Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Pupeliuko vaikų kambarys fainas thumbup.gif . Man patinka kai matosi jog gyvenama....

QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 27, 11:07)
Darėm neseniai eksperimentą - ant alyvuoto paviršiaus palikome per naktį raudono vyno balą. Neįsigėrė  tongue.gif 

O prieš kiek laiko buvo alyvuota? Kažin negalioja tas tik naujai alyvuotoms grindims? Koks medis?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 09 27, 08:06)
O prieš kiek laiko buvo alyvuota? Kažin negalioja tas tik naujai alyvuotoms grindims? Koks medis?

Alyva juk riebalas. Kur į medį prisigeria riebalo, ten jau niekas kitas neįsigeria (nebent stiprus, riebalą išgraužiantis daiktas) doh.gif

Aišku, kur alyvuotas paviršius pasitrina, ten atsiranda alyvos neprisigėrusių plaušelių ir į juos kitos medžiagos gali įsigerti. Bet tame ir yra alyvuotų grindų pliusas - pamatai susidėvėjusią vietą, ją nualyvuoji ir tiek - nereikia visų grindų šveisti ir naujai dažyti.

Beje, alyvuotų grindų spalva matosi šiame filmuke (truputį iš kitos operos). Medis - kažkokia ten eglė, nesigilinau biggrin.gif
http://www.youtube.c...AuBDQNwqrA&NR=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 27 rugsėjo 2011 - 10:27
QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 27, 10:07)
Darėm neseniai eksperimentą - ant alyvuoto paviršiaus palikome per naktį raudono vyno balą. Neįsigėrė  tongue.gif 
Todėl dabar gan drąsiai jaučiuosi. Visoje virtuvėje grindys medinės (alyva su atspalviu, pilką/sendinto efekto), tik palei spinteles bus takelis medžiaginis, kad galima būtų dažnai skalbti ir širdies neskaudėtų, jei per metus susidėvės ir teks išmesti biggrin.gif 
Beje, jeigu koks grindų plotelis susidėvėjo, nebūtina perdažinėti visų grindų. Pakanka tik nusitrynusį plotą naujai padengti alyva  thumbup.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif Labai naudinga ir reiks galvoti ateičiai apie tokias grindis thumbup.gif

Kilimas ne skiautinis. Standartinis, vilnonis. O to fotelio gabalais neišardysiu, nes jis su metaliniais mechanizmais.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 27, 08:34)
Kilimas ne skiautinis. Standartinis, vilnonis. O to fotelio gabalais neišardysiu, nes jis su metaliniais mechanizmais.

Dailutis kilimas! o kur tokių vilnonių būna? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 27 rugsėjo 2011 - 10:41
QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 27, 11:40)
Dailutis kilimas! o kur tokių vilnonių būna?  bigsmile.gif

Jau rašiau, čia IKEA smile.gif bet jau nebeturi jo prekyboje.
Atsakyti
Toms, kurios jau pavalgė pietus - desertui wub.gif
http://ljo-s.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 27, 10:25)
cia klabejot apie grindis.
Pries kokius 3m ieskojau grindu dangos, ne linoleumo, ne kilimo, radau toki kazkoki klijuojama daikta, bet atrodo tai nerealiai, ir tuo metu kainavo nepigiai. Ir buvo tuomet tik vienoj vietoj Kaune, nusileidus nuo parodos kalno, po kaire puse prie pat gatves,grindu salonas kazkoks buvo, nezinau ar jis dar ten yra, bet kas iesko kazko naujo, patarciau pasizvalgyt  rolleyes.gif

tai visgi koks čia tas daiktas??? biggrin.gif

Aš gyvai esu mačius naturalų linoleumą thumbup.gif (bet kaina tai kaip kokių parketlenčių, kas labiau priimtina smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 09 27, 13:39)

Aš gyvai esu mačius naturalų linoleumą  thumbup.gif (bet kaina tai kaip kokių parketlenčių, kas labiau priimtina smile.gif )

įtariu PVC.
O salonas ten buvo Decorum. Dabar toj vietoj jau grožio salonas.
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 09 27, 13:39)

Aš gyvai esu mačius naturalų linoleumą  thumbup.gif (bet kaina tai kaip kokių parketlenčių, kas labiau priimtina smile.gif )

jau nebepamenu kas ten per daiktas, kaip jis vadinasi, bet atrode lygiai taip pat, kaip kokiu banku, ar prekybos centru grindys. Zodziu, prabangiai :)Ten buvo kazkokios plokstes, ir kiek pamenu, jas klijuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 27, 12:14)
Alyva juk riebalas. Kur į medį prisigeria riebalo, ten jau niekas kitas neįsigeria (nebent stiprus, riebalą išgraužiantis daiktas)  doh.gif

Aišku, kur alyvuotas paviršius pasitrina, ten atsiranda alyvos neprisigėrusių plaušelių ir į juos kitos medžiagos gali įsigerti. Bet tame ir yra alyvuotų grindų pliusas - pamatai susidėvėjusią vietą, ją nualyvuoji ir tiek - nereikia visų grindų šveisti ir naujai dažyti.

Beje, alyvuotų grindų spalva matosi šiame filmuke (truputį iš kitos operos). Medis - kažkokia ten eglė, nesigilinau  biggrin.gif
http://www.youtube.c...AuBDQNwqrA&NR=1

Kokie mieli šuniukai wub.gif . Grindys irgi gražios, bet ne taip kaip šuniukai biggrin.gif ... O galima tiksliau apie grindis - klijuotos/ ant lagių, nevaikšto labai? Kur pirkot (jei nenorit viešai, gal až)
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 09 27, 13:33)
Kokie mieli šuniukai  wub.gif . Grindys irgi gražios, bet ne taip kaip šuniukai  biggrin.gif ... O galima tiksliau apie grindis - klijuotos/ ant lagių, nevaikšto labai? Kur pirkot (jei nenorit viešai, gal až)

Ačiū, dar yra laisvų šuniukų smile.gif Už brangiai (brangiau negu grindys) smile.gif

Grindys ant lagių, su špuntais. Nevaikšto biggrin.gif Vyras "užsikabliavo", kad lentų kraštai tarsi užapvalinti. Berods iš čia
http://www.obmega.lt...Kainorastis/8/2
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 27, 17:43)
Ačiū, dar yra laisvų šuniukų  smile.gif  Už brangiai (brangiau negu grindys) smile.gif

Grindys ant lagių, su špuntais. Nevaikšto  biggrin.gif  Vyras "užsikabliavo", kad lentų kraštai tarsi užapvalinti. Berods iš čia
http://www.obmega.lt...Kainorastis/8/2

Ačiū už grindis. O į šuniukus tai gražiausia pažiūrėti biggrin.gif Na šuniukų tikrai nebus, kol nebus kiemo su aptverta tvora, kur galės laisvai lakstyti.

O į temą apie interjerą (tikriausiai jau buvo dėta), tai mane labiausiai veža baltų sienų ir natūralios medienos ir spalvos grindys. Va pvz. interjeras

Ir dar apie eksterjerą - neapsisprendžiu kokio pločio daryti apvadus aplink langus. Iš pradžių planavom pakalimų lentelėm apkalti langus, bet pas mus pakalimų lentelės berods 12 cm pločio (siauresnių neradom, greitai reikėjo), tai man aplink langus platokai atrodo. Tai kol kas paliekam be apvadų - dėsis tik lentutė tarp lango ir dailylenčių statmenai (nžn ar aiškiai čia parašiau smile.gif)
Atsakyti