Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

Mane irgi paliko po 5 metu santuokos ir su mazu vaiku. Ir paliko panasiai, staigiai. Na buvo tam tikra krize musu santykiuose, bet as vis tikejausi, kad pavyks is jos isbrist. O jis tylejo, nesake kas jam blogai, pries tai visa menesi nesigincijom, leidom laika draugiskai, sake, kad myli, o po to sast ir viskas- nenoriu taves, seimos. Irgi panasiai, noriu gyvent vienas, nes as santuokoje save praradau ir panasiai. Tai buvo pries menesi. Skaudu. Kartais paverkiu, kad palengvetu. Bet jis 3-4 kartus per savaite ateina pas vaika, neleidzia man jo pamirst. Ir as vis turiu vilti, kad jis griz. Nors jis sako, kaip tvarkosi savo gyvenima, jokiu namioku apie grizima nesako. Nezinau ar blogai gyvent su viltim ar ne. Svarbu ne laukt jo per ilgai, nes taip gyvenimas prabegs pro sali.
Zodziu ne as pirma, ne as paskutine. Laikykites merginos. Bukit su artimais, draugemis, issipasakokit, palengveja kuriam laikui.
Atsakyti
Va tas ir žiauriausia, kai staigiai viskas... ypač jei prieš tai būna viskas pagerėja ir gražu. Pas mus irgi taip buvo, atrodė jau viskas gerai,gražūs santykiai iki kol neapsipykom dėl to kvailo fb statuso. o tada jau nebėra tokių jausmų ir t.t. geriau skirtis.... Bet labai sunku yra, juk puoselėjai svajones sad.gif
Atsakyti
Jo, nuo to staigumo man buvo sokas. Sestadienio sms- Zuiki, myliu tave, ziauriai pasiilgau. O pirmadieni vakare zodziai- nemyliu, tu man nereikalinga, as nenoriu seimos su tavim, noriu buti vienas...
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 03 18, 18:31)
Va tas ir žiauriausia, kai staigiai viskas... ypač jei prieš tai būna viskas pagerėja ir gražu. Pas mus irgi taip buvo, atrodė jau viskas gerai,gražūs santykiai iki kol neapsipykom dėl to kvailo fb statuso. o tada jau nebėra tokių jausmų ir t.t. geriau skirtis.... Bet labai sunku yra, juk puoselėjai svajones sad.gif

Po tam tikro laiko tos puoselėtos svajonės blanksta, kol galiausiai visai pasimiršta. O tada ateina suvokimas, jog reikia kurti ateitį, negyventi praeitimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, bet pirma reikia, kad išblanktų... ne taip greitai viskas. O dėl to sms, tai kad myliu zuiki, o po poros dienų nemyliu, tai pas mus irgi panašiai buvo... sad.gif man tai nesuvokiama yra.
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 03 17, 15:44)
Ir dabar jis gyvena taip: Eina į darbą (Ačiū Dievui, kad dar pareigos jausmas liko - vaikus išlaikyti reikia) ir kiekvieną laisvą minutę praleidžia prie kompiuterio... bet kai vaikai nori su juo pakalbėti per skypą, jis tam tiesig neturi laiko, nes reikia užkariauti "mobų kaimą", padaryti "qwest'ą, nueiti į "inst'ą ir t.t.

Per paiešką radau šią temą, tai pasidalinsiu savo patirtimi iš "kitos pusės". Iš pačio pranešimo aišku, kad kalbama apie vadinamus MMORPG žaidimus. Tokius žaidimus vadina tiesiog time sink.

Dažnai nusipirkdamas paprastą žaidimą sumoki vieną kartą ir gali žaisti kiek nori, tai kūrėjams nėra labai naudinga, kad tokį loši visą parą kelis metus.Tie MMORPG būtent skiriasi tuo, kad čia moki ne vieną kartą, bet moki galima sakyti abonentinį mėnesinį mokestį. Todėl, žaidimų kūrėjai deda milijonus vien tam, kad sukurti tokį žaidimą, kuris pritrauktų, bet nepavyktų jo "laimėti". Kiekvienas toks žaidėjas nori pasidaryti geresnis nei kiti, bet MMORPG žaidimuose viskas sukurta taip, kad to praktiškai nebūtų įmanoma pasiekti. Dabar prieita prie to, kad kiniečiai įsijungia specialią programą, kuri valdo žaidimą, ir palieka tokį kompiuterį įjungtą keliems mėnesiams. O tada, jau pakankamai stiprų žaidimo veikėją parduoda amerikiečiams, kurie negali visa dieną lošti patys. Kadangi tokio žaidimai dažnai yra labai monotoniški, tai greičiausiai ir Jūsų vyrui nėra labai įdomu juos lošti, čia svarbesnis tikslas, o ne pats veiksmas. Tai bent jau galite priminti, kad visai nebūtina sėdėti 8 valandas prie žaidimo, kad užmušti tuos 3000 mobų vilkų, o galima tiesiog tuos daug laiko atimančius veiksmus automatizuoti.

Geresnis variantas yra visai atsisakyti žaidimų, bet nežinau kiek jis yra veiksmingas. Gal ir pavyktų sugalvoti kokią nors kitą veiklą. Gal bent jau keliems mėnesiams ar net metams būtų pamiršti visi žaidimai. Bet bėda, kad anksčiau ar vėliau atsiranda visai laisva diena, tai kodėl nepažaisti kokio žaidimo? O MMORPG nepažaisi tik vieną dieną, nes nieko per tokį laiką nepasieksi. Manau, vietoje visiško žaidimų atsisakymo, tiesiog reikia parodyti žaidimus, kurie gali būti tiek pat įdomūs, bet paprastesni. Žaidimai, kuriuos gali visai neblogai žaisti iškarto tik įsijungęs. Jei nuo pirmos minutės seksis žaisti žaidimą taip pat kaip ir po 8 valandų, tai kam tada žaisti tas 8 valandas. Ant tokių žaidimų pastatytas visas Nintendo Wii. Kadangi valdymas nėra tikslus, tai sudėtingų žaidimų nepadarysi, bet visi labai smagūs ir pritraukiantys. Dabar absoliučiai visi pradėjo investuoti į būtent tokius žaidimus, nes matyt nevisi gali skirti daug laiko žaidimams. Rezultatai tikrai neblogi: http://www.youtube.c...h?v=Y-iKWe-U9bY
Kai kurių fiziškai neįmanoma ilgai žaisti smile.gif http://www.youtube.c...feature=related

Tikiuosi dabar pasidarys aiškiau, kaip galima tiek laiko praleisti prie žaidimų ir ką galima su tuo padaryti.
Atsakyti
Kaip sunku verysad.gif kodėl aš vis dar viliuosi,kad jis grįš,kai susivoks kad nesąmonę padarė.. Kodėl aš tokia silpna.. Kalbėjau su drauge,kurios vaikinas yra maniškio draugas,sakė buvo vakar susitikę,tai jis toks nekalbus buvo,o kai paklausė,ar čia tikrai visam laikui jau,atsakė - nežinau,nenoriu db dairytis į praeitį...
sad.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 03 19, 15:55)
Kaip sunku  verysad.gif  kodėl aš vis dar viliuosi,kad jis grįš,kai susivoks kad nesąmonę padarė.. Kodėl aš tokia silpna.. Kalbėjau su drauge,kurios vaikinas yra maniškio draugas,sakė buvo vakar susitikę,tai jis toks nekalbus buvo,o kai paklausė,ar čia tikrai visam laikui jau,atsakė - nežinau,nenoriu db dairytis į praeitį...
sad.gif

Tokie išbandymai, sunkumai tik sustiprins... O jei vaikinas nevertina ką turi, tai tegu.. Susirask kokių užsiėmimų, naujos veiklos.. Gyvenk.. Labiau save mylėk..Žinau sunku, bet jei liūdėsi tai nieko nepakeis.. Būna, kad ir aš išsižliumbiu vakarais ir toliau gyvenu..
O dėl šiaip sau niekad nieko nebūna..Kažkodėl man atrodo, jei vaikinas pasako staiga kad viskas, tai turbūt kažkas po kojom pasimaišė.. Ir dabar jisai pats nebežino ko nori.. Tiesiog bandyk džiaugtis gyvenimu ir atsiras tikrai tavęs vertas vyras... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mary.L @ 2012 03 17, 17:36)
Aš per dvejus metus labai daug ištvėriau, kad prieitume kompromisą. Tai nebuvo tiesiog draudimas. Mes susitarėm. Bet čia matyt taip giliai įstrigę galvoj, kad jis tiesiog nesugeba kitaip. Ką jūs man siūlote daryti? Apsimesti, kad man nerūpi? Vienai eiti iki parduotuvės ir tįsti maišus namo? Pačiai tvarkyti visą buitį ir aplink jį šokinėti? Ką mano vietoje darytumėte Jūs?

as apsimeciau,kad man nerupi...viska dariau viena...galu gale man buvo pareiksta,kad jam truko demesio,kad mane jis keite kompiuteriu...liepa susirado mergse...paprase skyrybu...dabar as renku popierius skyrybom...nes pavargau...nemyli,nenori nereikia...
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 03 19, 16:55)
Tokie išbandymai, sunkumai tik sustiprins... O jei vaikinas nevertina ką turi, tai tegu.. Susirask kokių užsiėmimų, naujos veiklos.. Gyvenk.. Labiau save mylėk..Žinau sunku, bet jei liūdėsi tai nieko nepakeis.. Būna, kad ir aš išsižliumbiu vakarais ir toliau gyvenu..
O dėl šiaip sau niekad nieko nebūna..Kažkodėl man atrodo, jei vaikinas pasako staiga kad viskas, tai turbūt kažkas po kojom pasimaišė.. Ir dabar jisai pats nebežino ko nori.. Tiesiog bandyk džiaugtis gyvenimu ir atsiras tikrai tavęs vertas vyras...  4u.gif

Bet aš gyvenu viltimi,kažkokiais kvailais ženklais,kad jis grįš,kai supras,kad visišką nesąmonę padarė.. Kodėl jei norėjo palikti mane,nepadarė to iškart,kai susitikom? Mes juokėmės,kalbėjom,planavom,bučiavomės ir taip stagiai- viskas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
aš taip pat laikiau laukiau ir kas iš to... Jis dabar sau laimingai kuriasi gyvenimą, o aš jau beveik nebesitikiu.. Jei jiem gerai be mūsų, tai ir mum taip yuri būt. jokiu būdu nesižemink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 03 19, 15:09)
Bet aš gyvenu viltimi,kažkokiais kvailais ženklais,kad jis grįš,kai supras,kad visišką nesąmonę padarė.. Kodėl jei norėjo palikti mane,nepadarė to iškart,kai susitikom? Mes juokėmės,kalbėjom,planavom,bučiavomės ir taip stagiai- viskas  doh.gif  verysad.gif

o kam žvalgytis į praeitį? kad susiėjus galėtumėt vis įkąst, vis prisimint, vis galvot, kad paliko vieną kartą - o ką, jeigu ir vėl paliks? dabar galvojate, svajojate apie tai, kad grįš, bet ar pagalvojate, ar bent įsivaizduojate, kas būtų, jei grįžtų?? kokie bebūtų tie santykiai??
Atsakyti