Įkraunama...
Įkraunama...

Darbovietė. Kada pranešti apie nėštumą?

O aš tai dirbu labai mažam moteriškam kolektyve, tai man nei sakyti nereikėjo blush2.gif ir taip visos suprato iš to kaip atrodžiau, nes pirmomis savitėmis jaučiausi labai blogai verysad.gif
Šiaip planavau, kad pasakysiu tada, kai pradės matytis, bet kai nuolat pradėjo klausinėti atsibodo meluoti, o ir pati pagalvojau, kad labai jau durnai atrodys, kai meluosiu meluosiu, o paskui staiga nebemeluosiu g.gif
Man tai išėjo tik į gerą mirksiukas.gif dabar manimi visos kolegės labai rūpinasi ir lepina blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif O as direktoriui pasisakiau 6 savaiciu. tiesiog reikejo, kad palengvintu darbo salygas. neisivaizduoju, kaip kitos mamytes istveria 12 savaiciu niekam nesakiusios, kad tures maziuka...as kai suzinojau, su visu pasauliu pasidziaugti norejau biggrin.gif ir tas dziaugsmas buvo dvigubai didesnis:) labai smagu buvo stebeti visu reakcijas lotuliukas.gif

QUOTE(Soul @ 2006 03 14, 08:50)

Aš pasisakiau direktoriui antram po vyro:)))) Nes staigiai primetus visas numatomas svarbias datas supratau, kad savo dekretinių pinigėlių apskaičiavimo ketvirtį jau beveik pražiopsojau doh.gif  Taigi viskas bus tvarkoma, t.y. gražinama, atbuline data blush2.gif
O daugiau tai niekam niekam nesakiau- kaimynka rūkyt kviečia, tai sukuosi kaip išmanau, visokie baliai  drinks_cheers.gif nusimato- tai net neisivaizduoju, ką reiks sukurti...

Atsakyti
na kadangi pas mane siek tiek problematiska su nestumu, tai sakysiu tik po genetiniu tyrimu rezultatu...
gulejau su gresianciu... ir niekas nesuzinojo, pas mus darbe mes patys nusinesam biuletenius, tik buhalterijoj pasizymi TLK koda... matyt jos nezinojo ka jis reiskia, kitaip jau visas kudikynas zinotu... pas mus bjaurus bobu kolektyvas.. vieni pletkai.. vien del to dar nenoriu anksti skelbtis

nors siaip norejosi tik suzinojus visiem apsiskelbt, bet zino tik artimieji
Atsakyti
As pasakiau, kai mums buvo jau 18 sav. Man atrodo, kad jau ir taip matosi, kad laukiuosi, kad kvaila slepti. O pasirodo, kad niekas net nebutu pagalvojes. Siaip musu kolektyvas beveik moteriskas, tai visos labai apsidziauge i puole sveikinti. Aisku dar lieka sefui pasakyti, bt kadangi jis pas mus retai buna, tai dar gal palauksiu.
Atsakyti
sveikute,o gal kuri fiktyviai isidarbinusios esat??gal galite papasakoti kaip viskas yra...kiek mokate sodrai,kiek pajamu mokesti...koki atlyginima "pasirinkot"?? smile.gif
Atsakyti
sveikutes,o kaip manot kada tas laikas pasakyti,kai augini pirmaji iki3m.ir stai jau laukiames antrojo?trys su puse men.jau,o dar niekam nesisakiau darbe g.gif juk ir lankausi ten dabar tik pro reta.
Atsakyti
Pamenu, kai buvau nėščia su dukryte, prasitariau bendradarbei. Ta po kelių minučių grįžo su gėlėm doh.gif šefs su likusiais vyrais bendradarbiais apžiūrėję gimtadienių sąrašą, bei tos dienos vardadienius ir nieko neradę greit susigaudė tongue.gif

Atsakyti
Gali ir dabar pasakyti,koks skirtumas.Galės šefai apie pamainą pamąstyti.
Atsakyti
Aš pasisakiau kai buvo 5mėn. bendradarbiai ir jau po 15min. žinojo visi lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kuri mamyte turite ideju,kaip vyrui,busimo vaikucio seneliams pranesti apie busima leliuka ? smile.gif
kazkaip norisi gal koki laiskuti parasyti nuo kudikelio is pilvelio parasyti ant kokio atviruko.Kazkur esu aciusi atvirukus spec pranesimui apie nestuma thumbup.gif
Atsakyti
As darbuovieteje turejau pranesti kai 3 sav. dar nebuvo bigsmile.gif Nes turejau pacioje pradzioje problemeliu ir mane i ligonine pagulde, tai turejau skambinti ir aiskinti kodel i darba neatvyksiu ax.gif
Atsakyti
Man susikloste tiesiog komiska situacija, dirbau paskutine savaite ir likus 2 dienom iki isejimo nestumo testas teigiamas biggrin.gif . Teko klausti ar galiu likti darbe, kuom mano menedzere laaabai apsidziauge, tiesiog pasiseke, kad nebuvo spejus rasti pamaina man. Iki siol zino tik ji ir mano merginos, su kuriom dirbu. Slepiau iki 12 savaiciu, o dabar jau jei kas uzklausia i tema - pasigyriu, labai smagu stebeti reakcijas tongue.gif .
Atsakyti