QUOTE(MartiKarti @ 2011 10 10, 19:00)
As turiu. Pas mane baltos, tai siaip tepliojas, bet kadangi plastmase, tai paplaunu ir nusiplauna viskas. Man jos labai labai grazios. Siaip sedet patogios tik as dar kaili i kede desiu, kad butu minksciau ir silciau, nes vis del to ta plastmase saltoka. Ir sitos kedes, kur su sonais (rankoms) yra gana dideles, tai as jas tik stalo gale staciau,sonuose rinkausi tas be krastu.
dar noriu paklausti ar jos stabilios, nekleba sedint? ar pas jus originalios ar pigesnes is ebay?
man jos irgi ypatingai grazios, islengvintos, bet bijau del ju praktiskumo...
dar blaskausi tarp provanso, klasikos ir skandinavisko stiliu + moderno. Neapsiprendziu... aisku, jungsis detales ir miksuosis, bet bijau prisimiksuot... kazkodel nuo kedziu is sivestuvu pradejau gilintis
del medinio stalvirsio, mes vonioje dejom (sodyboje) jau keitem ir vel keisim tik dabar i akmenini

siaubas, viskas geriasi, lieka demes. Pirma karta beicavom, aliejavom (nesu tikra ka ten marmaliavo vyras), manau reikejo daugiau pasidometi kaip impregnuoti ta medi, bet jau man jis tiek nusibodo, kad mielai keisiu

ideciau nuotrauka, koki stalvirsi kopijavom, bet nemoku, dar paziuresiu internete...