Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

koks fainas tas namas Danijoje, kiek fainu detaliu thumbup.gif as turbut nesugebeciau sujungti tiek skirtingu spalvu ir atspalviu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 22, 11:17)
user posted image

Gal kas Vilniuje žinot tokių kilimėlių "radimviečių"? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 22, 14:26)
Gal kas Vilniuje žinot tokių kilimėlių "radimviečių"?  bigsmile.gif

nedidelių visokių dryžiukų mirga marga tai Prismoje, Thomas Philips, Tiimari (nedideli) pasirankiojom, aišku paprasti, bet ir nebrangūs smile.gif, man jauku tokių pamėtyt ax.gif ir skalbt nesunku, kai nelabai dideli, tai į mašiną sutelpa smile.gif
Atsakyti
Bet kadangi kilimukai nesunkus, tai ant mano laminuotu grindu jie slydineja,,,nu , nestabilu man su jais...
Atsakyti
QUOTE(elterman @ 2011 09 22, 10:30)
Mielai padovanočiau kelis senus baldelius:

user posted image

user posted image

user posted image

Vilnius

Neryte smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 09 22, 20:17)
Neryte  smile.gif  4u.gif

bigsmile.gif komoda superine bet matau ir vel Vilnius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 09 22, 21:18)
bigsmile.gif  komoda superine bet matau ir vel Vilnius doh.gif

Gal, kadangi dovanoja, apsimoka atsisiųst ten kur reik?
Atsakyti
Merginos, gal žinote kur aukštu plintusu galima nusipirkti? Bei kokia maždaug kaina jų. Būčiau labai dekinga. Galima ir į az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 09 22, 21:33)
Merginos, gal žinote kur aukštu plintusu galima nusipirkti? Bei kokia maždaug kaina jų. Būčiau labai dekinga. Galima ir į az.  4u.gif

Vilniuje Domus Galerijoje yra Vilniaus parketo parduotuvė "Quick sep", ten tikrai yra. 15 lt/m kiek pamenu 4u.gif
Čia merginos rašė apie dar kažkokias vietas.
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 09 22, 21:09)
Bet kadangi kilimukai nesunkus, tai ant mano laminuotu grindu jie slydineja,,,nu , nestabilu man su jais...

tai su dvipuse lipnia juosta galima prisiklijuot. ir dar kazkokia ideja esu macius, bet nebepamenu kokia, tai jei rasiu idet galiu smile.gif
Atsakyti
Gal zinot kur ir kada Vilniuje buna sendaikciu turgus???
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 09 22, 20:22)
Gal, kadangi dovanoja, apsimoka atsisiųst ten kur reik?

ne, reikia pamatyti, pmtuoti ar tilps smile.gif bet laaaabai aciu, kad prisimeni 4u.gif
Atsakyti