Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...45 tema

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 08 26, 17:24)
Man už poros savaičių. Sakysiu iš kart ką dar noriu patobulint ir jau tikiuosi, kad apie spalio mėnesį nuims  ax.gif

Irgi greitai smile.gif ka nori tobulinti? keisti?

QUOTE(viliuosi @ 2011 08 26, 21:35)
Kokie kriterijai nulėmė pasirinkimą?
Papildyta:

Aš kiek daviau užklausimus tai beveik visur 1500 ir daugiau.
O kai anksčiau rašei, kad metalas+keramika 3400 Lt. tai čia jau po konsultacijos tokią kainą pasakė?

as uz 6 keramika ir kt metalas mokejau 1800lt.
Atsakyti
[quote=viliuosi,2011 08 26, 21:35]
Papildyta:

Gal todel kad gydesi ten mano drauges, dar tai kad kur gydaus sake kad vizitai nuo 30lt iki 250lt, o ten jau buvo kategoriskai parasyta lyg 150lt ar 200lt, nors as ir moku tiek panasiai, tikrai nebuvo 30lt, tai manau sitas gal tik taip sakoma, nors dabar kazin ar eiciau i savo klinika, ten tikrai moki dar ir uz garsu varda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 26 rugpjūčio 2011 - 21:12
Aš tai Damušiene esu patenkinta, ir nemanau kad nuo vilko peršokau ant meškos. smile.gif man sakė kad vizitai yra nuo 25lt iki 250lt, bet kad mokėčiau maximumą dar nebuvo, už lanką ima visad 120lt, kai tekdavo atvažiuot extra atveju, niekad nemokėdavau pinigų. O šiaip susidėjau breketus Kaune, o mokausi Vilniuj, bet nematau tame jokios problemos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 26, 21:35)
Papildyta:

Aš kiek daviau užklausimus tai beveik visur 1500 ir daugiau.
O kai anksčiau rašei, kad metalas+keramika 3400 Lt. tai čia jau po konsultacijos tokią kainą pasakė?

Novia, perkeliu užklausimą dar kartą, gal nepastebėjai 4u.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2011 08 26, 22:11)
Gal todel kad gydesi ten mano drauges, dar tai kad kur gydaus sake kad vizitai nuo 30lt iki 250lt, o ten jau buvo kategoriskai parasyta lyg 150lt ar 200lt, nors as ir moku tiek panasiai, tikrai nebuvo 30lt, tai manau sitas gal tik taip sakoma, nors dabar kazin ar eiciau i savo klinika, ten tikrai moki dar ir uz garsu varda smile.gif

O gal galit parašyti kokia klinika, ir kokia gydytoja? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 27 rugpjūčio 2011 - 08:48
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 27, 09:47)
Novia, perkeliu užklausimą dar kartą, gal nepastebėjai  4u.gif
O gal galit parašyti kokia klinika, ir kokia gydytoja? Ačiū.  4u.gif

aga buvau praleidus blush2.gif

as pas ja dar nebuvau (jei sulauksiu, tai spalio 11 eisiu), bet isklausinejau visas forumo dalyves per AZ kiek kuri mokejo lotuliukas.gif Arba kurios buvo ka tik po konsultacijos ax.gif

Tai metalo kaina 1400, o keramika 2000.. Tai ir pasiskaiciavau.
Atsakyti
O sakykit čia galima savo fotoalbumą susikurti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 08 26, 22:50)
Irgi greitai  smile.gif  ka nori tobulinti? keisti?

Nepatinka man dar pora tarpelių prie dantenų, tai prašysiu, kad dar pašlifuotu ir apačioje nuo elastinės man iltiniai truputį į vidų pasisuko, tai irgi sakysiu, kad sutvarkytu smile.gif Viskas, daugiau kaip ir nėra kas man kliūdytų.

QUOTE(Emukas21 @ 2011 08 26, 23:11)

QUOTE(Džinga @ 2011 08 27, 03:51)
Aš tai Damušiene esu patenkinta, ir nemanau kad nuo vilko peršokau ant meškos. smile.gif man sakė kad vizitai yra nuo 25lt iki 250lt, bet kad mokėčiau maximumą dar nebuvo, už lanką ima visad 120lt, kai tekdavo atvažiuot extra atveju, niekad nemokėdavau pinigų. O šiaip susidėjau breketus Kaune, o mokausi Vilniuj, bet nematau tame jokios problemos. smile.gif

Aš esu pas Damušienę mokėjus ir 30lt ir 40 lt, bet esu mokėjus ir daugiau negu maksimumą 260lt, bet čia tik vieną kartą taip buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 08 27, 11:13)
aga buvau praleidus  blush2.gif

as pas ja dar nebuvau (jei sulauksiu, tai spalio 11 eisiu), bet isklausinejau visas forumo dalyves per AZ kiek kuri mokejo  lotuliukas.gif Arba kurios  buvo ka tik po konsultacijos  ax.gif

Tai metalo kaina 1400, o keramika 2000.. Tai ir pasiskaiciavau.

Ačiū labai. Na aš irgi dabar renkuosi informaciją kiek ir kur kainuoja, tik dar nežinau tiksliai kiek laiko reikės kol galėsiu dėtis jau breketus. Pirmadienį išims siūliukus tai paklausiu kiek laiko reikės gijumui.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 27, 11:57)
Ačiū labai. Na aš irgi dabar renkuosi informaciją kiek ir kur kainuoja, tik dar nežinau tiksliai kiek laiko reikės kol galėsiu dėtis jau breketus. Pirmadienį išims siūliukus tai paklausiu kiek laiko reikės gijumui.

Cia po protiniu rovimo? Man sake galima po rovimo deti po savaites ar dvieju.. Nors as tik dabar atsigaunu... 1dieni bus 3 savaites ax.gif

Papildyta:
o kita orto pasiule pirma susideti, o po to issirauti, nes tai tipo vienas kitam nemaiso... bet prisiminus kaip mane kankino ir kokia istinus buvau, tai.. neisivaizduoju ar tai butu pavyke..
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 08 27, 12:05)
Cia po protiniu rovimo? Man sake galima po rovimo deti po savaites ar dvieju.. Nors as tik dabar atsigaunu... 1dieni bus 3 savaites  ax.gif
Papildyta:
o kita orto pasiule pirma susideti, o po to issirauti, nes tai tipo vienas kitam nemaiso... bet prisiminus kaip mane kankino ir kokia istinus buvau, tai.. neisivaizduoju ar tai butu pavyke..

Ir po protinių rovimo, ir po dantenų operacijų.
Na man kai vieną apatinio žandikaulio protinį rovė, tai jau nemanau, kad ten kažkaip būtų įmanoma suderinti. Kitas jau lengviau rovėsi. Viršuje irgi lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 27 rugpjūčio 2011 - 11:20
QUOTE(kramtuskee @ 2011 08 26, 20:08)
Na nzn ar galima, jei pati pastebesi ir reiksi kazkokias pretenzijas tai gal israus pora dantuku ir atstatys viska graziai. Bet as manau, kad ne mes turim gydytojams aiskint, o jie visa situacija kontroliuot.
Del to man ir patiko mano ortodonte, kad nuo pat pirmo vizito viska aiskino ka daro, del ko, del ko taip o ne kitaip, pirma apziuredavo dantis is visu pusiu, sukandus, sypsantis ir t.t., o tik po to sesdavo usz nugaros ir kazka meistraudavo.
O kai kurios pazystamos kai papasakoja, kad vos ne kiekviena zodi tempt turi is ortodontes, kad pacios nieko nepasakoja ir pan.. Tai nzn ar pas tokia, kuriai as tureciau eit ir aiskint noreciau papult smile.gif

O mano nuomone ir mes pačios kažkiek turim gydytojai pasakyti ko norim, nes dantis sustatyti galima labai įvairiai, vienom patinka kai dantų apačia lygi, kitom kai pirmukai šiek tiek ilgesni už antrukus, dar būna kad ir tarpelio tarp priekinių dantų nori, na vis tiek geriau pasakyti ko nori, kas nepatinka, juk ir pačiai gydytojai lengviau smile.gif čia kaip atėjus į kirpyklą paaiškinti kokios nori šukuosenos, tik aišku su dantim truputuką paprasčiau turbūt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 27, 12:19)
Ir po protinių rovimo, ir po dantenų operacijų.
Na man kai vieną apatinio žandikaulio protinį rovė, tai jau nemanau, kad ten kažkaip būtų įmanoma suderinti. Kitas jau lengviau rovėsi. Viršuje irgi lengviau.

mano atveju 3 is 4 operacinio pobudzio. Tad jos teiginys buvo toks, todel gal man ta ortodonte pasitikejimo nelabai ir sukele doh.gif

O Tau dantenas lazeriu pjove, ar ka dare? Ar labai jos skaudejo po operacijos?
Atsakyti