Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(husmor @ 2011 09 28, 12:47)
Dabar mes nusprendem pagyvent atskirai, bet kasdieniniai klausimai -kada vel busim kartu,kada -is jo lupu -jau erzina...Jei bandau sakyt, gal niekada-pasigirsta agresija balse..Gyvenu sia diena, nezinau,kas bus rytoj.
Kol kas jauciu tik nuoskaudas is praeities ir neprisimenu nieko grazaus..Sakoma,kad tai ,kas buvo grazu, isplauks daug veliau.  smile.gif

Kiek laiko jau gyvenat atskirai? Tau atskirai geriau dabar?

O tai taip išeina, kad jisai nori vėl būti kartu?
Atsakyti
QUOTE(Nebelikonormaliaiskambancio @ 2011 09 28, 16:07)
Kiek laiko jau gyvenat atskirai? Tau atskirai geriau dabar?

O tai taip išeina, kad jisai nori vėl būti kartu?

Dar neilgai gyvenam taip..
Man labai gera. Jis nori gryzt..
O as baile, bijau visokiu butiniu -automobiliniu problemu..Bijau,kad vaiko neturesiu kur det,kai bus atostogos mokykloj..Is tikro labai bijau sunkumu.Nors gal susitvarkysiu ir pati smile.gif Turiu bandyt..
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 09 28, 17:44)
O as baile, bijau visokiu butiniu -automobiliniu problemu..Bijau,kad vaiko neturesiu kur det,kai bus atostogos mokykloj..Is tikro labai bijau sunkumu.Nors gal susitvarkysiu ir pati  smile.gif Turiu bandyt..

As irgi to bijojau, vien todėl gyvenau su vyru... Bijojau, kad sunku bus finansiškai...Na iš ties sunku, bet... Viskuom kitkuom visada rūpindavausi pati...Iš jo pagalbos būdavo nulis, tad gal ir lengviau dėl to...
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2011 09 28, 18:05)
As irgi to bijojau, vien todėl gyvenau su vyru... Bijojau, kad sunku bus finansiškai...Na iš ties sunku, bet... Viskuom kitkuom visada rūpindavausi pati...Iš jo pagalbos būdavo nulis, tad gal ir lengviau dėl to...

Is tiesu, visos mano issiskyrusios drauges kalba ta pati,kad sunkumai baisus tik pradzioj..paskui viskas susidelioja savaime..
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 09 28, 16:44)
O as baile, bijau visokiu butiniu -automobiliniu problemu..Bijau,kad vaiko neturesiu kur det,kai bus atostogos mokykloj..Is tikro labai bijau sunkumu.Nors gal susitvarkysiu ir pati  smile.gif Turiu bandyt..

kai neturesi kur det - tevui atiduosi. Tevas negales - jo tevams.
Pas mane tai pirmus metus kazkoks kosmaras buvo - nei vieniem seneliam, nei kitiem nebereikejo vaiku doh.gif Uosviai nei karto net nepaskambino, mano tevai visada turedavo n+1 priezasciu, kodel nagali paimti nors pusdieniui. O man buvo taip sunku - ir fiziskai, ir psichologiskai...
Po metu atsigavau, ir, vaje vaje, visiems seneliams taip prireike anuku doh.gif Taip ir norisi paklaust - o kur jus buvot kai mums taip jusu reikejo unsure.gif ?
Ir draugus pervertint buvo labai gera proga.
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 09 28, 20:39)
kai neturesi kur det - tevui atiduosi. Tevas negales - jo tevams.
Pas mane tai pirmus metus kazkoks kosmaras buvo - nei vieniem seneliam, nei kitiem nebereikejo vaiku doh.gif Uosviai nei karto net nepaskambino, mano tevai visada turedavo n+1 priezasciu, kodel nagali paimti nors pusdieniui. O man buvo taip sunku - ir fiziskai, ir psichologiskai...
Po metu atsigavau, ir, vaje vaje, visiems seneliams taip prireike anuku doh.gif  Taip ir norisi paklaust - o kur jus buvot kai mums taip jusu reikejo unsure.gif ?
Ir draugus pervertint buvo labai gera proga.

As gyvenu ne Lietuvoj, nebus nei seneliu ,nei tetu..esu visiskai viena.Su draugemis.
O kad as buciau LT, viskas butu daug daug paprasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 09 28, 20:14)
As gyvenu ne Lietuvoj, nebus nei seneliu ,nei tetu..esu visiskai viena.Su draugemis.
O kad as buciau LT, viskas butu daug daug paprasciau  smile.gif

na, mano atveju seneliai gyveno kitoj gatves pusej. ir kas is to? Kiti giminieciai aplamai nusisuko - issiskyrus boba - geda visai giminei. Supratau, kad mano gimine nuo Veronikos laiku nepasistumejo anei zingsneliu doh.gif Mane nuo ju skiria daug daugiau nei tukstanciai kilometru unsure.gif Bet kai pamastai - kaip baisu toks poziuris unsure.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as i sia tema. Nelaime aplanke si ir mane. po 12 metu kartu is ju 4 m. santuokos, paliko mane del kitos, reikejo laisves. o man taip sunku, tebemyliu ji kaip 18-niolikine, negaliu jo neapkesti. po darbu nenoriu eiti namo, visur kankina prisiminimai, ilgesys. atrodo rasiu ji namuose, ar vakare grys po darbo. nebemoku be jo gyventi, visa laisvalaiki praleisdavome kartu. taciau menuo paskutinis sugriove musu santykius. negaliu suprasti kodel taip man atsitiko. nemoku blaiviai mastyti, be vaistu negaleciau net dirbti. o praejo vos 2 su puse savaites kai isejo is namu. negaliu ir nenoriu suprasti, kad jau viskas. atrodo, kad tik tai blogas sapnas. nelaukiu svenciu, nes viskas primena ji. nei vienos sventes nebuvom atskirai svente. truksta man jo namuose, jo prisilietimu. bent jau man tai buvo malonu. ilgesys isvarys mane is proto.
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 09 28, 20:29)
Supratau, kad mano gimine nuo Veronikos laiku nepasistumejo anei zingsneliu doh.gif Mane nuo ju skiria daug daugiau nei tukstanciai kilometru unsure.gif Bet kai pamastai - kaip baisu toks poziuris unsure.gif

Nesitikėjau, kad dar taip yra šiais laikais blink.gif

QUOTE(spigliuke @ 2011 09 28, 20:40)
Jungiuosi ir as  i sia tema. Nelaime aplanke si ir mane. po 12 metu kartu is ju 4 m. santuokos, paliko mane del kitos, reikejo laisves. o man taip sunku, tebemyliu ji kaip 18-niolikine, negaliu jo neapkesti. po darbu nenoriu eiti namo, visur kankina prisiminimai, ilgesys. atrodo rasiu ji namuose, ar vakare grys po darbo. nebemoku be jo gyventi, visa laisvalaiki praleisdavome kartu. taciau menuo paskutinis sugriove musu santykius. negaliu suprasti kodel taip man atsitiko. nemoku blaiviai mastyti, be vaistu negaleciau net dirbti. o praejo vos 2 su puse savaites kai isejo is namu. negaliu ir nenoriu suprasti, kad jau viskas. atrodo, kad tik tai blogas sapnas. nelaukiu svenciu, nes viskas primena ji. nei vienos sventes nebuvom atskirai svente. truksta man jo namuose, jo prisilietimu. bent jau man tai buvo malonu. ilgesys isvarys mane is proto.

O dar mėnesį prieš tai viskas buvo gerai?

Maniškis neina niekur, tipo mano čia schmoll.gif visąlaik anksčiau aš eidavau, jeigu susipykdavom, bet dabar galvoju - o kodėl aš visąlaik turiu pasitraukti? taip ir gyvenam ledo buveinėj. Kaip padaryt, kad išeitų?

Kokius vaistus geri?

Kokios šventės nusimato?

Žiauru, bet kažkiek ir lengviau žinoti, kad ne viena taip jaučiuosi šiam pasauly
alc.gif
Papildyta:
QUOTE(husmor @ 2011 09 28, 20:14)
O kad as buciau LT, viskas butu daug daug paprasciau  smile.gif

Buvai ištekėjus už užsieniečio? Kas tave dabar užsieny laiko? Gal ir realu grįžti į LT? Man tai turbūt sunkiausias klausimas bus, kai jau įsitikinsiu, kad tikrai VISKAS

Papildyta:
Ką Calipso, įdomu, pasakys? g.gif
Papildyta:
Calipso dingo  unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebelikonormaliaiskambancio: 28 rugsėjo 2011 - 21:38
QUOTE(spigliuke @ 2011 09 28, 21:40)
Jungiuosi ir as  i sia tema.

Spigliuke, čia tikrai yra suprantančių, kaip tu jautiesi. Ilgesys iš tiesų skausmingas. Jei gali, dažniau pasikalbėk su tėvais/sese, draugėmis, rašyk čia.

Per laiką teks daug ką suprasti ir išsilaisvinsi iš prisiminimų, liūdesio.

Dar jei gali, kelis kartus susitik su psichologu.

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelikonormaliaiskambancio @ 2011 09 28, 22:37)
Man tai turbūt sunkiausias klausimas bus, kai jau įsitikinsiu, kad tikrai VISKAS

Tai kaip ir iseitu, kad dar ne VISKAS g.gif Ta prasme, jus jau pasakete vyrui, kad skiriates, ar dar tik mastote apie tai? Minejote, kad jis padare kazka, kas perzenge riba. Tai ar vis tik problema yra kaip ji isgrusti is busto, ar vis tik dar tikites kazkokio veiksmo is serijos "atleisk man , as buvau toks ir toks, as tave myliu ir nenoriu prarasti" rolleyes.gif
Jusu istorija man aktuali, aisku ji kitokia, bet as irgi gyvenu ledo buveineje. Darosi vis salciau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2011 09 28, 22:20)
Tai kaip ir iseitu, kad dar ne VISKAS g.gif Ta prasme, jus jau pasakete vyrui, kad skiriates, ar dar tik mastote apie tai? Minejote, kad jis padare kazka, kas perzenge riba. Tai ar vis tik problema yra kaip ji isgrusti is busto, ar vis tik  dar tikites kazkokio veiksmo is serijos "atleisk man , as buvau toks ir toks, as tave myliu ir nenoriu prarasti" rolleyes.gif
Jusu istorija man aktuali, aisku ji kitokia, bet as irgi gyvenu ledo buveineje. Darosi vis salciau... unsure.gif

Aš saviškiui jau esu pasakiusi, kad noriu separacijos. Nors pas mus viskas pakrypo į blogąją pusę prieš maždaug 3 metus, vis dėlto oficialioms skyryboms dar nesu pribrendus. Bet noriu gyventi atskirai.

Kažkokia kvaila durna viltis vis ima ir pakelia galvą. Ir taip nesunkiai! Užtenka normalesniu balso tonu jo pasakytų kelių bereikšmių frazių, jau širdelė ir uždainuoja savo giesmes...

Deja, jau du metai myliu nebe tą žmogų, kuris fiziškai yra už kelių metrų, o tą, kuris buvo anksčiau. Manau, kad tai labiausiai ir skaudina - kasdieną labai skaudžiai duria kiekviena situacija, kur aš iš jo tikiuosi to, ką gaudavau anksčiau, o gaunu tik tai, ką jis man dabar gali duoti. Kasdieną nusiviliam vienas kitu vis labiau ir labiau....

Yra padaręs tai, kuo mano manymu, peržengė ribą. Ir daro toliau verysad.gif o kūnas ima ir sureaguoja į kažkokią smulkmeną, kai atrodo, kad gal vėl viskas gerai unsure.gif kažkoks košmaras verysad.gif
Atsakyti