Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Odilija5 @ 2011 09 21, 14:44)
...Gal tarkimės nekritikuoti dėl tvarkos, nes tikrai bijosiu kelti savas nuotraukas - juk pas mane virtuvė dar išvis be JOKIŲ durelių - galima studijuoti kiekviena pasvirusį makaronų pakelį doh.gif  lotuliukas.gif 
Juk ne pardavimui keliame nuotraukas, kai prieš fotografuojant suslepi visus buityje kasdien naudojamus daiktelius ir padarai katalogo grožį  mirksiukas.gif Aš už natūralią gyvenamą aplinką  drinks_cheers.gif

As irgi atsiprasau jeigu ka izeidziau, bet man taip pat labai svarbu svara ir tvarka... Nepykit jeigu daviau tokia pastaba ar ka del to izeidziau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2011 09 21, 11:00)

kur galima butu rasti si kilima? gal kaina zinot? sesei buta irengineju, kaip tik butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 22, 10:27)
kur galima butu rasti si kilima? gal kaina zinot? sesei buta irengineju, kaip tik butu  thumbup.gif

Tokiu kilimu maciau Turkijoje, ten pas juos labai daug ir ivairiu kilimu, kokybiski, grazus ir zinoma pakankamai brangus...
O Lietuvoje tai neteko pastebeti, bet tikrai manau yra...
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 22, 10:27)
kur galima butu rasti si kilima? gal kaina zinot? sesei buta irengineju, kaip tik butu  thumbup.gif

jeigu tik panasumo atzvilgiu, tai Dubingiuose arba Senukuose tikrai rasi.. aisku nebus tas tikrasis, autentiskas... o siaip, gal kokiuose antikvariatuose paziurineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 22, 07:58)
et, čia sunkus atvejis, nelabai kol kas yra minčių, kaip čia perduoti.  Beje, Vilniuje gedinimo 9 yra Užupio antikvarianto parduotuvė, ten yra tokio stiliaus baldų kampelis. Ir šiaip lyginant su naujais, jų baldų kainos labai geros.

as irgi neturiu...

o del staliuko tai as jo ieskosiu cia pas save, busiu atkakli ir nenuleisiu ranku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.E @ 2011 09 21, 17:17)
musu sprendimas - paprasciausiai medines zaliuzes virtuveje; kadangi pas mus mediniai langai, tai is karto prilipo tas sprendimas. Na kazkas tokio ... http://ioniam.hubpag...cor-Wood-Blinds

Man labai gražu, bet... norint langą atidaryti, reikia nukabinti visą mechanizmą? g.gif

Beje, iš tos pačios medžio serijos, galima dėti medines vidines langines ir dažyti pagal sienų spalvą. Irgi turėtų gautis įdomiai 4u.gif Bet čia jau ne dieninių, o naktinių užuolaidų pakaitalas būtų.
Atsakyti
QUOTE(Ms.E @ 2011 09 22, 10:37)
jeigu tik panasumo atzvilgiu, tai Dubingiuose arba Senukuose tikrai rasi.. aisku nebus tas tikrasis, autentiskas... o siaip, gal kokiuose antikvariatuose paziurineti  g.gif

Senukuose schmoll.gif Dubingiuose melyno atspalvio nemaciau, be to su kainom ten jie pablude... Lentvario kilimuose buna, bet siuo metu nera
Zinau daugiau tokiu viecikiu, maniau konkreciai bus galima suzinoti kur sis kilimas yra smile.gif
Pazystu turku firma viena kur i Vokiecius veza, bandysiu pas juos isgaut asortimenta kilimu smile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 22, 12:36)
Senukuose  schmoll.gif Dubingiuose melyno atspalvio nemaciau, be to su kainom ten jie pablude... Lentvario kilimuose buna, bet siuo metu nera
Zinau daugiau tokiu viecikiu, maniau konkreciai bus galima suzinoti kur sis kilimas yra smile.gif
Pazystu turku firma viena kur i Vokiecius veza, bandysiu pas juos isgaut asortimenta kilimu smile.gif
Aciu  4u.gif

Parduotuvėje Persija turėtų būti. Bet čia kainos bus tikrai nemažos. 4u.gif
Atsakyti
Į virtuvės užuolaidų temą dar būtų tokios:
http://tieupcurtains.co/

arba galima pasigooglinti pagal raktinius žodžius "tie up curtains" 4u.gif

O čia kaip tik country smile.gif
http://lilthingsmake...treatments.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 22 rugsėjo 2011 - 12:58
Dar biški vaizdų. Namas Danijoje, įrengtas senoje traukinių stotyje.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 22, 06:27)

Vakar buvau sveciuose pas viena suome, va je tau kokie kilimai, isimylejau wub.gif , ciupinejau, ziurejau, pasaka, as irgi tokio noriu. drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2011 09 21, 16:30)
. Kita vertus mane gelbeja tai, kad turiu aukstas lubas ir senas lentu grindis. Butent cia ir buvo mano iseities taskas- dazyti tas grindis baltai smile.gif Kol kas  artimieji pakraupe nuo tos baltu grindu idejos, bet as tvirtai laikausi savo rolleyes.gif

o kodel nenorit jas palikt autentiskas? ta prasme nuslifuot ir t.t, kad originali spalva, faktura isliktu? smile.gif man baltos grindys labai grazu, bet reikia turet sugebejima jas pritaikyt prie likusio interjero labai, o medines grindys labai padeda namams tapt jaukesniems smile.gif
paskutines foto pasakiskos! atrodo neimanoma paciam taip tobulai vientisai isirengti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 22 rugsėjo 2011 - 14:09