QUOTE(given444 @ 2012 03 30, 11:20)
almost, tu pilna optimizmo, bet cia ne paaugliu skyrelis... cukrasu vata, du menesiai nera daug. turi buti gedejimo etapas. etapas. o ne savaite ar kelios minutes. normalu. reikia pereiti, iseiti, patirti. viens gilinasi kitos netaip. bet pasakyti valio, snd pirmadienis, nauja diena, sypsaus - lengva, ta daryti - ne pro kur.
o siaip, mergyyynos, labai padeda visada filosofija. butent, o tiksliau filosofinis zvilgsnis i gyvenima. mes sureiksminame savo jausmus, skausma, ir daugka. o reikia pakilti virs saves, virs savo pojuciu , materijos. patikekit, nematerialistam lengviau. visad pagalvokit: sitas skausmas duotas jums, jums ugdyti, kazko pasimokyti. aisku, ne apie sirdies uzkietinima eina kalba. tai pamoka, ir ne rusti, pamoka, o dovana... skausma patirti irgi yra dovana, laime netgi, sakyciau taip...

gali suprast daugiau zmoniu, daugiau situaciju. ismokt neprisirst prie zmoniu, prie nieko.
ir kaip ptaska sake, kassyk jau mylesit kitaip, brandziau, ir bus viskas tik i nauda JUMS.
aš realistė, kaip ne kaip. ir man dar niekada gyvenime nepadėjo savęs žlugdymas ir sakymas "Niekad nieko taip nebemylėsiu, blogai yra, blogai bus" ar pan. Nei perdėtas optimizmas, nei perdėtas pesimizmas nepadeda. Ir šiaip. Kiekvienas žino savus gydymosi metodus. Jūs sakot "turi būti etapas", bet jeigu man tas etapas buvo savaitė? Tai jis buvo. Bet savaitę. Ir po jos aš supratau, kad nebenoriu būti tokia pažeme besivelkanti ir nieko daugiau nebematanti, tik savęs gailinti..
p.s. to "o rytoj jau turi būti gerai" nereikia priimti paraidžiui, pažodžiui ar dar kaip. esmė paprasta (apie ką aš ir rašiau) - šiandien paliūdi, rytoj paliūdi, kažkiek paliūdi, pabūna sunku, o paskui vėl keliesi ir eini. ar ne taip yra? kalbam apie tą patį, tik kitais žodžiais, nes patirtys kitokios, požiūris kitoks
ir ne paauglė aš jau senokai.