Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė II

QUOTE(Magnifique @ 2014 03 28, 16:58)
Šiek tiek nuvylė tai, kad nėkiek plitimo ligos nesustabdė KT kurios skaitosi pačios geriausios su endometrioze, nes į jas dėjau nemažai vilčių... verysad.gif

kokias gerei?
Papildyta:
jau matau atsakyma 4u.gif
Papildyta:
taip isejo, kad po OP man paskyre Diferelina(vaista nutraukianti menesines ir sukelianti menopauze) bet..... kai klausiau - kada jas pradedi? sulaukiau atsakymo nesvarbu kada. ir atsitik tu man taip, kad kol galejau nuvaziuot nusipirkt ta vaista- man parejo menesines.. + ovuliacija. galvojau isprotesiu...skaudejo TAIP doh.gif ypac skausminga ovuliacija.
tada puse metu man nebuvo menesiniu. o is kart po to - israse KT. su KT - 3 men visai nebuvo. paskui vos vos. keleta diena. kartais tik patepa...
mano gyd tik dziaugiasi tuo. sako ner menesiniu-ner endo
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 04 03, 15:01)
kokias gerei?
Papildyta:
jau matau atsakyma  4u.gif

Dar vis geriu,bet jau paskutini menesi, Jeanine, jie skaitosi tinkamiausi endo stabdyt,pagal sudeti sad.gif dabar domiuosi kitais medikamentais gydymui skirtais...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 03, 15:04)
Dar vis geriu,bet jau paskutini menesi, Jeanine, jie skaitosi tinkamiausi endo stabdyt,pagal sudeti sad.gif dabar domiuosi kitais medikamentais gydymui skirtais...

jo. as ir girdejau kad sitie geriausi
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 04 03, 15:04)
kokias gerei?
Papildyta:
Papildyta:
taip isejo, kad po OP man paskyre Diferelina(vaista nutraukianti menesines ir sukelianti menopauze) bet..... kai klausiau - kada jas pradedi? sulaukiau atsakymo nesvarbu kada. ir atsitik tu man taip, kad kol galejau nuvaziuot nusipirkt ta vaista- man parejo menesines.. + ovuliacija. galvojau isprotesiu...skaudejo TAIP  doh.gif  ypac skausminga ovuliacija.
tada puse metu man nebuvo menesiniu. o is kart po to - israse KT. su KT  - 3 men visai nebuvo. paskui vos vos. keleta diena. kartais tik patepa...
mano gyd tik  dziaugiasi tuo. sako ner menesiniu-ner endo

Kazin ar visiskai taip yra,aisku tiksliai zinosiu tik po laparoskopijos,nes is esmes, si menesi pirma karta gerdama KT susirgau mmm. Iki tol faktiskai tik patepliodavo ir vsio,o pilva kaip skauda,taip skauda... sad.gif kasdien ibuprofena geriu del pilvo ir jau graudu sakyt,bet labai labai laukiu vizito pas gydytoja,nes vis atrodo,kad nusibaigsiu greitu metu sad.gif
Papildyta:
QUOTE(jaicy @ 2014 04 03, 15:04)
kokias gerei?
Papildyta:
Papildyta:
taip isejo, kad po OP man paskyre Diferelina(vaista nutraukianti menesines ir sukelianti menopauze) bet..... kai klausiau - kada jas pradedi? sulaukiau atsakymo nesvarbu kada. ir atsitik tu man taip, kad kol galejau nuvaziuot nusipirkt ta vaista- man parejo menesines.. + ovuliacija. galvojau isprotesiu...skaudejo TAIP  doh.gif  ypac skausminga ovuliacija.
tada puse metu man nebuvo menesiniu. o is kart po to - israse KT. su KT  - 3 men visai nebuvo. paskui vos vos. keleta diena. kartais tik patepa...
mano gyd tik  dziaugiasi tuo. sako ner menesiniu-ner endo

Kazin ar visiskai taip yra,aisku tiksliai zinosiu tik po laparoskopijos,nes is esmes, si menesi pirma karta gerdama KT susirgau mmm. Iki tol faktiskai tik patepliodavo ir vsio,o pilva kaip skauda,taip skauda... sad.gif kasdien ibuprofena geriu del pilvo ir jau graudu sakyt,bet labai labai laukiu vizito pas gydytoja,nes vis atrodo,kad nusibaigsiu greitu metu sad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

pries menesi lankiaus pas ginekologe, del skausmo kairiame sone. Kelis kartus taipogi buvo patepliojimu vidury ciklo.kelios dienos iki menesiniu buna rusvu isskyru, taciau menesines paskutiniu metu pasidare skausmingesnes ir gausesnes. anksciau sirgdavau 3-5 dienas, dabar 7. Apziurejo echoskopu, pasake, kad jokiu pokyciu nemato...taciau paskutinius 2 menesius, rudi tepliojimai pries menesines, ir butent menesiniu metu atsirado skausmas pries slapinantis. slapinimosi metu skausmo ner, po irgi ne...taciau kol pradedu ziaurus skausmas, buten toje puseje, kur maudzia kiauside..slapimo tyrime rado tik ketono, sake daugaiu gert...jokiu uzdegimo pozymiu.merginos ar jums sergancioms, endometrioze, yra panasiu slapinimosi sutrikimu?
4u.gif
jei galit rasykit i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Saulė**: 15 balandžio 2014 - 19:37
O po kiek laiko jums po laporoskopijos atsirado menesines? Man turejo prasideti jau pries savaite. Ima kamuoti paranoja, kad nescia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 16, 19:43)
O po kiek laiko jums po laporoskopijos atsirado menesines? Man turejo prasideti jau pries savaite. Ima kamuoti paranoja, kad nescia  blush2.gif

man lygiai po 2 sav. bet taip ir laukiau plius minus, sakau jei ateis laiku,tai bus dabar.
bijojau kaip bus, nes įspėjo, kad pirmos gali būt kitokios blogiau nebuvo tikrai, taip pat, ar net mažiau gal. žėsim kaip bus sekančios.

tai dar lukterk savaitėlę, ir jei ką daryk testą jei įtari, kad galėjo taip nutikt.
bet tai nesisaugojot? man pasakė iš kart, kad net negalvot pirmą mėn. ciklas turi praeit vienas normaliai bent. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 16, 20:43)
O po kiek laiko jums po laporoskopijos atsirado menesines? Man turejo prasideti jau pries savaite. Ima kamuoti paranoja, kad nescia  blush2.gif

Po 16d. Tik nepamenu ar velavo ar laiku atejo...
Atsakyti
Sveikos... Na,man jau paskirta antra laparoskopija... Tik nezinau ka po jos daryt,noriu rimtai iny endo uz ragu su kokiu dipherelinu,o mano gydytojas sako kt arba geriausia pastoti... Butu kandidaras rimtas i tevus vaikui,butu galima pastot,bet tokio nera,tai reiskia,kad bent 5m vaiku nebus,o toliau, kaip Dievas duos, bandyt reiks kazkaip ikalbet gydytoja,nes jis siaip bevaikem kaip supratau nesiulo dipherelino,bet akivaizdziai rezultatu nedave... Zodziu..
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 23, 17:10)
Sveikos... Na,man jau paskirta antra laparoskopija... Tik nezinau ka po jos daryt,noriu rimtai iny endo uz ragu su kokiu dipherelinu,o mano gydytojas sako kt arba geriausia pastoti... Butu kandidaras rimtas i tevus vaikui,butu galima pastot,bet tokio nera,tai reiskia,kad bent 5m vaiku nebus,o toliau, kaip Dievas duos, bandyt reiks kazkaip ikalbet gydytoja,nes jis siaip bevaikem kaip supratau nesiulo dipherelino,bet akivaizdziai rezultatu nedave... Zodziu..

Man gydytojas sake, kad ta laikina menopauze gali tapti amzina menopauze po sito vaisto...
unsure.gif
O kiek tau metu? Gal visgi sutiksi SB ir noresit vaikucio anksciau nei po 5 m.
Man pagaliau prasidejo menesines, bet tiek pries, tiek po vistiek buvo rudu isskyru. Ne toks kiekis kaip anksciau, bet vistiek.
Ar jums po laporaskopijos vistiek tepliojo? unsure.gif
Uz poros savaiciu einu pas gydytoja ir tarsimes del KT. Aciu dievui. Dedu viltis i juos.
O beje, o kaip jus maitinates? Ar sekate koki nors mitybos rezima?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 23, 17:50)
Man gydytojas sake, kad ta laikina menopauze gali tapti amzina menopauze po sito vaisto...
unsure.gif
O kiek tau metu? Gal visgi sutiksi SB ir noresit vaikucio anksciau nei po 5 m.
Man pagaliau prasidejo menesines, bet tiek pries, tiek po vistiek buvo rudu isskyru. Ne toks kiekis kaip anksciau, bet vistiek.
Ar jums po laporaskopijos vistiek tepliojo?  unsure.gif
Uz poros savaiciu einu pas gydytoja ir tarsimes del KT. Aciu dievui. Dedu viltis i juos.

Zinau sita,bet su dabartiniais skausmais net is dideliu nori vaku nebus,kai net negaliu pagalvoti apie seksa. Man 22m ne uz ilgo bus. Po laparo su kt pratepliojo non- stop apie 1,5men rodos. Tada nustojo,pries/po mm pateplioja atva vietoj ju pateplioja. Mitybs, mesos negaliu atsisakyt- hemoglobinas krenta,bet mazai jos valgau,pagrinde darzoves,vaisia, miltiniu beveik ne,bet cia iprasta mano mityba tokia. Siandien apziura buvo kazkoks kosmaras, galvojau nualpsiu po jos is skausmo,vos neapsiverkiau,taip ismaige, kad tikrai skaudejo ziauriai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 23 balandžio 2014 - 18:39
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 23, 16:50)
Ar jums po laporaskopijos vistiek tepliojo?  unsure.gif

netepliojo, bet man ir prieš labai labai retai tepliojo. tikpaskutiniais mėnesiais.
spec mitybos dėl endo nesilaikau. bet šiaip prisižiūriu.
man pas gyd ryt, laukiu nesulau kiu ką pasakys.
Atsakyti