Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

QUOTE(zemec @ 2013 04 25, 09:56)
Sveiki! Bauhofo parduotuvej maciau pirkti zeme silauogems-tai tada jau nebereikia papildomai nei spygliu,nei zieviu,nei pjuvenu ir trasu?  g.gif

Pirmais metais jokių trąšų nereikia.

QUOTE(Jovovič @ 2013 04 26, 08:35)
tikrai labai aktualus klausimas - ar jau rodo gyvybę jūsų šilauogės? mano irgi kažkokios be gyvybės. turiu spartan, bluecrop ir duke

Taip, rodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 26 balandžio 2013 - 07:40
QUOTE(karalaite75ok @ 2013 04 25, 22:21)
Ar silauoges jau rodo kokius nors gyvybes zenklus,mano dar nerodo,gal nusale? ir pumpurai, kur buvo is pernai, kazkokie nudziuve

QUOTE(Jovovič @ 2013 04 26, 07:35)
tikrai labai aktualus klausimas - ar jau rodo gyvybę jūsų šilauogės? mano irgi kažkokios be gyvybės. turiu spartan, bluecrop ir duke

Pas mane jau pumpuriukai sprogsta maciau.
Atsakyti
Dekui visiems atsakiusiems! Bandysim siemet sodinti. 4u.gif
Atsakyti
sveiki kaip ir visose temose esu tyli skaitove blush2.gif , prisikaiciau cia apie ta geri kaip silauoge ir per muge nusipirkome dvi. Dabar tik iskilo klausimas as jas susodinau vient i durpe (aukstapelkiu) vienam krumiukui supylem 250 lt ,o kaimynas 1 maisa durpiu isdalino ant 3 krumu ir jas sumaise su darzo zemem. Na maniskis maniau kad irgi mane su durpem sumaisys kai kaimynas pasake kad as beprote doh.gif tai dabar galvoju ar man reikia jas persodinti ar palikti vient durpej? ax.gif rodos skaitau, skaitau ,o va ir nezinau kas darytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(erete @ 2013 04 28, 16:30)
sveiki kaip ir visose temose esu tyli skaitove blush2.gif , prisikaiciau cia apie ta geri kaip silauoge ir per muge nusipirkome dvi. Dabar tik iskilo klausimas as jas susodinau vient i durpe (aukstapelkiu) vienam krumiukui supylem 250 lt ,o kaimynas 1 maisa  durpiu isdalino ant 3 krumu ir jas sumaise su darzo zemem. Na maniskis maniau kad irgi mane su durpem sumaisys kai kaimynas pasake kad as beprote  doh.gif tai dabar galvoju ar man reikia jas persodinti ar palikti vient durpej?  ax.gif  rodos skaitau, skaitau ,o va ir nezinau kas darytis  g.gif

nieko nereikia persodinti, viskas bus gerai. Durpes galima maišyti su pastovėjusiomis spygliuočių pjuvenomis, arba spygliais, tačiau tai nebūtina. Dabar galite užmulčiuoti spygliais , ar spygliuočių pjuvenomis. Su daržo žeme aš nemaišyčiau, nes pernai sodindama šilauoges maišiau, tai man atrodo, kad tai nelabai šilauogėms patinka.
Atsakyti
QUOTE(erete @ 2013 04 28, 15:30)
sveiki kaip ir visose temose esu tyli skaitove blush2.gif , prisikaiciau cia apie ta geri kaip silauoge ir per muge nusipirkome dvi. Dabar tik iskilo klausimas as jas susodinau vient i durpe (aukstapelkiu) vienam krumiukui supylem 250 lt ,o kaimynas 1 maisa  durpiu isdalino ant 3 krumu ir jas sumaise su darzo zemem. Na maniskis maniau kad irgi mane su durpem sumaisys kai kaimynas pasake kad as beprote  doh.gif tai dabar galvoju ar man reikia jas persodinti ar palikti vient durpej?  ax.gif  rodos skaitau, skaitau ,o va ir nezinau kas darytis  g.gif

Manyk, kad kaimynas ir kiti aplink beprociai... biggrin.gif Geriau padarei nei kaimynas. thumbup.gif Dar spygliu kokiu aplink pamaisyk perkasdama virsutini sluoksni ir viskas bus OK.
O kai kaimynas prades pakausi krapstyti kitais metais, tai primink, kaip sodinti silauoges reikejo...
Atsakyti
Aciu uz atsakyma MRD , eisiu ieskoti pusyno, nes mus supa tik eglynai is skaitymo supratau kad ne tai schmoll.gif .Dar karteli didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erete @ 2013 04 29, 07:16)
Aciu uz atsakyma MRD , eisiu ieskoti pusyno, nes mus supa tik eglynai is skaitymo supratau kad ne tai schmoll.gif .Dar karteli didelis aciu  4u.gif

Kodel ne tai...? Tas pats kokie spygliai - as pats egliu naudoju...
Atsakyti

Sveikos, mamytes, ir as nusipirkau viena silauoges krumiuka maza, bet matosi kad jau zydes viena kekyte, veisle 'Northblue', gal kas auginat tokia koki atsiliepimai?

Atsakyti
Pirmadieni busiu Vilniuje... Jei dar kam reikia silauogiu - skubiai rasykit i AZ.
Atsakyti
[quote=MRD,2013 04 29, 14:00]
Kodel ne tai...? Tas pats kokie spygliai - as pats egliu naudoju...

Ot tai isvis super, aciu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas. Manau tikrai jau buvo rašyta, bet priminkite man, kokiu atstumu reikia sodinti šilauoges. Mano spanguolių/šilauogių lysvė 3 m ilgio. Nežinau kelias palei kraštą galiu susodinti.
Atsakyti