as kai tik suzinojau kad laukiausi is karto ir isejau. dirbau konditere,tai kiek prisiklausiau kad labai daug persileidimu buna,labai issigandau
savo sefei pasakiau kai jau buvo beveik 3 men,sake kad jau ir pati nujaute

Bandysiu sakyt šiandien

As naujame darbe dirbu tik menesi. Bandysiu nieko nesakyti iki bandomojo laiko pabaigos, jei anskciau pilvukas neisduos

QUOTE(renatyte.r @ 2008 02 04, 18:01)
As naujame darbe dirbu tik menesi. Bandysiu nieko nesakyti iki bandomojo laiko pabaigos, jei anskciau pilvukas neisduos 

pasakiau,kai buvau 16 savaiciu...bosas vos is kedes neisvirto,o direktorius juokaudamas pasake,kad daugiau moteru nedarbins,nes per pora metu labai jau daug is musu i dekretines isejo...

dievuliau
pasiskaicius atrodo, kad reiktu "prisipaznt" jog per nesaugius lytinius santykius su sestu is eiles vyru gonoreja ar kokiu biesu uzsikrete ir dabar iseinat apmokamu atostogiu tam reikalui gydyti...
Nuo kada nestumas kazkokia geda, paslaptis, apkalbu objektas? ypac jei moteris turi seima (vienisom sunkiau)...
Mano kolektyve santykiai normalus, nesam kazkokie draugai ar biciuliai, bet zmones ir tiek. Bendradarbe atejo i kabineta ir pasake "chebra man vietoj minkstu meskinu pampersus neskit. trecias menuo" aisku vadinom mes ja nestuku iki dekreto, o vyresnes pamoke kaip su sefu ir atlyginimu susitvarkyt. pati klege ne is kelmo moteris, tai nemate niekas jokio kriminalo cia.
o i pilva ziurejom. ir sypsojomes, nes grazu ir miela.
ir kede pasiulydavom, ir pro duris praleisdavom pirma, ir lifta palaikydavom, nes taip mes kaip zmones supratom palaikyma ir pagalba.
tai cia labai blogai?
nemanau

pasiskaicius atrodo, kad reiktu "prisipaznt" jog per nesaugius lytinius santykius su sestu is eiles vyru gonoreja ar kokiu biesu uzsikrete ir dabar iseinat apmokamu atostogiu tam reikalui gydyti...
Nuo kada nestumas kazkokia geda, paslaptis, apkalbu objektas? ypac jei moteris turi seima (vienisom sunkiau)...
Mano kolektyve santykiai normalus, nesam kazkokie draugai ar biciuliai, bet zmones ir tiek. Bendradarbe atejo i kabineta ir pasake "chebra man vietoj minkstu meskinu pampersus neskit. trecias menuo" aisku vadinom mes ja nestuku iki dekreto, o vyresnes pamoke kaip su sefu ir atlyginimu susitvarkyt. pati klege ne is kelmo moteris, tai nemate niekas jokio kriminalo cia.
o i pilva ziurejom. ir sypsojomes, nes grazu ir miela.

tai cia labai blogai?

nemanau

pranesiau kai tik suzinojau kad laukiuosi, kadangi norejo siusti i tobulinimo kursus tai nebuvo kur detis.....
QUOTE(nakvisa @ 2008 02 04, 20:48)
pasakiau,kai buvau 16 savaiciu...bosas vos is kedes neisvirto,o direktorius juokaudamas pasake,kad daugiau moteru nedarbins,nes per pora metu labai jau daug is musu i dekretines isejo...
na o mano menedzeris vis klausinejo kada grysiu is dekretiniu,sakau neisejau gi dar,o kai pasakiau ,kadgal isvis negrisiu...labai nuliudo... 

O pas mus idomi situacija darbe

Per metus visos issivaisksios i dekretines

Manau, kad bosas mane keikia, nes moterys darbe juokauja, kad nuo manes uzsikrete

As pasakiau, kad laukiuosi, kai buvo 12 savaiciu. Nenorejau anksciau kazkaip kad kas nors zinotu.
As laukiuosi 12 savaiciu, ir pries pusantro menesio pasirasiau nauja kontrakta, buvau paaukstinta ir pagal popieriukus dabar turi praeiti 3 men.bandomasis laikotarpis.
Bijau , kad jau nelabai bus imanoma nuslepti., nes bus jau keturi men mano pilvukui.
.Nors daktaryte patare nieko nesakyti iki 24 savaiciu, kol nepraeis rizikos laikotarpis.Patarkit kaip issisukti is sitos situacijos.

QUOTE(shagyby @ 2008 02 04, 23:04)
dievuliau

taigis...........puse isvaziavo, kita puse neturi laiko ar finansu kudikiams....kas gi cia daros LT????
mano manymu, KIEKVIENA nestuke reiktu ant ranku nesiot ir zemail lenktis, kad tokiu metu ji ne tik nepabega, bet ir nauja gyvybe saliai duoda

as ir pamastau kaip bus......intensyviai planuoju ir labai labai tikiuosi.......o darbe....ehhh...sefas uzsienietis.....dirbu neseniai, man kaip ir "gresia" paaukstinimas.......tai net nezinau kokia tu uzsienieciu reakcija buna i nestuma....bijau, kad praras susidomejima manimi kaip perspektyvia darbuotoja - kaip cia kazkuri rase - kad iseini tai jau nieko nebereikia nei kursu nei ko.......
nemanau, kad sefas konfliktuos, taciau jeigu "nebeinvestuos" i mane......tai bus apmaudu.......bet pagalvojau

Labutis, norėjau pakalbėti kada jūs pranešėte darbdaviui apie
Kaip elgtis jei nepastebi tavo nėštumo, negi eiti pačiai ir pranešti, kad aš laukiuosi....
Man kažkaip keista, taip sakyti....ir šia tema kalbėtis
tuo labiau, kad mes net kelios tuo pačiu laiku išeisim į dekretą...
Mums jau 20 sav., bet dar nieks nieko nepastebi, o juk jau lieka 10 sav. iki dekretinių atostogų pradžios

Kaip elgtis jei nepastebi tavo nėštumo, negi eiti pačiai ir pranešti, kad aš laukiuosi....
Man kažkaip keista, taip sakyti....ir šia tema kalbėtis

Mums jau 20 sav., bet dar nieks nieko nepastebi, o juk jau lieka 10 sav. iki dekretinių atostogų pradžios