QUOTE(Ms.E @ 2011 09 26, 14:55)

Na šiaip vaikiukai tai trys

bet kol kas mažoji metų neturinti dukrytė žaidžia su brolių lego ir mašinom, tai dar nėra visokių ten virtuvėlių, lėlių namų, vežimėlių ir panašių mergaitiškų rakandų užimančių vietos

Čia dar nėra vaikų knygų, puzlų, žaidimų dėžių, piešimo priemonių, plastelinių

Viskas hole šalia. O šmutkių ir aš mielai pamažinčiau

tik nebesugalvoju ką. Fotelį tikrai mesim lauk. Žaislų net nežinočiau ko atsisakyt - du kibirai lego duplo kibirėlis mediniams žaislams ir krepšelis mašinytėm. Tiesa komoda apkrauta, bet pagrindinis vietos atėmėjas - patefonas, vaikam pasakų plokštelėm klausyt

irgi nemesiu lauk... na žodžiu. Čia jau būtinas minimumas škias... Mažokas kambarys išties. Name planuojam vaikam kiekvienam po tokio dydžio daryt, arba vieną didelį berniukam (su galimybe atskirt), mažesnį - mergaitei. Atvirai, tai nesu patenkinta lovom, dabar pirkčiau mažesnes. Bet pirkom IKEA dviaukštę, su galimybe padaryt dvi paprastas. Griozdiškos jos. Kai susidės dviem aukštais gal bus erdviau, bet tada dar mažės lovą kažkur dėt reiks
Dėl sienų teplumo. Na jos jau nėra labai baltos, ir su plaktutku mediniu pabandyta kalt, tai duobės gavosi, ir atrado, kad lėktuvo sparnas piešia, tai perėjo per kelias sienas "kaži ar čia irgi piešia?", bendrai nėra manieji sienių niokotojai, bet pakako poros kartų, kad pagadintų vaizdą. Labai to nesureikšminu. Galima lengvai perdažyt.
QUOTE(saulala @ 2011 09 26, 14:57)
Pupeliuk, man labai gražu! Ir fotelis nė kiek neerzina. Tik durų norėtųsi baltų - bet čia tik mano asmeninė nuomonė. Pas mus durys baltos
Ačiū! Duris dabar irgi daryčiau baltas. Gyveni žmogus ir mokaisi
Tavojo vaikio irgi fainas kambarys! Gal tik užuolaidų norėtųsi vienspalvių? Net nežinau. Analfabetė esu užuolaidų klausimų

pačiai man nepatinka mano sugalvotos užuolaidos kambariuose. Dabar visur daryčiau baltas paprastas užuolaidas.