Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

user posted image

Na as irgi parodysiu savo bandyma doh.gif viska padariau per viena diena ,labai skubejau,labai nesiseke,zodziu katastrofa,mase tizo...Sory,neturiu normalios foto,retai kepu tortus ir pamirstu nufotkint visa torta normaliai ax.gif
Papildyta:
Tiesa,tortas snikers,minordijos masyte.
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 08 30, 16:26)
Viso to pasekoje, per nakti pastovejes tortas pradejo tirpdyt mase, nes per plona sviestinio kremo sluoksni pradejo lyst jogurtinis doh.gif  Tai vat su visa istorija, tik tam kad kitos pasimokytu is svetimu klaidu blush2.gif

QUOTE(kice @ 2011 08 30, 18:42)
su ta mase yra vienas toks dalykelis - jei nori, kad tortas atrodytu graziai- mase negali buti labai plona, o po ja turi buti gerai aptepta sviestiniu kremu.. jei atrodo, kad kaip neskanu, nieks nevalgys - nepuoskite visai mase smile.gif Dekit trupinukus, kokoso drozles, dar ka nors smile.gif Nes kitu atveju buna va toks pasibedavojimas smile.gif  Ne viena, kepanti tortus, perejo sita etapa biggrin.gif

kaip pritariu, tai net nežinau kaip.. dengti mase plonai ploniausiai ir po to gailėt, kad nesigavo unsure.gif tai masės tokia paskirtis - kad būtų gražu, patvaru ir prabangu. Dengti mase visus tortus iš eilės, tai tas pats kaip su vakarine suknele eiti į darbą ofise.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 30 rugpjūčio 2011 - 21:17
Aciu merginos uz grazius atsiliepimus apie mano tortukus, dziaugiuosi kad patiko 4u.gif vadinasi galima testi toliau.. smile.gif

QUOTE(raima.ma @ 2011 08 30, 16:17)
nu ir grožiai, ypač tas morkinis man- reikės kada išbandyti. O ta pereinama spalva - tai purškiami dažai, ar čia taip gudriai - vis dažų daugiau? Nu jau labai gražūs torčiukai.

Cia vis daugiau dazu i mase idedu ir taip gaunama tamsesne to pacio atspalvio spalva mirksiukas.gif

...Pikciurnienes... man pacio torto puosimo ideja labai patiko,as zinok irgi kaip saviem kuo ploniau stengdavausi iskocioti ir pastebejau kad tada l sunku lygiai apdengti, tai dabar storiau kocioju, bet vistiek taip lygiai nesigauna kaipnoretusi, bet tikiu kad pavyks.. smile.gif

Erinos tortukas fainutis, man taip grazu geles ant torto bet kazkaip as nelabai su jomis draugauju, rozytes padaryti dar galiu bet kitokiu nelabai, nors tik pora karteliu tebandziau, reiks vel prisiruosti pameginti.. Beje sutinku su merginom kurios sake,kad ir pirmam aukstui reiketu tos pintos juostutes, bent as buciau ja dejusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 08 30, 16:07)
Sveikos.

Atnesu as savo nevykeli  doh.gif  jau kiek nervu iskainavo jis man  doh.gif

Juodasis miskas,dengtas marshmellows mase,papuosimai sviestinis kremas,asseni figurelems pastiliazas ir drugelis is marcipano. (Ideja kopinta)

wauuuuuuuuu, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
erina,labai grazus jusu torciukas wub.gif , labai labai thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras,grazus tortukai visu 4u.gif as turiu toki klausimeli kai puoset tortus grielinele kaip jus ja paruosrt? nes matot as dariau kaimynei tortuka ir grietinele pirkau ir Mu rusies na as ja isplakiau ji tvirtoka jokios zelatinos nedejau,o tortas buvo drytas jogurtinis su persikais.tas tortukas buvo vezamas vakate grubei tarent 1val.ar galejo man tas tortas (kaimynes zodzeis tortas sutizo ir viskas nuciuoze nuo virsaus)nes as tuom nelabai tikiu kad per toki laika taip sutizo tortas nes tikrai as pati kiek esu dariusi nei karto taip nebuvo o ir i jogurto krema dejau daugiau zelatinos ax.gif user posted image stai tas tik padarytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meilikatyte: 30 rugpjūčio 2011 - 23:09
oi kiek groziu wub.gif

QUOTE(meilikatyte @ 2011 08 30, 23:59)
turiu toki klausimeli kai puoset tortus

o jus cia virsuj ant grietineles pastilazinius papuosimus sudejot? jei taip ir niekuo jie netepti is apacios tai grietinele juos aptirpinti turejo, manau laisvai jie galejo nuciuozti... kaip jau kalbeta nesenai dar Olesta minejo, kad norint "sodinti" ant grietineles papuosimus reiktu ju apacia imerkti i sokolada tada netirps.
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2011 08 30, 23:59)
labas vakaras,grazus tortukai visu 4u.gif as turiu toki klausimeli kai puoset tortus grielinele kaip jus ja paruosrt?  nes matot as dariau kaimynei tortuka ir grietinele pirkau ir Mu rusies na as ja isplakiau ji tvirtoka jokios zelatinos nedejau,o tortas buvo drytas jogurtinis su persikais.tas tortukas buvo vezamas vakate grubei tarent 1val.ar galejo man tas tortas (kaimynes zodzeis tortas sutizo ir viskas nuciuoze nuo virsaus)nes as tuom nelabai tikiu kad per toki laika taip sutizo tortas nes tikrai as pati kiek esu dariusi nei karto taip nebuvo o ir i jogurto krema dejau daugiau zelatinos  ax.gif  stai tas tik padarytas

kad nuciuoze nuo torto papuosimai tai tikiu, nes pastilazas ir visos kitos mases labai nemegsta dregmes, ypac jogurtinio kremo. Man tas pats buvo, nenorejo jokiu cukriniu masiu, o tik papuosimai, tai is vakaro uzdejau, o ryte imant torta papuosimai plauke, tai teko staigiai tept sviestiniu ir det cukrine mase, ir dar gerai, kad papuosimu daraus visada daugiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 31 rugpjūčio 2011 - 07:36
QUOTE(naitas @ 2011 08 30, 22:16)
Dengti mase visus tortus iš eilės, tai tas pats kaip su vakarine suknele eiti į darbą ofise.

thumbup.gif Naitą aš myyyyliu wub.gif po šitų žodžių, keičiu orientaciją tongue.gif
Atsakyti
Na grietinele puosti man neteko, as kazkaip jos prisibijau blush2.gif

O cia mano paskutinysis tortukas apie 4 kg, pastiliazas, pirmas aukstas meducio lakstai pertepti grietineles-rudud kremu su kriausemis, ir grietineles kremu su tarkuotu juodu sokoladu, o antrasis aukstas tai kinder delice (pagal sonatina) tik dar viena sluoksni dejau sokoladinio kremuko su lkepintais lazdyno riesutais smile.gif pirma karta dariau dvieju aukstu

user posted image
Atsakyti
Smailyttte,nu meskiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Smailyttte , labai kruopstus, tvarkingas zaismingas tortukas, taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
dar klausymas, aptepimui svietiniu kremu, tortą na paruošiant dengt pastiliažu, tai kiek reikia sviesto ? na tortinė 24 artai 26 , labai patiko mintis sviestas, kondensuotas ir džiuvesėliai. (busiu balta varna čia torto biskvito sudžiovinta ir sutarkuota)

ehhh vis kaskart prie kompo priėjus lekiu žiurėt kokiu dar grožybių pridarėt, ehhh wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 31 rugpjūčio 2011 - 08:32