Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 20, 16:53)
kaip zadeta, kitas kambario galas... (atrodo kaip visai is kito buto  doh.gif  doh.gif , zinau kad lempa virs valgomojo stalo nesidera dabar prie tos antikvarines, tai ja irgi reikia keisti, bet nesugalvoju i kokia doh.gif ) Virtuve man nepatinka, bet ji jau buvo irengta bute kai pirkom, kaip ir tos raudonmedzio grindis, ir tokios pat svalvos durys kurios veda mane is proto... bet nerandu jokio sprendimo pakeisti ju spalva. Tai geras kokybiskas raudonmedzio parketas ir ismesti jo irgi nenorim... be to tai labai brangu pakeisti visa parketa.. gal kam kils minciu, kaip galima butu ta raudona spalva persti sviesia  tongue.gif  tongue.gif

Gražus, jaukus butas, nesvarbu iš kurio galo fotkinta 4u.gif Smagu, kad turi įkvėpimo keisti po detalę, nors jis visai nesiprašo didelių pakeitimų ar remonto. Turbūt vyresnė karta nesupranta, ką darot biggrin.gif - "Taigi turit lempa, kam keičiat?" nebūna taip? Man tai dažnai būna. Net nesakau prieš pirkdama kokią naują detalę.
Dėl virtuvės pritariu - kai norėsi, pasikeisi dureles (netgi medžio masyvas užsidėtų) ir ji atrodys visiškai naujai. Galima dėti kai kur kokio stiklo dureles ar šeip kokias "filinguotas".

Kaupiuosi užuolaidų užsakymui. Per vasarą supratau, kad pasikeitė poreikis "dangstytis" - visai nereikės dieninių užuolaidų "vitrinoms", o atvirkščiai - norėsiu pasislėpt dieną nuo keliuku vaikštančių sodininkų, kurie norom-nenorom, bet vis žiūri, kas ten pas mus vyksta virtuvėj-svetainėj lotuliukas.gif
Bet dieninės užuolaidos virtuvei - man neišspręstas galvosūkis.. Skandinavai turbūt išvis tokių nekabina. O man reikia dviem langučiams ir dar suskirstytiems, ir dar virš stalviršio.. doh.gif
Pafotkinau, bet palikau namie fotiką, įkelsiu kada.

Užsakiau vaikam žalių kilimukų iš Ikejos, dabar galvoju kur juos tiesiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
LaimingaMamyte, man asmeniskai jusu butas tikrai grazus,tikrai nekeisciau nei virtuves baldu, nei grindu... Nepykit uz mano nuomone (gal ji pasirodys per daug „astri“), bet man, deja, truksta tvarkos, daiktai neturi savo vietos, todel visko atrodo laaabai daug... Jeigu daiktus, tam tikras detales isdelioti siek tiek kitaip, tvarkingiau ir pan. gautusi is ties labai gerai. Tos uzuolaidos mam taip pat kliuvo, kaip ir tamsus stalas su kedemis, noretusi kokio sviesaus arba bent kitokiu kedziu... 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniskai LaimingosMamytes namai tikrai patiko, virtuveje kas kliuvo, tai tik mazyte netvarka ant virsutines lentynos ir lempa, labai pjaunasi su kita, daugiau viskas labai ok, o stala pasviesinti galima servetelemis, vazele, zvakide, gelemis ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 21, 14:23)
Man asmeniskai LaimingosMamytes namai tikrai patiko, virtuveje kas kliuvo, tai tik mazyte netvarka ant virsutines lentynos ir lempa, labai pjaunasi su kita, daugiau viskas labai ok, o stala pasviesinti galima servetelemis, vazele, zvakide, gelemis ir t.t.  smile.gif

Va va, as irgi kazka pan. ir turiu omenyje ax.gif
Atsakyti
Bet lempa turiu galvoje ta virs valgomojo stalo, nepatinka ji man, ne siuo atveju. schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 21 rugsėjo 2011 - 13:34
...Gal tarkimės nekritikuoti dėl tvarkos, nes tikrai bijosiu kelti savas nuotraukas - juk pas mane virtuvė dar išvis be JOKIŲ durelių - galima studijuoti kiekviena pasvirusį makaronų pakelį doh.gif lotuliukas.gif
Juk ne pardavimui keliame nuotraukas, kai prieš fotografuojant suslepi visus buityje kasdien naudojamus daiktelius ir padarai katalogo grožį mirksiukas.gif Aš už natūralią gyvenamą aplinką drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi ne, nenorejau nieko izeisti 4u.gif , as tokia, turi viskas buti sudeta pagal dydi, spalva. Kiekvienas savaip nupuses. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, domiuosi ir geriuosi skandinavisko stiliaus namais. Nusipirkome buta, tai stengiames ta kryptimi irengineti, todel labai domiuosi visokiais blogais ir nuotraukomis. Pasidalinsiu, kas siandien suzavejo:
http://digma.lt/inte...newal/#comments
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 09 21, 12:54)
LaimingaMamyte, man asmeniskai jusu butas tikrai grazus,tikrai nekeisciau nei virtuves baldu, nei grindu... Nepykit uz mano nuomone (gal ji pasirodys per daug „astri“), bet man, deja, truksta tvarkos, daiktai neturi savo vietos, todel visko atrodo laaabai daug... Jeigu daiktus, tam tikras detales isdelioti siek tiek kitaip, tvarkingiau ir pan. gautusi is ties labai gerai. Tos uzuolaidos mam taip pat kliuvo, kaip ir tamsus stalas su kedemis, noretusi kokio sviesaus arba bent kitokiu kedziu...  4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 21, 14:23)
Man asmeniskai LaimingosMamytes namai tikrai patiko, virtuveje kas kliuvo, tai tik mazyte netvarka ant virsutines lentynos ir lempa, labai pjaunasi su kita, daugiau viskas labai ok, o stala pasviesinti galima servetelemis, vazele, zvakide, gelemis ir t.t.  smile.gif

Mergaites aciu uz nuomone. Tikrai ne pykstu, o kaip tik esu labai dekinga uz atviruma.... Pats gyvendamas pripranti ir nematai tokiu dalyku. Nors ta virsutine lentyna zinau kad reikia patvarkyti... blush2.gif
Ant kedziu bandysiu ieskotis uzvalkalu. Na su uzuolaidom jau deja nieko nepadarysi. Uzsakinejau jas is salono, buvo atvaziavus dizainere ir butent sitas patare. Bet ir nuotraukose jos atrodo tamsesnes nei yra is tikro, ypac sauleta diena.
Gal patarsit kokia lempa man tuomet tiktu virs valgomojo stalo blush2.gif blush2.gif bet nenoreciau tokio pat stiliaus, gal kokia modernesne deretu???
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2011 09 21, 09:40)
Bet dieninės užuolaidos virtuvei - man neišspręstas galvosūkis.. Skandinavai turbūt išvis tokių nekabina. O man reikia dviem langučiams ir dar suskirstytiems, ir dar virš stalviršio.. doh.gif 

Pagooglinus randu, kad skandiviškam stiliui tinka užuolaidos iki palangės, vienspalvės arba languotos... 4u.gif Turiu tą pačią bėdą. Vienas langas - jokių problemų. Kitas langas - virš stalviršio, plius ties lango kampu yra viryklė. Vyrija man galvą nusuks, jei šalia viryklės užuolaida bus iki palangės doh.gif

O iš tiesų variantų daug:
http://www.thekitche...tegoryId=102118

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 21 rugsėjo 2011 - 15:42
QUOTE(Ms.E @ 2011 09 21, 15:15)
Sveikos, domiuosi ir geriuosi skandinavisko stiliaus namais. Nusipirkome buta, tai stengiames ta kryptimi irengineti, todel labai domiuosi visokiais blogais ir nuotraukomis. Pasidalinsiu, kas siandien suzavejo:
ax.gif

Nuostabu wub.gif
As irgi tokio stiliaus kokio baldelio noreciau, bet nesu tikra ar jis pas mane "isipaisytu". Kaip tik remontuoju buta ir taip viskas sutapo, kad atradau sia tema. Remontui turiu labai jau kuklu biudzeta, o butas gerokai apleistas, su kreivom sienom ir issiraizgusiais vamzdziais. Kita vertus mane gelbeja tai, kad turiu aukstas lubas ir senas lentu grindis. Butent cia ir buvo mano iseities taskas- dazyti tas grindis baltai smile.gif Kol kas artimieji pakraupe nuo tos baltu grindu idejos, bet as tvirtai laikausi savo rolleyes.gif
Va tik neaisku kaip reikes sukurti kazkoki stiliu. Siaip mano dauguma baldu yra tamsus, medzio masyvo, dvidesimto amziaus pradzios, bet turiu ir modernia sofa su metalo elementais. Taigi, ziuresim, kazin kaip cia seksis derinti, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.E @ 2011 09 21, 14:15)
ax.gif

Ka jau pamačiau jūsų užrodytą sekciją, užėjo nenumaldomas noras pasigirti ir savąja 4u.gif
Balti baldai pradėjo patikti, kai susidomėjau skandinavišku interjeru. Čia sūnaus kambaryje. Gaila, neturiu, kaip atrodė "prieš", bet laaabai panaši į esančią nuorodoje. Specialiai ieškojau 7-8 dešimtmečio baldų ant kojyčių su mintim nudažyti baltai.

user posted image
Tik niekaip vietos nerandantis žiurkės narvas vaizdą gadina.
Atsakyti