Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

Pikciurniene ,o man labai grazus 4u.gif .gelytes grazios,is ko jos
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 08 30, 15:26)
O as dedu parodyt savo nelaimeli,

nu nieko sau nelaimelis! viskas su juo labai gerai,tik is arciau matosi,kad gelyciu krasciukai kiek patrukineje ir vienam sone kazkas nelabai pavyke ,bet visumoje,labai graziai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 30 rugpjūčio 2011 - 15:44
Sveikos.

Atnesu as savo nevykeli doh.gif jau kiek nervu iskainavo jis man doh.gif

Juodasis miskas,dengtas marshmellows mase,papuosimai sviestinis kremas,asseni figurelems pastiliazas ir drugelis is marcipano. (Ideja kopinta)

user posted image

KLAUSYMAS

Neperprantu as to marcipano vis doh.gif Kai lipdziau drugeli,padariau burnyte,padaziau,na vnz palikau viska graziai,kita diena atsikeliu,o ta burnyte tokia apibegus,tie dazai kazkaip isbege ir ji net foto matosi tokia kazkokia ne tokia. Kodel taip nutiko ir kaip reikia daryti? Stovejo ne saldytuve,sausai...Daziau maza adatele,mazais kiekiais dazu...

Atsiprasau uz foto dydi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 08 30, 15:17)
Bet gražus jūsų nelaimėlis wub.gif ka mano nelaimėliai taip atrodytų lotuliukas.gif

QUOTE(kr1stute @ 2011 08 30, 15:30)
Pikciurniene ,o man labai grazus 4u.gif .gelytes grazios,is ko jos

Gelytes is pastiliazo lipdymui, pagal asseni berods wink.gif O dariau tokiu principu - cia
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 30, 15:42)
nu nieko sau nelaimelis! viskas su juo labai gerai,tik is arciau matosi,kad gelyciu krasciukai  kiek patrukineje ir vienam sone kazkas nelabai pavyke ,bet visumoje,labai graziai ziurisi  thumbup.gif

Aciu labai wub.gif Man paciai papuosimas kai tik padariau patiko, bet ka kita ryta pamaciau blink.gif doh.gif Gelyciu krasteliai tai man rods nuo blogos formeles, plastmasine tokia, ir labai "bukai" ispjauna, tai kai dar isploninau, taip ir besigavo unsure.gif O ta sona man ispute is po nakties, cia jau biski patvarkytas lotuliukas.gif
QUOTE(dzokada @ 2011 08 30, 16:07)
Sveikos.

Atnesu as savo nevykeli  doh.gif  jau kiek nervu iskainavo jis man  doh.gif

Ngi koks grazuolis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Pikciurniene...: 30 rugpjūčio 2011 - 16:44
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 08 30, 15:26)
Visu tortai labai labai wub.gif

O as dedu parodyt savo nelaimeli, kad nepagalvotumet kad visos cia kepa nepriekaistingus tortus doh.gif  lotuliukas.gif Mano trecias bandymas puosti torta mase su kuriozais doh.gif

Tai vat dariau sesutei jogurtini su vaisiais, gavos didziulis ir skanus, bet... Norejau sugudraut ir i sviestini krema iplakiau maziau sviesto, ko pasekoje gavosi per skystas ir vis norejo nuciuozt nuo torto doh.gif  Mase iskociojau kiek imanoma ploniau, nes visgi seimynai tik valgyt, tai vel norejau sugudraut biggrin.gif

Viso to pasekoje, per nakti pastovejes tortas pradejo tirpdyt mase, nes per plona sviestinio kremo sluoksni pradejo lyst jogurtinis doh.gif  Tai vat su visa istorija, tik tam kad kitos pasimokytu is svetimu k

su ta mase yra vienas toks dalykelis - jei nori, kad tortas atrodytu graziai- mase negali buti labai plona, o po ja turi buti gerai aptepta sviestiniu kremu.. jei atrodo, kad kaip neskanu, nieks nevalgys - nepuoskite visai mase smile.gif Dekit trupinukus, kokoso drozles, dar ka nors smile.gif Nes kitu atveju buna va toks pasibedavojimas smile.gif Ne viena, kepanti tortus, perejo sita etapa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 08 30, 16:42)
su ta mase yra vienas toks dalykelis - jei nori, kad tortas atrodytu graziai- mase negali buti labai plona, o po ja turi buti gerai aptepta sviestiniu kremu.. jei atrodo, kad kaip neskanu, nieks nevalgys - nepuoskite visai mase smile.gif Dekit trupinukus, kokoso drozles, dar ka nors smile.gif Nes kitu atveju buna va toks pasibedavojimas smile.gif  Ne viena, kepanti tortus, perejo sita etapa biggrin.gif

Sutinku visiskai, ir pritariu kiekvienam Jusu zodziui pioneers.gif Ale vis norisi pabut "gudrute" doh.gif lotuliukas.gif Uztai ir aprasiau viska, kad kitos galbut pasimokt is svetimu klaidu ax.gif Beja, as kita kart tepciau tvirtai ir storiau sviestiniu, betgi mase visgi kociociau ploneliau negu 3mm, ar kiek ten priklauso blush2.gif Nes pirmieji d tortai dengti mase, buvo lygus, nors mase buvo plona...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Pikciurniene...: 30 rugpjūčio 2011 - 16:49
QUOTE(dzokada @ 2011 08 30, 17:07)
Sveikos.

Atnesu as savo nevykeli  doh.gif  jau kiek nervu iskainavo jis man  doh.gif

gal ir sunkiai sekesi,bet galutinis variantas tai labai,labai wub.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus smile.gif Kam dariau,irgi labai dziaugesi.

Dar noriu prideti klausyma,is ko daryti sparnelius? Nu kaip su jais vargau sakes....Originale lb ploni matosi. Man gavosi stori,ir tai labai jie trupejo,kiek sugadinau...ir aisku sunkiai jie ten laikesi nes buvo sunkus.
Itariu kad gal blogai pasidariau asseni mase,toks vaizdas kad truko zelatinos man ten nes viskas labai trukinejo ir birejo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2011 08 30, 16:18)
o tai aukštų kiek šiame grožyje?

na labiau mastom apie 2 aukstu nes 3 truputi gali buti perdaug blush2.gif
Atsakyti
Atnešu parodyt ką iš jūsų išmokau. Čia mano antras normaliai puoštas tortas, nes šiaip dažniausiai puošimas apsiriboja šokoladu ar trupiniais blush2.gif
Pirmą kartą puošiau mase ir pasirinkau saldaininę masę. Žiauriai nesisekė apklot pirmojo aukšto, nes torto skersmuo 30 cm,o ta masė tokia biški guminė rolleyes.gif Gerai, kad nusipirkau tvorelę, tai kaip tik ją ir išbandžiau. Taip gabalais ir apdengiau tą savo bandą doh.gif
Aišku maloniausias darbas lipdyti gėlytes. Nu gavosi kas gavosi unsure.gif
user posted image
Papildyta:
Tą įtrūkimą, kur matosi paskui pataisiau
Atsakyti
Erina, man tai labai gražu, puošyboje esu naujokė, ir bijau ką sakyt, bet jei aš būčiau tokį padarius, tai tokią pintą juostelę bučiau užkabinus ir pirmąjame aukšte palei torto apačią, gal tai ir nebūtina, bet mėgstu pasikartojimus, na gal mane pataisys kas, nes man žiūriu su kompozicija prastokai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 30, 19:43)
Erina, man tai labai gražu, puošyboje esu naujokė, ir bijau ką sakyt, bet jei aš būčiau tokį padarius, tai tokią pintą juostelę bučiau užkabinus ir pirmąjame aukšte palei torto apačią, gal tai ir nebūtina, bet mėgstu pasikartojimus, na gal mane pataisys kas, nes man žiūriu su kompozicija prastokai... smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Buciau net nepastebejus pati... O siaip puikus tortas
Atsakyti