip o ne kitaip, pirma apziuredavo dantis is visu pusiu, sukandus, sypsantis ir t.t., o tik po to sesdavo usz nugaros ir kazka meistraudavo.
O kai kurios pazystamos kai papasakoja, kad vos ne kiekviena zodi tempt turi is ortodontes, kad pacios nieko nepasakoja ir pan.. Tai nzn ar pas tokia, kuriai as tureciau eit ir aiskint noreciau papult

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 08 26, 20:57)
o pas kokia jus lanketes jeigu ne paslaptis?ir jeigu jau kazkas tokio blogo atsitinka ar imanoma kazkaip sutvarkyt po to dantukus? 

Nėra ko gąsdintis. Labai maloni gydytoja, savo darbą atlieka tikrai gerai, visos čia esam patenkintos ja

Merginos, o gal galit pasidalinti ar yra kas mokėjote už metalinius breketukus mažiau nei 1500 Lt. vienam žandikauliui? Ar čia visur tokia kaina. Ačiū

QUOTE(viliuosi @ 2011 08 26, 20:56)
Merginos, o gal galit pasidalinti ar yra kas mokėjote už metalinius breketukus mažiau nei 1500 Lt. vienam žandikauliui? Ar čia visur tokia kaina. Ačiū 

As uz metalinius 1400lt mokejau, buvo kur 1200lt, 1300lt siule

Aš tai už viršų mokėjau 1560Lt, o už apačią 1600Lt

QUOTE(viliuosi @ 2011 08 26, 20:56)

as pagooglinus labai nedaug kur radau 1500..

visur 1300-1400.
QUOTE(Emukas21 @ 2011 08 26, 21:03)
Kokie kriterijai nulėmė pasirinkimą?
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2011 08 26, 21:10)
Aš kiek daviau užklausimus tai beveik visur 1500 ir daugiau.
O kai anksčiau rašei, kad metalas+keramika 3400 Lt. tai čia jau po konsultacijos tokią kainą pasakė?
tai gal tinklapiuose raso viena kainas, o susako kitas?

QUOTE(Novia @ 2011 08 26, 21:38)
Čia paklausiau ten, kur kainos nebuvo nurodytos.