o nesiule hormonines spirales detis? nes man gine israse du receptus: mirenai ir tabletem, ir sako dabar man bus apsisprendimu metas, jei 100% nebeplanuosiu vaiku detis spirale, o jei galvoju planuoti, bet truputi veliau, tai iki to laiko vartoti KT

QUOTE(Magnifique @ 2014 10 04, 12:17)
O tiesa, ka jus tokio blogo jaučiat, kad KT brudu vadinat? Tai tikrai švelniausias ir netūraliausias dalykas turbūt kas gali būti. Nesusidūrėt su tikrais brudais... Cia tik papildymas tam tikru hormonu, kurie labai panasus ir taip gaminami organizme. As geriu metus ir jei reiks, gersiu dar 20metu. Vienintelis dalykas kas galetu keistis- galetu juos kompensupti sergant Endo, nes man menesiui reikia is esmes 1,5 pakelio, kas kainuoja ~60lt
Kame ne brudas ir kur čia natūralumas?

Sesė 15metų KT geria nenutraukinedama, sveika, kaip kumele, siemet tikrinosi privaciai issamiai sveikata, tai ir ginekolpginiu ir visais kitais atzvilgiais sveikutele, apie kraujagysliu kalkejima ir kalbos ner, spaudimas idealus ir kaup minejau geria pilnus 15metu.
QUOTE(Magnifique @ 2014 10 04, 18:27)
Sesė 15metų KT geria nenutraukinedama, sveika, kaip kumele, siemet tikrinosi privaciai issamiai sveikata, tai ir ginekolpginiu ir visais kitais atzvilgiais sveikutele, apie kraujagysliu kalkejima ir kalbos ner, spaudimas idealus ir kaup minejau geria pilnus 15metu.
čia panašiai kaip apie mitybą - jei sveikas, tai ne taip svarbu, kokia ji.
o pvz., jei yra polinkis didesniam kraujo krešėjimui - paveldimi genai, api ekuriuos nes net nesužinotum, jei nepabandytum gerti kontraceptinių tablečių. o kai kurios moterys dėl to, kad nežino turinčios tuos genus (visko neišsitirsi gi, ypač kai esi sveikas kaip ridikas), patiria insultą dar net nesulaukusios 30 metų.
Čia galit pasakot kiek norit,kad KT ''GĖRIS'
,aš tokiom pasakom vistiek nepatikėsiu

Tai kam jūs nuodijatės? Endo gi geriau nei nuodai baisūs!

Nuodijuos,kad neskaudėtų ir nereiktų vėl ant stalo operacinio gultis
.Mąstau apie Mirena

QUOTE(Calmness @ 2014 10 04, 22:16)
Nuodijuos,kad neskaudėtų ir nereiktų vėl ant stalo operacinio gultis
.Mąstau apie Mirena 

manai ji sveikiau? tik pigiau gaunasi
Man tai keistos tokios diskusijos apie KT sitoje temoje. Naturalu, nenaturalu. Kokia iseiti mes turim?
As suprantu, kad pagimdziusios ir tos, kurioms arteja menopauze, gali svarstyti, gerti KT joms, ar ne.
Man 25 m, vaiku neturiu, isoperavo 4 stadijos endo ir brudas KT, ar ne brudas, bet tai vienintele iseitis.
Jei galeciau issigydyt voliodamasi naturalioje rasoje per pilnati, tai ir voliociaus
.
O dabar geriu KT.
Kitas dalykas, kad norint pasakyti kiek KT yra brudas, manau butina tureti bent kazkokiu medicininiu ziniu
. Dazniausiai bijoma to, ko nesugebame suprasti
.
Ir galiausiai - ne viskas, kas naturalu yra gerai, ir ne viskas kas nenaturalu yra blogai.
Musmire va labai naturali
.
Papildyta:
Papasakok kaip sekesi pas gydytoja
As suprantu, kad pagimdziusios ir tos, kurioms arteja menopauze, gali svarstyti, gerti KT joms, ar ne.
Man 25 m, vaiku neturiu, isoperavo 4 stadijos endo ir brudas KT, ar ne brudas, bet tai vienintele iseitis.
Jei galeciau issigydyt voliodamasi naturalioje rasoje per pilnati, tai ir voliociaus

O dabar geriu KT.
Kitas dalykas, kad norint pasakyti kiek KT yra brudas, manau butina tureti bent kazkokiu medicininiu ziniu

Ir galiausiai - ne viskas, kas naturalu yra gerai, ir ne viskas kas nenaturalu yra blogai.

Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2014 10 04, 08:54)
Na va, einu pas gydytoja menesio gale. Raportuosiu kas ir kaip ten ir ar kokia nauda dave mano tas istisinis KT gerimas (pradziai reikia sugalvot kaip pasakysiu gydytojui, kad geriau su labai retom pertraukom
)

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 10 06, 00:27)
Man tai keistos tokios diskusijos apie KT sitoje temoje. Naturalu, nenaturalu. Kokia iseiti mes turim?
.
O dabar geriu KT.
. Dazniausiai bijoma to, ko nesugebame suprasti
.
.
Papildyta:

O dabar geriu KT.

Papildyta:

Tame ir esme, kad as, eidama i medicininio issilavinimo gavimo pabaga, praejus didziuli farmacijos kursa, tikrai galiu sakyt, kad ziurint is farmacines puses, KT yra turbut vienas imanomu sveikesniu, naturalesnius "medikamentu"... O kad zinotumet kokie nuodai, kuriuos tikrai jau beveik galima nuodais vadinti, gali zmogaus sveikata issaugot

QUOTE(Magnifique @ 2014 10 06, 04:46)
Tame ir esme, kad as, eidama i medicininio issilavinimo gavimo pabaga, praejus didziuli farmacijos kursa, tikrai galiu sakyt, kad ziurint is farmacines puses, KT yra turbut vienas imanomu sveikesniu, naturalesnius "medikamentu"... O kad zinotumet kokie nuodai, kuriuos tikrai jau beveik galima nuodais vadinti, gali zmogaus sveikata issaugot
*****, jau kokia savate pilvo apacia gana smarkiai skauda vis ir pastebejau, kad pasislapint sunkiau darosi (neskauda, tiesiog reikia jegos ji isstumt is slapimo pusles) nesuprantu kodel tik, nes jokiu slaples ar pusles problemu niekad nebuvo, tik kad per praejusia op rado endo zidinuku ant pusles... Gal isvesejo link slaples ir ja spaudzia... Neisivaizduoju... O siaip dabar jau pora dienu is eiles vel ibuprofena geriu :/ liudna visai.

Aha, as zinau, kad tu studijuoji medicina, tai zinai ka sneki

Man irgi ant slapimo pusles buvo, bet be labai daznu pusles uzdegimu jokiu kitu bedu nebuvo.
Tau greitai pas gydytoja, gal jis ka patars

QUOTE(Inn_a @ 2014 10 04, 06:16)
Sveikos mergaitės,
Jungiuosi į kovojančių su endo būrį... prieš 3 metus operuota ir nustatyta 4 stadija, deja po operacijos vėl greit viskas atsinaujino ir išplito dar labiau, apie 2 metus vartojau KT Jeanine endo plitimą šiek tiek pažabojo, tačiau siaubingi skausmai išliko tie patys. Šiuo metu paskirtas gydymas Visannette, vartoju jau 3 mėnesiai skausmai šiek tiek mažesni, tačiau visiškai dingo mėnesinės. Galbūt yra vartojančių šiuos vaistus būtų labai idomu sužinoti jūsų patirtį kiek laiko vartojote, ar nors kiek pagelbėjo ar nepakenkė sveikatai ? Iš anksto visoms dėkoju
Jungiuosi į kovojančių su endo būrį... prieš 3 metus operuota ir nustatyta 4 stadija, deja po operacijos vėl greit viskas atsinaujino ir išplito dar labiau, apie 2 metus vartojau KT Jeanine endo plitimą šiek tiek pažabojo, tačiau siaubingi skausmai išliko tie patys. Šiuo metu paskirtas gydymas Visannette, vartoju jau 3 mėnesiai skausmai šiek tiek mažesni, tačiau visiškai dingo mėnesinės. Galbūt yra vartojančių šiuos vaistus būtų labai idomu sužinoti jūsų patirtį kiek laiko vartojote, ar nors kiek pagelbėjo ar nepakenkė sveikatai ? Iš anksto visoms dėkoju

sveika.panasi istorija,operuota 2 kartus,po paskutines OP bus 3 metai,operacijos rezultatu nedave,palikdavo be jokio gydymo,nes norejau pastoti,per tuos metus viskas ziauriai isplito ir rezultatai pablogejo.bet dievas atsiunte daktare ,kuri po daugelio tyrimu paskyre Visannette,sakau "dievas",nes buvo taip blogai,kad iprastas gyvenimas nebebuvo produktyvus