QUOTE(Auruma @ 2011 09 25, 17:08)
Sveikos,
Jungiuosi prie tų, kurioms patinka skandinaviškas interjeras. Tiesa iki interjero man dar toli. Dabar dar tik dėliojam grindų "sumuštinį" (šildomos-nešildomos) ir reikia nuspręsti dėl grindų dangos. Pažiūrėjus skandinaviškus interjerus dažnai virtuvėse būna medinės grindys, parketas. Kažin ar praktiška? Aš virtuvėje planuoju kada nors ir uogienės vieną kitą litrą išsivirti, ir šiaip gana intensyviai naudojuosi virtuve. Pas mus virtuvė bus atskira patalpa tik turės platesnes duris su svetaine (1.5m). Man labai patinka kai visuose namuose būna viena danga. Dėčiau laminatą, tai ir virtuvėj būtų laminatas, tik kad nelabai patinka laminatas

. Norėčiau medinių medinių grindų. Bet tuomet ką virtuvėje dėti

Mąstau gal dėti plyteles tik palei spinteles? Nes iš esmės labiausiai nepatinka kai ties durimis būna juostelė ale "metalinė", kur skiria dangas.
Man iki interjero dar toliau

dar tik apie namo projektą galvojam

Bet šiaip domiuosi interjeru, tai lindžiu čia

Apie grindis - pas mus šiuo metu kadangi virtuvė su svetaine yra vienoje patalpoje, tai plytelės yra tik siaura juostele palei spinteles. Atvirai tai jokio skirtumo ar yra tos plytelės ar nėra, parketas aplink gerokai pasidėvėjęs, esu ir aliejų išvertus, dėmė gan ilgai stovėjo. Bet iš tiesų nemanau, kad tai kažkas blogo. Man gražu, kai grindys įgauna "istoriją", tokios gyvos jos darosi. Laminato nedėčiau. Tiesiog mėgstu natūralias medžiagas. Čia yra manau tik apsisprendimo reikalas ar plytelės (bet tada jau visa patalpa), ar medis. Jis tikrai labiau dėvėsis, jei esate pedantai ir kiekvienas parketo įbrėžimas yra trauma, tada - plytelės

Aš pati dar svarstyčiau šlifuoto betono grindis, nemažai jų deda skandinavai, kiek tenka matyti jų interjeruose.
Pvz.:
Ir čia daugiau foto iš šio namo