Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

na va, nudazem vienu sluoksniu lubas, kaip dziaugiuosi dazais thumbup.gif nesmirdi, yra sioks toks sintetinis kvapas, bet nesijaucia kituose kambariuose visai thumbup.gif
Atsakyti
del raganaa999 spalvu tai dazyciau arba baltai, arba dramblio kaulo. baldu jokiu budu nepirkciau nei rudu nei orandziniu, baltus, kreminius tik. nes ir taip jau tos orandzines bus pilna unsure.gif uztenka tos vienos sienos kaip akcento daugiau nieko nereik. koki nuotrauku remeli galima, pagalvele viena orandzine ar foteli koki skandinavisko stiliaus imest i interjera jei jau noris spalvu atkartojimo
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 24, 16:06)
man cia labiau i Lietuviska interjera panasu. Modernas ir labai ryskios spalvos, cia Lietuvoje populiariausia  biggrin.gif

Va galvojau tą patį, bet pirma nedrįsau parašyt biggrin.gif Žmonės kiek galima su tom geltonom, oranžinėm ir persikinėm spalvom doh.gif

QUOTE(Prietarai @ 2011 09 24, 21:50)
del raganaa999 spalvu tai dazyciau arba baltai, arba dramblio kaulo. baldu jokiu budu nepirkciau nei rudu nei orandziniu, baltus, kreminius tik. nes ir taip jau tos orandzines bus pilna  unsure.gif  uztenka tos vienos sienos kaip akcento daugiau nieko nereik. koki nuotrauku remeli galima, pagalvele viena orandzine ar foteli koki skandinavisko stiliaus imest i interjera jei jau noris spalvu atkartojimo

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif aš nedažyčiau ir jokios sienos šokoladine, tik baltai viską, gana ir tų oranžinių grindų. Spalvą atkartot galima ir taip, kaip parašė Prietarai - smulkiomis detalėmis.
Atsakyti
Dekui uz nuomone 4u.gif Kazka bandysim daryt.. nenoriu as tu geltonu sienu nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jungiuosi prie tų, kurioms patinka skandinaviškas interjeras. Tiesa iki interjero man dar toli. Dabar dar tik dėliojam grindų "sumuštinį" (šildomos-nešildomos) ir reikia nuspręsti dėl grindų dangos. Pažiūrėjus skandinaviškus interjerus dažnai virtuvėse būna medinės grindys, parketas. Kažin ar praktiška? Aš virtuvėje planuoju kada nors ir uogienės vieną kitą litrą išsivirti, ir šiaip gana intensyviai naudojuosi virtuve. Pas mus virtuvė bus atskira patalpa tik turės platesnes duris su svetaine (1.5m). Man labai patinka kai visuose namuose būna viena danga. Dėčiau laminatą, tai ir virtuvėj būtų laminatas, tik kad nelabai patinka laminatas ax.gif . Norėčiau medinių medinių grindų. Bet tuomet ką virtuvėje dėti g.gif Mąstau gal dėti plyteles tik palei spinteles? Nes iš esmės labiausiai nepatinka kai ties durimis būna juostelė ale "metalinė", kur skiria dangas.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 09 24, 21:32)
Dekui uz nuomone  4u.gif  Kazka bandysim daryt.. nenoriu as tu geltonu sienu nors tu ka  doh.gif

Jums as bandziau pasiulyti keleta ideju kitoje temoje, bet dabar dar papildysiu ir cia forumieciu isakyta nuomone. As asmeniskai turbut dazyciau beveik baltai. nes kazi ar dramblio kaulas pats nenugeltones salia tu oranziniu grindu. siaip butinai pradzioj pirkit ne daugiau nei litra dazu ir pabandykit ar patinka.

Del sokolado: jei jo tikrai labai labai norite - gal pasilikite miegamajuj. Nes dabar as negaliu atsidziaugti balta svetaine, bet mano vyras kas ryta niurna del miegamajaus. Nors uzuolaidos tikrai storos, sviesa labai greitai prasibrauna. Kita karta miegamaji manau darysiu tamsesni, bet gyvenamuju kambariu - niekada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 09 25, 17:08)
Sveikos,
Jungiuosi prie tų, kurioms patinka skandinaviškas interjeras. Tiesa iki interjero man dar toli. Dabar dar tik dėliojam grindų "sumuštinį" (šildomos-nešildomos) ir reikia nuspręsti dėl grindų dangos. Pažiūrėjus skandinaviškus interjerus dažnai virtuvėse būna medinės grindys, parketas. Kažin ar praktiška? Aš virtuvėje planuoju kada nors ir uogienės vieną kitą litrą išsivirti, ir šiaip gana intensyviai naudojuosi virtuve. Pas mus virtuvė bus atskira patalpa tik turės platesnes duris su svetaine (1.5m). Man labai patinka kai visuose namuose būna viena danga. Dėčiau laminatą, tai ir virtuvėj būtų laminatas, tik kad nelabai patinka laminatas  ax.gif . Norėčiau medinių medinių grindų. Bet tuomet ką virtuvėje dėti  g.gif Mąstau gal dėti plyteles tik palei spinteles? Nes iš esmės labiausiai nepatinka kai ties durimis būna juostelė ale "metalinė", kur skiria dangas.

Man iki interjero dar toliau biggrin.gif dar tik apie namo projektą galvojam lotuliukas.gif Bet šiaip domiuosi interjeru, tai lindžiu čia biggrin.gif
Apie grindis - pas mus šiuo metu kadangi virtuvė su svetaine yra vienoje patalpoje, tai plytelės yra tik siaura juostele palei spinteles. Atvirai tai jokio skirtumo ar yra tos plytelės ar nėra, parketas aplink gerokai pasidėvėjęs, esu ir aliejų išvertus, dėmė gan ilgai stovėjo. Bet iš tiesų nemanau, kad tai kažkas blogo. Man gražu, kai grindys įgauna "istoriją", tokios gyvos jos darosi. Laminato nedėčiau. Tiesiog mėgstu natūralias medžiagas. Čia yra manau tik apsisprendimo reikalas ar plytelės (bet tada jau visa patalpa), ar medis. Jis tikrai labiau dėvėsis, jei esate pedantai ir kiekvienas parketo įbrėžimas yra trauma, tada - plytelės biggrin.gif Aš pati dar svarstyčiau šlifuoto betono grindis, nemažai jų deda skandinavai, kiek tenka matyti jų interjeruose.
Pvz.:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir čia daugiau foto iš šio namo rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
as tai deciau tikriausiai plyteles palei spinteles, man grazu labai taip. medzio grindys virtuvej visoj pavojinga, juk ir kiausianus dazom, tai jei kokie raudoni dazai issipils, burokeliai ar dar kas liks nelabai grazi deme, be to dar ir pasitrint gali nesmagiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 25, 19:59)
as tai deciau tikriausiai plyteles palei spinteles, man grazu labai taip. medzio grindys virtuvej visoj pavojinga, juk ir kiausianus dazom, tai jei kokie raudoni dazai issipils, burokeliai ar dar kas liks nelabai grazi deme, be to dar ir pasitrint gali nesmagiai  smile.gif

Dėl dėmių sutinku, jų tikrai būna, bet kažkaip su laiku jos visgi išsilygina. Va dėl tos plytelių juostos palei spinteles jau rašiau, kad aplink parketas is viena kenčia, arba pakankamai plati plytelių sritis - apimanti visą gamybos zoną, arba viskas plytelėmis (jei nenorint medinių grindų).
Atsakyti
Čia dar fainas butas. Virtuvėje panašu linoleumas lens.gif Nžn man tai gal nelabai tas linoleumas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jau gerus metus tik skaitau... bet jau neiškenčiu ir aš... wink.gif

Auruma, jei šildomos grindys bus, ar tiks mediena? g.gif (medis gi gerai laiko/nepraleidžia šilumą, tad oras patolpoje gali ir nešilti nuo grindų /kažkaip čia ūkiškai pasisakiau, bet gal suprasit).
Aš šiuo metu irgi apmąstymuose dėl grindų: plytelės ar gal but, kaip pupeliukas minėjo, betono danga... bet Lt nemačius niekur tokio dalyko, taiknieti pvz pažiūrėti (realius)...

O gal kas turit idėjų vaikų kambariams (sienų apdaila)? 1 namo aukštas bus šviesus, o va antrame nežinau ka daryti (bendra patalpa/koridorius bus tikriausiai irgi šviesus, miegamasis net neįsivaizduoju, bet su juo kažkaip irgi susitvarkysim, o va vaikams doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 09 25, 21:47)
Sveikos  4u.gif jau gerus metus tik skaitau... bet jau neiškenčiu ir aš... wink.gif

Auruma, jei šildomos grindys bus, ar tiks mediena?  g.gif (medis gi gerai laiko/nepraleidžia šilumą, tad oras patolpoje gali ir nešilti nuo grindų /kažkaip čia ūkiškai pasisakiau, bet gal suprasit).
Aš šiuo metu irgi apmąstymuose dėl grindų: plytelės ar gal but, kaip pupeliukas minėjo, betono danga... bet Lt nemačius niekur tokio dalyko, taiknieti pvz pažiūrėti (realius)...

O gal kas turit idėjų vaikų kambariams (sienų apdaila)? 1 namo aukštas bus šviesus, o va antrame nežinau ka daryti (bendra patalpa/koridorius bus tikriausiai irgi šviesus, miegamasis net neįsivaizduoju, bet su juo kažkaip irgi susitvarkysim, o va vaikams  doh.gif )

4u.gif
Dėl medinių grindų ir grindinio šildymo teisingas pastbėjimas. Paprastai neva netinka, tinka tik tam tikro storumo parketlentės, tikras parketas ir lentinės grindys yra per stora. Betoninių grindų įtariu galima pamatyti tarkim Siemens arenoje, galbūt kokiam modernaus dizaino salone ar kokiose naujose parduotuvėse. Jei pamatysiu kur būtinai pasakysiu, ir man įdomu.

Vaikų kambariams pabandysiu parankiot foto pavyzdžių. Na daro tapetus, lipdukus. O dažnai tiesiog kaip ir įprastai, baltai dažo, o dekoruoja paveikslėliais, nuotraukom, plakatais ar pan.
Atsakyti