Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 26, 15:52)
Labai to nesureikšminu. Galima lengvai perdažyt.

na mes irgi su ta mintim, nusipirksim banke dazu, ir praeisim volu tuos tapetus, kai jau labai reikalas bus... 4u.gif

Daba galvoju, o pianino butinai reikia vaiku kambary? gal iskelus ji, daugiau erdves atsirastu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 09 26, 20:32)
Pupeliuk, fainas kambariukas (tik man siena prie lovyčių "liūdna" na ir durys taip iš krenta ir pianinas lyg ne vietoje, na bet gi bus kadais nauji namai smile.gif ) Beje KOKS nuostabus kilimas....  wub.gif iš kur?

Kilimas - IKEA biggrin.gif Kaip suprantu jo jau nebėr prekyboje. Ačiū 4u.gif Mažas tas kambariukas.. Pianinas niekur kitur netelpa (mielai jo pas vaikus nelaikyčiau, kol dar nesimoko grot). Tiesiog esamoj situacijoj išsisukom taip. Dabar keisčiau daug ką, bet žmogus gi gyvendamas mokaisi smile.gif Stumdyti įvairiai baldai buvo, bet kol kas tai normaliausias variantas. Nėr didelis butas, tai sienų mažai, kur baldus galima statyt biggrin.gif buvo minčių pianiną ir svetainėj palikt, bet ir ten vietos jam neradom doh.gif
Tai už tat jau nuo dabar svajonių namo interjerą galvoj dėlioju lotuliukas.gif juokinga vienok. Nieko, tuoj baigsis vaiko auginimo atostogos, eisiu dirbt ir nustosiu niekais užsiiminėt cool.gif
Dabar turbūt jau ir vaikam sienų netapetuosiu. Jie auga, ir pagalvoju, kad penkiamečio kambarys visgi turi skirtis nuo penkiolikmečio. Aišku bet kada galima perdažyt, smagu kartais atsinaujint, bet.. Geriau gal detalėm viską pasiekti.

Nerealiai fainas stalas, Gamintojas WE:DO:WOOD, Danija. Ir dar nebaisiai brangus:

user posted image

P.S. savo kambario fotkes išimu, atsiprašau, kas nepamatė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 09 26, 19:32)
saulala, o kaip bendram kontekste ta komoda žalia??? Man kambaryje trūksta ryškių vaikiškų detalių (tai ir kilimas koks ir kt.) bet šiaip  thumbup.gif Baldai čia gal restauruoti???

Komoda - ryškus akcentas. Kad vien balti baldai nebūtų (na, stalas dar rudas).
Man asmeniškai spalvų pakanka. Prieš pora puslapių rodžiausi spintelę (taip, ji prikelta antram gyvenimui) - ji pakankamai spalvinga iš vidaus smile.gif Obuoliuotas fonas, vaikiškos knygelės.

Man negražu, kai sienos būna bent dviejų spalvų, tada baldai dar trečios spalvos ir visa tai paįvairina gausybė įvairiaspalvių žaislų. Dėl to rinkausi baltas sienas, (beveik visus) baltus baldus. Man labai patinka pailgoji žema spintelė - labai talpiai susislėpė visi žaislai. Minkštus žaislus (su kuriais nors ir nežaidžia, bet išmesti atsisakė) sukimšau į pintą skalbinių krepšį.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 25, 18:55)
Man iki interjero dar toliau biggrin.gif dar tik apie namo projektą galvojam  lotuliukas.gif Bet šiaip domiuosi interjeru, tai lindžiu čia biggrin.gif
Apie grindis - pas mus šiuo metu kadangi virtuvė su svetaine yra vienoje patalpoje, tai plytelės yra tik siaura juostele palei spinteles. Atvirai tai jokio skirtumo ar yra tos plytelės ar nėra, parketas aplink gerokai pasidėvėjęs, esu ir aliejų išvertus, dėmė gan ilgai stovėjo. Bet iš tiesų nemanau, kad tai kažkas blogo. Man gražu, kai grindys įgauna "istoriją", tokios gyvos jos darosi. Laminato nedėčiau. Tiesiog mėgstu natūralias medžiagas. Čia yra manau tik apsisprendimo reikalas ar plytelės (bet tada jau visa patalpa), ar medis. Jis tikrai labiau dėvėsis, jei esate pedantai ir kiekvienas parketo įbrėžimas yra trauma, tada - plytelės biggrin.gif Aš pati dar svarstyčiau šlifuoto betono grindis, nemažai jų deda skandinavai, kiek tenka matyti jų interjeruose.
Pvz.:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir čia daugiau foto iš šio namo  rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

thumbup.gif man tai labai labai
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 26, 21:36)
Dabar turbūt jau ir vaikam sienų netapetuosiu. Jie auga, ir pagalvoju, kad penkiamečio kambarys visgi turi skirtis nuo penkiolikmečio. Aišku bet kada galima perdažyt, smagu kartais atsinaujint, bet.. Geriau gal detalėm viską pasiekti.

Bet pvz jūsų tapetai tai tokie dar pusė velnio ( vis ne mikė pukuotukas 15-mečiui lotuliukas.gif ). O šiaip manau po kokiu 5-7 metų ir remontas gali prašytis į svečius pas vaikus smile.gif na ir baldeliai gali netikti...
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2011 09 26, 21:41)
Komoda - ryškus akcentas. Kad vien balti baldai nebūtų (na, stalas dar rudas).
Man asmeniškai spalvų pakanka. Prieš pora puslapių rodžiausi spintelę (taip, ji prikelta antram gyvenimui) - ji pakankamai spalvinga iš vidaus  smile.gif Obuoliuotas fonas, vaikiškos knygelės.

Man negražu, kai sienos būna bent dviejų spalvų, tada baldai dar trečios spalvos ir visa tai paįvairina gausybė įvairiaspalvių žaislų. Dėl to rinkausi baltas sienas, (beveik visus) baltus baldus. Man labai patinka pailgoji žema spintelė - labai talpiai susislėpė visi žaislai. Minkštus žaislus (su kuriais nors ir nežaidžia, bet išmesti atsisakė) sukimšau į pintą skalbinių krepšį.

Man ta spintutė žema wub.gif turim mes sodyboje panašią, irgi prikelta naujam gyvenimui. Man jūsų kambary turbūt tik spalvingo derančio kilimuko trūksta, o visa kita tikrai liux! Kad ir tokio. Na čia greičiausiai sumąstytas variantas
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 25, 18:55)

superine ideja turim palepe,ji gan zema,o pakelt ner pinigu,tai mastom ka cia tokio joje padarius,o ir knygu turim daugybe,ir dvd didziule kolekcija smile.gif

QUOTE(Ms.E @ 2011 09 26, 13:55)
beje, gal galit pasakyti - sienos dazytos pas jumi? kaip su teplumu? mes mazylio (jis dar tik gims) kambari irgi isdaze baltai (plaunami tapetai) nes visame bute tokios pacios sienos, idomu, kaip ilgai isbus baltos g.gif  g.gif

teko gyvent baltai isdazytam bute,irengtas kukliai,bet i skandinavisko interjro puse,vaiko kambarys taip pat,issikraustem kai mazam buvo 11men iki to laiko sienu nenutepliojo,o va dabar sviesios (bet ne baltos) sienos labiau kencia,dabar jam 2,5,tai su kokia kreidele peasiena tai pietuka koki pagaves jau pasirasineja ant sienu doh.gif po kokiu 3savaiciu (pirma atostogos) bandysim aptvarkyt jo kambariuka,nors pas mus viena problema kurius jau daugiau nei metai niekaip neisprendziu,pas mus visur plyteles,net ir vaiko kambary (turiu vilti iki ziemos atsiras lentu grindys ten) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serra do Mar: 26 rugsėjo 2011 - 20:58
QUOTE(Ninin @ 2011 09 26, 21:55)
Bet pvz jūsų tapetai tai tokie dar pusė velnio ( vis ne mikė pukuotukas 15-mečiui  lotuliukas.gif ). O šiaip manau po kokiu 5-7 metų ir remontas gali prašytis į svečius pas vaikus smile.gif na ir baldeliai gali netikti...

Nu tiek proto turėjau lotuliukas.gif remonto pas mus sienos jau dabar prašosi biggrin.gif dėl baldelių tai taip, dėl to jokių brangių mažų vaikiškų baldų nepirkom, tik tą ikėjinį staliuką su kėdutėm. Ir šiaip nesu vaikiškų baldų su formulėm ir fėjom gerbėja cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 26 rugsėjo 2011 - 21:58
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 26, 11:05)
Erzina mane tas fotelis, tik vietą užima, mesim lauk.

Pupeliuk, o kilimėlis ne skiautininis (beje, labai dailus)? 4u.gif Jeigu taip, siūlyčiau fotelį išdalinti į tris atskiras pagalves ir pasiūti visoms skiautininius užvalkalus (tokius pat, kaip kilimas) mirksiukas.gif Iš mano patirties - tokios didelės pagalvės yra einamiausias žaislas. Iš jų statomi bokštai, palapinės, būdos, tvirtovės ir pan. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 25, 16:59)
as tai deciau tikriausiai plyteles palei spinteles, man grazu labai taip. medzio grindys virtuvej visoj pavojinga, juk ir kiausianus dazom, tai jei kokie raudoni dazai issipils, burokeliai ar dar kas liks nelabai grazi deme, be to dar ir pasitrint gali nesmagiai  smile.gif 

Darėm neseniai eksperimentą - ant alyvuoto paviršiaus palikome per naktį raudono vyno balą. Neįsigėrė tongue.gif
Todėl dabar gan drąsiai jaučiuosi. Visoje virtuvėje grindys medinės (alyva su atspalviu, pilką/sendinto efekto), tik palei spinteles bus takelis medžiaginis, kad galima būtų dažnai skalbti ir širdies neskaudėtų, jei per metus susidėvės ir teks išmesti biggrin.gif
Beje, jeigu koks grindų plotelis susidėvėjo, nebūtina perdažinėti visų grindų. Pakanka tik nusitrynusį plotą naujai padengti alyva thumbup.gif

P.S. plytelių virtuvėje nedėjom todėl, kad ankstesniame name turėjome grindis iš plytelių ir vasarą, kai grindys būdavo nešildomos, o vaikščiodavome basi, vyrui labai skaudėdavo čiurnos sąnarius. Žodžiu, žmonėms, kurių sąnariai jautresni, plytelės nėra komforto įsikūnijimas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 27 rugsėjo 2011 - 09:10
cia klabejot apie grindis.
Pries kokius 3m ieskojau grindu dangos, ne linoleumo, ne kilimo, radau toki kazkoki klijuojama daikta, bet atrodo tai nerealiai, ir tuo metu kainavo nepigiai. Ir buvo tuomet tik vienoj vietoj Kaune, nusileidus nuo parodos kalno, po kaire puse prie pat gatves,grindu salonas kazkoks buvo, nezinau ar jis dar ten yra, bet kas iesko kazko naujo, patarciau pasizvalgyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 27 rugsėjo 2011 - 09:25
Pupeliukui ir saulalai po 4u.gif 4u.gif, kad "įsileido" į savo vaikų kambarius pasidairyti wub.gif

Pupeliuk, lovytės pas jus patiko, ir kilimas, norėčiau tokio smile.gif Tokius plastikinius kibirus ir aš naudoju drinks_cheers.gif, patogu sumesti, kad ir "einamus" rūbelius drinks_cheers.gif

Saulala, šauniai baldai prikelti antram gyvenimui drinks_cheers.gif , prosenelės piešinys turbūt gera aura užpildo kambarį wub.gif Ir komoda kokia įdomi, neatkreipiau dėmesio, kad jysk tokia spalvinga būtų, reiks pasižiūrėt, kaip gyvai atrodo smile.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 27, 09:07)
Darėm neseniai eksperimentą - ant alyvuoto paviršiaus palikome per naktį raudono vyno balą. Neįsigėrė  tongue.gif  Todėl dabar gan drąsiai jaučiuosi.

drinks_cheers.gif kas tik nėra numesta ant grindų alyvuotų, vaikų maistai, dažai, net ir jodo buvo išpylę, aš pati buvau dažų pritaškius, kitus dalykus dažydama ir t.t., nusivalo normaliai, net kai sudžiūvus būna dėmė, ji kaip ant paviršiaus laikosi, kur dažyta dažais grindys, jau kitaip, bet kur alyvuota, tai kol kas atspariausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LT saulele: 27 rugsėjo 2011 - 10:15