Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 22, 13:36)
Pazystu turku firma viena kur i Vokiecius veza, bandysiu pas juos isgaut asortimenta kilimu smile.gif

Jei gausi, pasidalink ir su mumis tuo asortimentu, nes irgi aktuali kilimų paieška.
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 22, 14:51)
Parduotuvėje Persija turėtų būti. Bet čia kainos bus tikrai nemažos. 4u.gif

Kainos tikrai didelės. Domėjausi apvaliais kilimukais, tai jų kainos +- 1000 Lt blink.gif
Didesni, manau, dar daugiau kainuos.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 09 22, 21:17)
Neryte  smile.gif  4u.gif

o kur sis skelbimukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 23, 10:29)
o kur sis skelbimukas blush2.gif

Baldų temą prenumeruoju, čia žiūrėk http://www.supermama...?...8721&st=264 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 09 23, 10:34)
Baldų temą prenumeruoju, čia žiūrėk http://www.supermama...?...8721&st=264  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 09 22, 17:10)
nedidelių visokių dryžiukų mirga marga tai Prismoje, Thomas Philips, Tiimari (nedideli) pasirankiojom, aišku paprasti, bet ir nebrangūs smile.gif, man jauku tokių pamėtyt  ax.gif ir skalbt nesunku, kai nelabai dideli, tai į mašiną sutelpa smile.gif

Bėda ta, kad man ilgo reikia. Ne mažiau 3 metrų, palei virtuvės spinteles. Bandžiau 3 trumpus dėti, bet tik labai iš bėdos tinka rolleyes.gif Dubingiuose vakar radau tokį poskystį skudurinuką tinkamo ilgio (už kainą, kuri atitinka kokybę rolleyes.gif ), žiūrėsim, per kiek sutrinsiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 09 22, 18:09)
Bet kadangi kilimukai nesunkus, tai ant mano laminuotu grindu jie slydineja,,,nu , nestabilu man su jais...

vienas iš laminuotų grindų minusų verysad.gif Gal iš tiesų su dvipuse lipnia juosta bandyti? Nors po skalbimo kaskart reikėtų naują klijuoti doh.gif
Atsakyti
Kadangi čia renkasi labai darbščios ir kūrybingos asmenybės, sakyčiau pamėginkite pasidaryti pačios kilimą, yra begalė paprastų būdų ir kas svarbiausia, taip galima perdirbti senus drabužius. Vienas iš būdų - pasidaryti trikotažinių siūlų ir nudėvėtų maikučių ar kitų trikotažo rūbelių, tada juos nerti, megzti arba suausti. Taip pat iš džinsų labai gerai atrodo. Kitas būdas pynimas, panašiai kaip draugystės juostų.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 23, 09:01)
Kadangi čia renkasi labai darbščios ir kūrybingos asmenybės, sakyčiau pamėginkite pasidaryti pačios kilimą, yra begalė paprastų būdų ir kas svarbiausia, taip galima perdirbti senus drabužius. Vienas iš būdų - pasidaryti trikotažinių siūlų ir nudėvėtų maikučių ar kitų trikotažo rūbelių, tada juos nerti, megzti arba suausti. Taip pat iš džinsų labai gerai atrodo.  Kitas būdas pynimas, panašiai kaip draugystės juostų.

Oooo... aš tai mielai, jeigu tik kas dieną prailgintų ar pridėtų papildomą porą rankų thumbup.gif
Atsakyti
Mielai veiklai visada ranku laiko, kad ir po 15 minučių per dieną, ir žiūrėk, po kurio laiko jau ir rezultatu galima džiaugtis (čia apskritai dėl požiūrio). O šiaip laiko ekonomija žiūrint, tai vis tiek važiuosit į parduotuvę, ieškosit, nes pirmas pasitaikęs netiks. Rūbus senus nešit kam nors atiduoti, arba į konteinerį, tai kažką perdirbant du zuikiai nušaunami. Labai skatinu tokias idėjas ir stengiuosi jas skeisti aplink save smile.gif gal kas užsikrės rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 23 rugsėjo 2011 - 11:33
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 23, 09:17)
Mielai veiklai visada ranku laiko, kad ir po 15 minučių per dieną, ir žiūrėk, po kurio laiko jau ir rezultatu galima džiaugtis (čia apskritai dėl požiūrio). O šiaip laiko ekonomija žiūrint, tai vis tiek važiuosit į parduotuvę, ieškosit, nes pirmas pasitaikęs netiks. Rūbus senus nešit kam nors atiduoti, arba į konteinerį, tai kažką perdirbant du zuikiai nušaunami. Labai skatinu tokias idėjas ir stengiuosi jas skeisti aplik save smile.gif gal kas užsikrės  rolleyes.gif

Tokioms mintims labai pritariu ir irgi džiaugiuosi, kai žmonės sugeba pasigaminti patys (o jeigu dar ir gražiai, tai iš viso puikumėlis) thumbup.gif
Kai buvau jauna, graži, netekėjusi ir be vaikų, aš irgi daug ką dariau pati lotuliukas.gif
Atsakyti
cool.gif dabar vaikus galima įdarbinti Kaip mano mama daro, laiku ir vietoje prasitaria, kas jai labai patinka arba be galo išgiria kokį kūrinį ir žiūrėk, negali atsilaikyti tokiai taktikai wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Nežinau, ar čia pataikau pagal stilistiką, bet bandysiu jungtis 4u.gif Rekonstruojame seną rąstinį namą į gyvenamą doh.gif Stilius bus toks vintage su lietuvių tautinio palikimo akcentais ax.gif
Dėl kilimukų - Rietavo turguj esu įvairių mačius už juokingą kainą. Bet čia jau kam netoli. Vilniuje sendaikčiai būna skvere prie jaunimtetrio, savaitgaliais.
Ir labai pritariu Lachesei dėl kilimukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 23, 09:36)
cool.gif  dabar vaikus galima įdarbinti   Kaip mano mama daro, laiku ir vietoje prasitaria, kas jai labai patinka arba be galo išgiria kokį kūrinį ir žiūrėk, negali atsilaikyti tokiai taktikai  wub.gif

Vieną dieną ateis šventė ir į mano kiemą - vaikai paaugs ir galės patys saugiai dirbti su adatomis ir virbalais biggrin.gif Iš darželinukų kol kas to prašyti negaliu, kad ir kokiais diplomatiniais metodais...
Atsakyti