Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

Hm, man net gėda lįst su savo pasibaigusiais santykiais, nei mes susituokę buvom, nei vaikų turėjom, nei apskritai kartu gyvenom, bet vis tiek sunku nubraukt tuos 5 metus nors tu ką....
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 09 27, 08:28)
Hm, man net gėda lįst su savo pasibaigusiais santykiais, nei mes susituokę buvom, nei vaikų turėjom, nei apskritai kartu gyvenom, bet vis tiek sunku nubraukt tuos 5 metus nors tu ką....

Santykius nutraukti visada skausminga verysad.gif
Bet gal nereik nubraukt to laiko. Juk buvo ir graziu akimirku, ir tu nebutum tu, jeigu nebutum su juo bendravus tiek laiko.
As, pavyzdziui, labai daug ko ismokau is savo ex, su juo gyvendama igijau daug geru savybiu, daug ko ismokau, "uzsigrudinau", pasiekiau karjeros, ismokau isgyvent viena, islaikyt save ir vaikus, ko tikrai nebuciau padarius gyvendama su gerieciu vyru. Dabar reikia sumoketi uz tai. Nes nieko nemokamo siam pasauly nera. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 09 27, 09:37)
Santykius nutraukti visada skausminga verysad.gif
Bet gal nereik nubraukt to laiko. Juk buvo ir graziu akimirku, ir tu nebutum tu, jeigu nebutum su juo bendravus tiek laiko.
As, pavyzdziui, labai daug ko ismokau is savo ex, su juo gyvendama igijau daug geru savybiu, daug ko ismokau, "uzsigrudinau", pasiekiau karjeros, ismokau isgyvent viena, islaikyt save ir vaikus, ko tikrai nebuciau padarius gyvendama su gerieciu vyru. Dabar reikia sumoketi uz tai. Nes nieko nemokamo siam pasauly nera. unsure.gif

aišku, buvo gražių akimirkų tikrai, bet dabar kai pagalvoju, kažin ar jos buvo vertos kančių, kurios buvo tarp tų gražių dalykų.. na, reikia kažkaip stotis ir eit pirmyn, nė viena dar nenumirė iš ilgesio ir skausmo dėl pasibaigusių santykių, man irgi viskas turi būt gerai..
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 09 27, 08:39)
aišku, buvo gražių akimirkų tikrai, bet dabar kai pagalvoju, kažin ar jos buvo vertos kančių, kurios buvo tarp tų gražių dalykų.. na, reikia kažkaip stotis ir eit pirmyn, nė viena dar nenumirė iš ilgesio ir skausmo dėl pasibaigusių santykių, man irgi viskas turi būt gerai..

viskas ir bus gerai, kad ir kaip beviltiskai atrodo dabar. Tik reikia laiko unsure.gif Nors ir banaliai skamba, bet jisai zaizdas uzgydo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 09 27, 09:47)
viskas ir bus gerai, kad ir kaip beviltiskai atrodo dabar. Tik reikia laiko unsure.gif Nors ir banaliai skamba, bet jisai zaizdas uzgydo unsure.gif

taip, bet pirmiausia reikia stiprybės su juo nebekontaktuoti ir sau pačiai pasakyti, kad jau viskas baigta..
Atsakyti
QUOTE(pita @ 2011 09 26, 23:00)
Teisinga sprendima padaret. Stiprybes jums!  4u.gif

Ačiū.. 4u.gif Stiprybės dar reikės..

QUOTE(Nebelikonormaliaiskambancio @ 2011 09 27, 09:15)
Ar jau jauti nors kažkokio palengvėjimo, prašviesėjimo daigus? Ar dar gyveni toj dykynėj?

Žinokit visko būna. Būna kai norisi tiesiog žliumbti, eini iš kertės į kertę, nežinai ko tvertis, nesinori nieko daryt ir t.t. Bet šitai bebūna retai... Nes yra kas palaiko, kas išklauso...Kartais tik to ir tereikia. Man reikia išsikalbėti, išsiverkti, tada pasijauti daug geriau... Per visas tas nesąmones net rūkyt pradėjau, visi sako, kad esu stipri ir tikrai visa tai ištversiu, mažiau galvot reik apie tai, bet ne visada tai išeina...
Yra vaikai, vien dėl jų reik stengtis kabintis į gyvenimą, bandyt kažkaip pragyvent vien tik iš savo algos, nesėdžiu ant lovos pastoviai, kaip vyrui, kad atrodydavo, einu, darau...

QUOTE(gabyte_g @ 2011 09 27, 09:24)

Ne kartą iš vyrų esu girdėjusi, kad nelengva ir jiems nubraukti tuos ilgus kartu pragyventus metus... Tik jie dažnai būna labai žiaurūs moterų atžvilgiu...
Geriau išsivaduoti nuo tokių, kad ir kaip širdis skauda...Stengtis kažką daryt..
Nežinia kaip man būtų buvę, gal niekad skyryboms nebūčiau pasiryžus...Kaip mama, kad sakė- na kokio velnio reikėjo pradėt visa tai, tu gyvenk, jis tau pinigus siunčia, kartais tik grįžta...Bet pagalvojus, kiek ilgai visa tai tęstųsi...Kol vaikai paaugs? Kol pati pasensiu? Visoms būna skirtingas tas santykių nutraukimo periodas...Aš paprasčiausiai perdegiau jei galima taip sakyt, todėl man kažkaip lengviau kolkas...
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 09 27, 08:24)
Jeigu tik sustoju, riedu atgal i ta pacia duobe doh.gif Tuomet praguliu po chaldra keleta dienu, pagailiu saves, praegzistuoju apatijoj ir vel keliuos, vel judu.

Taikliai nupasakota. Šiandien man atrodo vaiką nuvesti į darželį didelis žygdarbis. unsure.gif Atsikelti iš lovos didelis žygdarbis. Nors ir taip naktis praktiškai nemiegota, bet vistiek nėra jėgų ir keltis unsure.gif O dar darbai... per tas paskutines savaites buvau panirus į savo problemas, daug kas liko nepadaryta, viskas vėluoja, dabar atsivijo ir banga visokių pretenzijų, reikalavimų, pačiai nesmagu prieš kolegas, kad ką prisiimu sau, to nepadarau verysad.gif kažkoks totalus lūzeriavimo laikas...

QUOTE(october' @ 2011 09 27, 08:28)

Koks skirtumas tie formalumai, išsiskyrimo skausmas vistiek skausmas.

QUOTE(gabyte_g @ 2011 09 27, 08:37)

Va čia tai pozityvus požiūris. Įdomu, per kiek laiko išeina į viską pažiūrėti iš kitos pusės? Šiuo metu man tai yra tik jausmas,kiek aš praaukojau ir kaip jis mane nuvylė... Viskas, kas gero, atrodo, buvo naivu ir kvaila.
Atsakyti
QUOTE(Nebelikonormaliaiskambancio @ 2011 09 27, 10:30)

Va čia tai pozityvus požiūris. Įdomu, per kiek laiko išeina į viską pažiūrėti iš kitos pusės? Šiuo metu man tai yra tik jausmas,kiek aš praaukojau ir kaip jis mane nuvylė... Viskas, kas gero, atrodo, buvo naivu ir kvaila.

žinau tą jausmą, kai atrodo, kad viskas beprasmiška, kad paaukota tiek metų.. tiesiog nereikia gręžiotis į praeitį, nereikia galvot, kad jis sugadino gražiausius metus, o reikia mąstyti, kad bus dar ir gražesnių metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 09 27, 09:34)
žinau tą jausmą, kai atrodo, kad viskas beprasmiška, kad paaukota tiek metų.. tiesiog nereikia gręžiotis į praeitį, nereikia galvot, kad jis sugadino gražiausius metus, o reikia mąstyti, kad bus dar ir gražesnių metų smile.gif

Šiaip sugadino tai nedaug palyginus, kokius du iš aštuonių. Net nesugadino, tiesiog giliai buvę esminiai skirtumai + pasikeitusios aplinkybės juos išryškino, ir iš meiliai čiulbančių paukštelių tapom kaip šuo su kate. Tiesiog atėjo nusivylimo laikotarpis. Gaila, kad dabartiniai barniai, elgesys vieno su kitu užmušinėja tai, kas buvo gražaus ir jausmus, kurie buvo, ir prisiminimus, ir viltį, kad dar galima gyventi normaliai. Per daug reikia keistis, tiek žmonės nesikeičia, deja...
Atsakyti
Moteriškė, laiku nepabėgusi nuo smurtautojo: http://www.balsas.lt...uriu-foto-video

4u.gif visoms, kurios pabėgo dar laiku.
Atsakyti
QUOTE(Nebelikonormaliaiskambancio @ 2011 09 27, 12:33)
Šiaip sugadino tai nedaug palyginus, kokius du iš aštuonių. Net nesugadino, tiesiog giliai buvę esminiai skirtumai + pasikeitusios aplinkybės juos išryškino, ir iš meiliai čiulbančių paukštelių tapom kaip šuo su kate. Tiesiog atėjo nusivylimo laikotarpis. Gaila, kad dabartiniai barniai, elgesys vieno su kitu užmušinėja tai, kas buvo gražaus ir jausmus, kurie buvo, ir prisiminimus, ir viltį, kad dar galima gyventi normaliai. Per daug reikia keistis, tiek žmonės nesikeičia, deja...

o gal gerai, kad užmušinėja? bus lengviau.. mano atveju vėlgi, nebuvo draugas blogas, tikrai nebuvo, tiesiog nepakankamai mane mylėjo, nepakankamai norėjo kurti gyvenimą kartu.. ir taip pat supratau, kad žmonės, deja, nesikeičia..
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 09 27, 12:40)
o gal gerai, kad užmušinėja? bus lengviau.. mano atveju vėlgi, nebuvo draugas blogas, tikrai nebuvo, tiesiog nepakankamai mane mylėjo, nepakankamai norėjo kurti gyvenimą kartu.. ir taip pat supratau, kad žmonės, deja, nesikeičia..

Niekaip nesuprasdavau, kodėl žmonės taip išsidrasko skirdamiesi, kodėl padaro vienas kito gyvenimą pragaru, nors kątik lydėsi iš meilės. Maniau, kad man tai taip jau tikrai nenutiks. Jei kada ir ateis laikas skirtis, maniau, kad sugebėsiu paleisti savo buvusį dar kažkiek mylėdama, kad ir broliška meile.

Užtai ir nenoriu, kad ir man pačiai liktų tik blogi prisiminimai. Užtenka suvokimo, kad toliau nepakeliui. Jau ir taip labai didelis savaime nusivylimas ir neviltis dėl žlugusių tolimesnių šeimos planų (jie irgi nesutapo, tik buvo viltis), bendros ateities (kuri turėjo būti rožėmis klota) ir tt. ir pan. Tai kam dar trypti viską, kol neliks net prisiminimų gerų, ir viską užgoš paskutinio meto skaudinimaisi?

Iš kitos pusės, kol dar nors kažkas nesutrypta, tarsi palaiko viltį, kad gali būti kažkas gražaus tarp mūsų, ir nesitiki, kad tai tik praeitis, kuri nebėra dabartis ir negali būti ateitim. verysad.gif
Papildyta:
OT, bet man labai patinka mano avataras. Negali būti tobuliau atvaizduota mano vidinė dabartinė būsena.
Atsakyti