QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 20, 16:53)
kaip zadeta, kitas kambario galas... (atrodo kaip visai is kito buto
, zinau kad lempa virs valgomojo stalo nesidera dabar prie tos antikvarines, tai ja irgi reikia keisti, bet nesugalvoju i kokia
) Virtuve man nepatinka, bet ji jau buvo irengta bute kai pirkom, kaip ir tos raudonmedzio grindis, ir tokios pat svalvos durys kurios veda mane is proto... bet nerandu jokio sprendimo pakeisti ju spalva. Tai geras kokybiskas raudonmedzio parketas ir ismesti jo irgi nenorim... be to tai labai brangu pakeisti visa parketa.. gal kam kils minciu, kaip galima butu ta raudona spalva persti sviesia

Gražus, jaukus butas, nesvarbu iš kurio galo fotkinta

Dėl virtuvės pritariu - kai norėsi, pasikeisi dureles (netgi medžio masyvas užsidėtų) ir ji atrodys visiškai naujai. Galima dėti kai kur kokio stiklo dureles ar šeip kokias "filinguotas".
Kaupiuosi užuolaidų užsakymui. Per vasarą supratau, kad pasikeitė poreikis "dangstytis" - visai nereikės dieninių užuolaidų "vitrinoms", o atvirkščiai - norėsiu pasislėpt dieną nuo keliuku vaikštančių sodininkų, kurie norom-nenorom, bet vis žiūri, kas ten pas mus vyksta virtuvėj-svetainėj

Bet dieninės užuolaidos virtuvei - man neišspręstas galvosūkis.. Skandinavai turbūt išvis tokių nekabina. O man reikia dviem langučiams ir dar suskirstytiems, ir dar virš stalviršio..

Pafotkinau, bet palikau namie fotiką, įkelsiu kada.
Užsakiau vaikam žalių kilimukų iš Ikejos, dabar galvoju kur juos tiesiu