Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

QUOTE(smailyttte @ 2011 08 30, 13:30)
Sveikos merginos,

vau,kiek daug graziu tortuku! bigsmile.gif pora ideju net nusicopinau blush2.gif
Atsakyti
Nieko sau pabandymai bigsmile.gif saunuole ! o jau paskutinis kaip profes thumbup.gif ir meskuciai puikus, zodziu labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kad aš taip mokėčiau puošti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jau kokius metelius vis skaitineju jusu temute ir vis kasdiena laukiu nauju jusu sedevru ir ideju kuriomis ir as bandau pasinaudoti smile.gif puosti bandau tortukus jau kokius 8 menesius, bet vis neisdrysdavau cia ju parodyti smile.gif

Oho...atėjote su trenksmu thumbup.gif šaunuolė...trūksta žodžių net wub.gif
Atsakyti
Smailyttte,labai grazu,man tie meskiukai wub.gif ir as kelis nusikopinau, 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Meno Šedevrų kepėjos. nors iki mano šventės liko dar nemažai laiko bet jau pradėjau ieškoti kas iškeptu vestuvinį tortą blush2.gif
Kokio norim su mb jau išsirinkom
user posted image
Atsakyti
smailytte, kokie grazus tortukai, o meskuciai kokie grazus, saunuole smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visu tortai labai labai wub.gif

O as dedu parodyt savo nelaimeli, kad nepagalvotumet kad visos cia kepa nepriekaistingus tortus doh.gif lotuliukas.gif Mano trecias bandymas puosti torta mase su kuriozais doh.gif

Tai vat dariau sesutei jogurtini su vaisiais, gavos didziulis ir skanus, bet... Norejau sugudraut ir i sviestini krema iplakiau maziau sviesto, ko pasekoje gavosi per skystas ir vis norejo nuciuozt nuo torto doh.gif Mase iskociojau kiek imanoma ploniau, nes visgi seimynai tik valgyt, tai vel norejau sugudraut biggrin.gif

Viso to pasekoje, per nakti pastovejes tortas pradejo tirpdyt mase, nes per plona sviestinio kremo sluoksni pradejo lyst jogurtinis doh.gif Tai vat su visa istorija, tik tam kad kitos pasimokytu is svetimu klaidu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Pikciurniene...: 30 rugpjūčio 2011 - 14:28
QUOTE(Januse @ 2011 08 30, 14:55)
Sveikos Meno Šedevrų kepėjos. nors iki mano šventės liko dar nemažai laiko bet jau pradėjau ieškoti kas iškeptu vestuvinį tortą blush2.gif

Išsirinkote tikrą gražuolį wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jau kokius metelius

nu ir grožiai, ypač tas morkinis man- reikės kada išbandyti. O ta pereinama spalva - tai purškiami dažai, ar čia taip gudriai - vis dažų daugiau? Nu jau labai gražūs torčiukai.
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 08 30, 15:26)

Bet gražus jūsų nelaimėlis wub.gif ka mano nelaimėliai taip atrodytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2011 08 30, 14:55)

o tai aukštų kiek šiame grožyje?
Atsakyti