Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(Nebelikonormaliaiskambancio @ 2011 09 27, 13:38)
Niekaip nesuprasdavau, kodėl žmonės taip išsidrasko skirdamiesi, kodėl padaro vienas kito gyvenimą pragaru, nors kątik lydėsi iš meilės. Maniau, kad man tai taip jau tikrai nenutiks. Jei kada ir ateis laikas skirtis, maniau, kad sugebėsiu paleisti savo buvusį dar kažkiek mylėdama, kad ir broliška meile.

ui, per skyrybas pasirodo tikrasis veidas doh.gif Mes skyremes kaip ir geruoju, bet ir tai nemazai naujo apie save suzinojau bigsmile.gif
Teisingas buvo pastebejimas, kad moterys skyrybas dazniau isgyvena depresijoj, tuo tarpu vyrai - agresijoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 09 27, 14:52)
ui, per skyrybas pasirodo tikrasis veidas doh.gif Mes skyremes kaip ir geruoju, bet ir tai nemazai naujo apie save suzinojau bigsmile.gif
Teisingas buvo pastebejimas, kad moterys skyrybas dazniau isgyvena depresijoj, tuo tarpu vyrai - agresijoj unsure.gif

Ale visiškai su jumis sutinku... Tiek purvo apie save negirdėjus niekad, kaip dabar... Nors puikiai liudininkų pagalba įrodysiu, kad tai melas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2011 09 27, 13:59)
Ale visiškai su jumis sutinku... Tiek purvo apie save negirdėjus niekad, kaip dabar... Nors puikiai liudininkų pagalba įrodysiu, kad tai melas...  biggrin.gif

Man atrodo, čia tokia vaikiškia reakcija - jei ne pagal mane, tai bliaunu arba krentu ant grindų ir spardausi. Tipo "kaip ji galėjo mane palikti?!?!?!?!?". O ko nieko nedarei, kai laikas buvo????
Atsakyti
QUOTE(Nebelikonormaliaiskambancio @ 2011 09 27, 15:20)
Man atrodo, čia tokia vaikiškia reakcija - jei ne pagal mane, tai bliaunu arba krentu ant grindų ir spardausi. Tipo "kaip ji galėjo mane palikti?!?!?!?!?". O ko nieko nedarei, kai laikas buvo????

Va va... Bet kokio velnio, gi suaugę žmonės jau...Puikiai tie vyrai supranta, kad blogai daro, bet vis mano turbūt, kad niekas jų nepaliks...O kai moteris pagaliau tam pribręsta, tada jau oi koks aš geras, pasikeičiau, daugiau to nebus, myliu be galo, pasiilgau, mazute, saulute... Po velnių kur jų smegeninė anksčiau buvo...
Atsakyti
...Kuo daugiauu vyras dievina ir garbina moterį, tuo daugiau agresijos jos atžvilgiu būna paskui, kai viskas pakrypsta išsiskyrimo link.
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2011 09 27, 14:36)
Va va... Bet kokio velnio, gi suaugę žmonės jau...Puikiai tie vyrai supranta, kad blogai daro, bet vis mano turbūt, kad niekas jų nepaliks...O kai moteris pagaliau  tam pribręsta, tada jau oi koks aš geras, pasikeičiau, daugiau to nebus, myliu be galo, pasiilgau, mazute, saulute... Po velnių kur jų smegeninė anksčiau buvo...

Nu man irgi kažkaip atrodo, kad turėtų jie kažkur bent pakeliui suprasti. Bet kodėl visi laikosi tokios pasyvios pozicijos ir nieko nenori keisti? Tarsi visa atsakomybė už santykius būtų vien tik moters pusėj.

O maniškis, pvz., kai skyrėsi pirmą kartą, tai tik pirmoji žmona buvo ragana ir pabaisa, kaip jinai jam gyvenimą suėdė, kokia nežmogė buvo ir t.t. ir pan. Kažkaip keista buvo, kad vienas varė ant kito, bet nesigilinau giliau, matyt angelas man atrodė doh.gif arba bent norėjosi tuo tikėti... unsure.gif

Dabar aš pabaisa turbūt lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelikonormaliaiskambancio @ 2011 09 27, 14:20)

Musu ateveju skyremes jo iniciatyva, nes turejo 10 metu jaunesne merga ir norejo gyvent su ja. Atrodo, ko betruksta - laisvas kaip paukstis, gali daryt ka nori, ale vistiek reikejo sakotis. Pagrindinis argumentas, aisku, buvo vaiku gerove - matot, nepasitikejo, kad as sugebesiu jais pasirupinti. Bande issireikalaut, kad vienas vaikas gyventu su juo doh.gif Ir tokie kvaili priekabiai - tai vaika antra diena su tais paciais apatiniais pamate, tai mokytoja pasake, kad kokiam nors dalyke atsilieka.
Atsakyti
O varge...man dar tik pradzia, reik ruostis isgirst daug "tiesos " apie save...

Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 09 27, 22:57)

Jeigu vyras kaip vyras, purvo mest ant jūsų ar šmeižt neturėtų...Bet jei toks kaip dauguma, tada geriau pasiruoškit psichologiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 09 27, 21:57)

QUOTE(bumbasi @ 2011 09 28, 07:03)
Jeigu vyras kaip vyras, purvo mest ant jūsų ar šmeižt neturėtų...Bet jei toks kaip dauguma, tada geriau pasiruoškit psichologiškai smile.gif

Husmor, papasakok, kas pas tave per situacija, kas vyksta dabar?
Atsakyti
QUOTE(Nebelikonormaliaiskambancio @ 2011 09 28, 12:52)
Husmor, papasakok, kas pas tave per situacija, kas vyksta dabar?

Dabar mes nusprendem pagyvent atskirai, bet kasdieniniai klausimai -kada vel busim kartu,kada -is jo lupu -jau erzina...Jei bandau sakyt, gal niekada-pasigirsta agresija balse..Gyvenu sia diena, nezinau,kas bus rytoj.
Kol kas jauciu tik nuoskaudas is praeities ir neprisimenu nieko grazaus..Sakoma,kad tai ,kas buvo grazu, isplauks daug veliau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 09 28, 13:47)
Dabar mes nusprendem pagyvent atskirai, bet kasdieniniai klausimai -kada vel busim kartu,kada -is jo lupu -jau erzina...Jei bandau sakyt, gal niekada-pasigirsta agresija balse..Gyvenu sia diena, nezinau,kas bus rytoj.
Kol kas jauciu tik nuoskaudas is praeities ir neprisimenu nieko grazaus..Sakoma,kad tai ,kas buvo grazu, isplauks daug veliau.  smile.gif

Ale viskas labai panašu kaip ir pas mane smile.gif Tik stiprybės ir nenusileist palinkėsiu, neklausyt jokių grasinimų ir pan...
Atsakyti