Pikciurniene ,o man labai grazus
.gelytes grazios,is ko jos

QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 08 30, 15:26)
O as dedu parodyt savo nelaimeli,
nu nieko sau nelaimelis! viskas su juo labai gerai,tik is arciau matosi,kad gelyciu krasciukai kiek patrukineje ir vienam sone kazkas nelabai pavyke ,bet visumoje,labai graziai ziurisi

Sveikos.
Atnesu as savo nevykeli
jau kiek nervu iskainavo jis man
Juodasis miskas,dengtas marshmellows mase,papuosimai sviestinis kremas,asseni figurelems pastiliazas ir drugelis is marcipano. (Ideja kopinta)

KLAUSYMAS
Neperprantu as to marcipano vis
Kai lipdziau drugeli,padariau burnyte,padaziau,na vnz palikau viska graziai,kita diena atsikeliu,o ta burnyte tokia apibegus,tie dazai kazkaip isbege ir ji net foto matosi tokia kazkokia ne tokia. Kodel taip nutiko ir kaip reikia daryti? Stovejo ne saldytuve,sausai...Daziau maza adatele,mazais kiekiais dazu...
Atsiprasau uz foto dydi
Atnesu as savo nevykeli

Juodasis miskas,dengtas marshmellows mase,papuosimai sviestinis kremas,asseni figurelems pastiliazas ir drugelis is marcipano. (Ideja kopinta)

KLAUSYMAS
Neperprantu as to marcipano vis

Atsiprasau uz foto dydi

QUOTE(gabijux @ 2011 08 30, 15:17)
QUOTE(kr1stute @ 2011 08 30, 15:30)
Gelytes is pastiliazo lipdymui, pagal asseni berods

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 30, 15:42)
nu nieko sau nelaimelis! viskas su juo labai gerai,tik is arciau matosi,kad gelyciu krasciukai kiek patrukineje ir vienam sone kazkas nelabai pavyke ,bet visumoje,labai graziai ziurisi 

Aciu labai

QUOTE(dzokada @ 2011 08 30, 16:07)
Ngi koks grazuolis

QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 08 30, 15:26)
Visu tortai labai labai
O as dedu parodyt savo nelaimeli, kad nepagalvotumet kad visos cia kepa nepriekaistingus tortus
Mano trecias bandymas puosti torta mase su kuriozais
Tai vat dariau sesutei jogurtini su vaisiais, gavos didziulis ir skanus, bet... Norejau sugudraut ir i sviestini krema iplakiau maziau sviesto, ko pasekoje gavosi per skystas ir vis norejo nuciuozt nuo torto
Mase iskociojau kiek imanoma ploniau, nes visgi seimynai tik valgyt, tai vel norejau sugudraut
Viso to pasekoje, per nakti pastovejes tortas pradejo tirpdyt mase, nes per plona sviestinio kremo sluoksni pradejo lyst jogurtinis
Tai vat su visa istorija, tik tam kad kitos pasimokytu is svetimu k

O as dedu parodyt savo nelaimeli, kad nepagalvotumet kad visos cia kepa nepriekaistingus tortus

Tai vat dariau sesutei jogurtini su vaisiais, gavos didziulis ir skanus, bet... Norejau sugudraut ir i sviestini krema iplakiau maziau sviesto, ko pasekoje gavosi per skystas ir vis norejo nuciuozt nuo torto

Viso to pasekoje, per nakti pastovejes tortas pradejo tirpdyt mase, nes per plona sviestinio kremo sluoksni pradejo lyst jogurtinis

su ta mase yra vienas toks dalykelis - jei nori, kad tortas atrodytu graziai- mase negali buti labai plona, o po ja turi buti gerai aptepta sviestiniu kremu.. jei atrodo, kad kaip neskanu, nieks nevalgys - nepuoskite visai mase

QUOTE(kice @ 2011 08 30, 16:42)
su ta mase yra vienas toks dalykelis - jei nori, kad tortas atrodytu graziai- mase negali buti labai plona, o po ja turi buti gerai aptepta sviestiniu kremu.. jei atrodo, kad kaip neskanu, nieks nevalgys - nepuoskite visai mase
Dekit trupinukus, kokoso drozles, dar ka nors
Nes kitu atveju buna va toks pasibedavojimas
Ne viena, kepanti tortus, perejo sita etapa 

Sutinku visiskai, ir pritariu kiekvienam Jusu zodziui

QUOTE(dzokada @ 2011 08 30, 17:07)
Sveikos.
Atnesu as savo nevykeli
jau kiek nervu iskainavo jis man
Atnesu as savo nevykeli

gal ir sunkiai sekesi,bet galutinis variantas tai labai,labai

Aciu uz pagyrimus
Kam dariau,irgi labai dziaugesi.
Dar noriu prideti klausyma,is ko daryti sparnelius? Nu kaip su jais vargau sakes....Originale lb ploni matosi. Man gavosi stori,ir tai labai jie trupejo,kiek sugadinau...ir aisku sunkiai jie ten laikesi nes buvo sunkus.
Itariu kad gal blogai pasidariau asseni mase,toks vaizdas kad truko zelatinos man ten nes viskas labai trukinejo ir birejo

Dar noriu prideti klausyma,is ko daryti sparnelius? Nu kaip su jais vargau sakes....Originale lb ploni matosi. Man gavosi stori,ir tai labai jie trupejo,kiek sugadinau...ir aisku sunkiai jie ten laikesi nes buvo sunkus.
Itariu kad gal blogai pasidariau asseni mase,toks vaizdas kad truko zelatinos man ten nes viskas labai trukinejo ir birejo

QUOTE(raima.ma @ 2011 08 30, 16:18)
o tai aukštų kiek šiame grožyje?
na labiau mastom apie 2 aukstu nes 3 truputi gali buti perdaug

Atnešu parodyt ką iš jūsų išmokau. Čia mano antras normaliai puoštas tortas, nes šiaip dažniausiai puošimas apsiriboja šokoladu ar trupiniais
Pirmą kartą puošiau mase ir pasirinkau saldaininę masę. Žiauriai nesisekė apklot pirmojo aukšto, nes torto skersmuo 30 cm,o ta masė tokia biški guminė
Gerai, kad nusipirkau tvorelę, tai kaip tik ją ir išbandžiau. Taip gabalais ir apdengiau tą savo bandą
Aišku maloniausias darbas lipdyti gėlytes. Nu gavosi kas gavosi

Papildyta:
Tą įtrūkimą, kur matosi paskui pataisiau

Pirmą kartą puošiau mase ir pasirinkau saldaininę masę. Žiauriai nesisekė apklot pirmojo aukšto, nes torto skersmuo 30 cm,o ta masė tokia biški guminė

Aišku maloniausias darbas lipdyti gėlytes. Nu gavosi kas gavosi

Papildyta:
Tą įtrūkimą, kur matosi paskui pataisiau
Erina, man tai labai gražu, puošyboje esu naujokė, ir bijau ką sakyt, bet jei aš būčiau tokį padarius, tai tokią pintą juostelę bučiau užkabinus ir pirmąjame aukšte palei torto apačią, gal tai ir nebūtina, bet mėgstu pasikartojimus, na gal mane pataisys kas, nes man žiūriu su kompozicija prastokai...

QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 30, 19:43)
Erina, man tai labai gražu, puošyboje esu naujokė, ir bijau ką sakyt, bet jei aš būčiau tokį padarius, tai tokią pintą juostelę bučiau užkabinus ir pirmąjame aukšte palei torto apačią, gal tai ir nebūtina, bet mėgstu pasikartojimus, na gal mane pataisys kas, nes man žiūriu su kompozicija prastokai... 

Pritariu