QUOTE(lolita4611 @ 2014 01 21, 22:09)
jetus kas čia daros....as KT geriau 7 metus, po jų man tepliojimai atsirado..bet sako kaip tik kad pas mane ir seniau endo buvo o KT deka prislopinta buvo, o kai nebegeriu vel lenda....
as irgi itariu kad pas mane endo vystesi ilgai, gal net nuo menesiniu pradzios, nes buvo visokie nesveiki negalavimai. bet sake kad taip jau buna, skausmingos menesines ir pan.. kentek vos ne. o kai sulaukiau pilnametystes, man pasiule KT. geriau kuri laika ir matyt jos apsaugo-nutolino kazkiek. bet visai suprastejo sveikata pries 3 metus..
Papildyta:
QUOTE(Auksaake @ 2014 01 28, 23:31)
Sveikos,
pries menesi prasidejo skausmai, o kiti pozymiai jau seniausiai kamuoja (rudos isskyros pries ir po mm, skausmingos menesines, dabar dar atsirado patepliojimai nei is sio nei is to + skausmai). Uzdegimu nera ir gydytoja itaria endometrioze, bet kol kas tik siulo gerti KT, nors mano nuomone apie jas ir nekokia.. Issitirciau laporoskopiskai ir manau butu ramiau, nes tempimai ir maudimai pilvo apacioje kiekviena miela diena jau nusibodo
Gal galetumete rekomenduoti gydytoja laporoskopijai ir papasakoti, kaip gavote siuntima?
mane isveze greitaja. apie ta liga suzinojau tik ligoninej ir kita diena isoperavo...
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 02 09, 12:02)
Pienlige mane kamuoja nuolatos jau keleta metu...
Ar dar kas nors is serganciu endometrioze turi nuolatiniu problemu su pienlige?
turi....
beje kandida atsirado panasiu metu kaip ir endo