Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

astatortas smile.gif perskaitet mano mintis smile.gif as vis galvoju pinigu maisa daryt, nesu darius, bet galvoju gal visiems pabode, gal pamegint kiaule taupykle padaryt, niekur nera uzkliuvus uz akiu kiaule, o atsiverciu siandien, ir ziuri tokia grazi kiaulyte zydrom akytem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 08 30, 09:26)
O ausytes ir uodegele is anksto pasidaret ir isdziovinot ar kaip?

Pries pora dienu anksciau
Atsakyti
Kiaulyte tokia grazi ir lygi atrodo kad stiklainis 3l nuspalvintas o ne tortas blush2.gif super tortas thumbup.gif
Atsakyti
ACIU mergaites, na pakilo bent truputi nuotaika? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 08 30, 08:42)

lotuliukas.gif kiekviena ryta reiketu taip pradeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 30, 07:36)
Ateinu su liūdnom naujienom  verysad.gif 

uzuojauta 4u.gif
man panasiai buvo... atvaziavo kliente torto pasiimt, buvo padarytas valgomas, tik su sokoladu. zmogus uzsakinejo pirma karta. nu ir ka, paskambino i duris, matyt vyras liepe lipt i virsu, as tuo momentu emiau torta is saldytuvo ir isslydo jis man is ranku, as ji begaudydama, visu svoriu i ta saldytuva atremiau... ieina kliente ir mato mane visa bordine su nudauztu torto sonu, ant zemes pilna sokolado, dziovintu vysniu... didesnes gedos gyvenime nesu turejus, puoliau atsiprasinet, liezuvis pinasi, rankos dreba. ta moteriske mane ramina, kad nieko tokio, tortas tik paragavimui, seimos rate valgys... as galvojau, kad ji tikrai gyvenime pas mane daugiau nieko neuzsakines, bet gavosi atvirksciai - dabar mano nuolatine kliente ax.gif
bet streso kiek buvo, dar pora valandu po to rankos drebejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 08 30, 09:42)

Aga biggrin.gif Ir nuo kiaulės, ir nuo spyglio vyšnių biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, suprantu tave Griaustine console.gif Buvo man taip: Padariau šefo gimtadieniui tortą dovanu birthday.gif , visa apsipatenkinusi vežu, tortas ant keliu, TW tortinėje, šiukštu kas neatsitiktu biggrin.gif Lipu jau atvažiavusi į kiemą iš mašinos, imu už rankenos (gi tortine tam ir pritaikyta biggrin.gif), išlipu ir tik .... ir ji atsidaro. Ačiū dievui tortas nugriuvo ne sumuštinio principu lotuliukas.gif Pakėliau, vėl uždengiau ir koki pusvalandi nieko nebeatsimenu, nei kaip padovanojau, nei ką linkėjau, tik atsimenu, kad širdis buvo kulnuose, visa bordine ir drebėjau labai lotuliukas.gif Kažin ką šefas pagalvojo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 30, 09:10)
Pamoka Nr.2 - nenaudoti taburetės  verysad.gif
P.S. man depresija

QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 30, 09:39)
o aš gi darbe sėdžiu, kaip jau ir kur aš lėksiu...

Pamoka Nr. 3. - Nereik eit į darbą laugh.gif

O jei biškį rimčiau.. nu baisus nemalonumas... bet kaip faina.. gi pati sveika esi, koja nenulūžo, ranka neišsinarino.. šiokis tokis nesmagumas console.gif

QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 30, 10:00)
Ale kaip sykis man va kažkas gražaus - tai kiaulė  cool.gif

laugh.gif

QUOTE(Bijuna @ 2011 08 30, 11:36)
tortas ant keliu, TW tortinėje, šiukštu kas neatsitiktu 

baisi patirtis.. nors yra ką atsiminti biggrin.gif
Atsakyti
kokia miela kiaulaite laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 08 29, 22:35)
Noriu paklausti apie dviaukštį tortą dengtą mase. Tortas - snikers (abu aukštai)
Ar reikia aukštus kaip nors klijuoti (aisingu ar sviestiniu kremu)?
Skaičiau, kad rekomenduojama aukštus skirti padėkliukais. Ar jie tikrai būtini???

dvieju aukštu tortu netvirtinu niekaip....tiesiog apdengiu pirma aukšta,po to antra aukšta apdengta uždedu ir viskas...masė prilimpa viena prie kitos ir puikiai laikosi....
Atsakyti
Sveikos merginos, jau kokius metelius vis skaitineju jusu temute ir vis kasdiena laukiu nauju jusu sedevru ir ideju kuriomis ir as bandau pasinaudoti smile.gif puosti bandau tortukus jau kokius 8 menesius, bet vis neisdrysdavau cia ju parodyti smile.gif vis gi dabar nusprendziau pasirodyti, kepu tik savo seimos sventem tai nedaug ju ir yra smile.gif dar mazylis yra uris neleidzia zaisti su tortukais tiek kiek noretusi biggrin.gif
bandau ikelti savo tortukus
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ikeliu pagal eiliskuma nuo pirmo iki paskutinio daryto blush2.gif dauguma puosti pastiliazu, persikinis meskiukas sviestinu kremu, o geltonasisi slapia beze smile.gif
Atsakyti