QUOTE(l'emurė @ 2012 03 19, 18:10)
Manau,kad kartu bendrom jėgom galėtume įveikti šią krizę,man tai dar nėra praeitis,nes viskas įvyko vos prieš kelias dienas..
Jūs moteris. Kol turite viltį - esate gyva. Bet nebūtinai ta viltis ir tas tikėjimas tikrai teisingas. Mano kuklia nuomone, jei tikrai, na
tikrai moteris sugeba atleisti vyrui ne apskritai, bet savo viduje, tai ji verta didžiulės pagarbos. Ir tas atleidimas - ne vien žodžiai, kad va, atleidau, nors paliko, išėjo, sudaužė ir tiek. Bet juk grįžo ir aš jam atleidau. Ne toks atleidimas reikalingas tuomet...
QUOTE(Egl_e @ 2012 03 19, 18:12)
Būtent

Atvirai atsakius pačiai sau į šį klausimą labai greitai pasikeičia nuomonė ir suvokimas. Svarbiausia pačiai sau nemeluoti

pasakos, telenovelės, melodramos ir romantiniai filmai - gražu, skanu, kartais lenda per gerklę. bet gyvenime dažniausiai būna ne taip. ir šiaip moteris - toks tvarinys, kad nu ***** nu tikrai be priekaištų, be prisiminimų, bet kad ir netiesioginių, netyčinių įkandimų nebus paskui. tiesiog nebus. atsiras situacijų, kur primins, prisimins, įkąs ir grauš save. o jei, neduok Die, istorija vėl pasikartos - vėl skyrybos, vėl dužimas.. kas tada? apskritai manau, jog po tokių istorijų, po tokio įvykio gyvenimiško visų pirma svarbu gerai išsiverkt, išsidraskyt save pačiai, o paskui susiimt ir blaiviu, šaltu, logišku protu atvirai atsakyt į visus įmanomus klausimus ir proto vingius. ir tada gyventi toliau.