QUOTE(gabyte_g @ 2011 09 28, 20:29)
Supratau, kad mano gimine nuo Veronikos laiku nepasistumejo anei zingsneliu

Mane nuo ju skiria daug daugiau nei tukstanciai kilometru

Bet kai pamastai - kaip baisu toks poziuris
Nesitikėjau, kad dar taip yra šiais laikais
QUOTE(spigliuke @ 2011 09 28, 20:40)
Jungiuosi ir as i sia tema. Nelaime aplanke si ir mane. po 12 metu kartu is ju 4 m. santuokos, paliko mane del kitos, reikejo laisves. o man taip sunku, tebemyliu ji kaip 18-niolikine, negaliu jo neapkesti. po darbu nenoriu eiti namo, visur kankina prisiminimai, ilgesys. atrodo rasiu ji namuose, ar vakare grys po darbo. nebemoku be jo gyventi, visa laisvalaiki praleisdavome kartu. taciau menuo paskutinis sugriove musu santykius. negaliu suprasti kodel taip man atsitiko. nemoku blaiviai mastyti, be vaistu negaleciau net dirbti. o praejo vos 2 su puse savaites kai isejo is namu. negaliu ir nenoriu suprasti, kad jau viskas. atrodo, kad tik tai blogas sapnas. nelaukiu svenciu, nes viskas primena ji. nei vienos sventes nebuvom atskirai svente. truksta man jo namuose, jo prisilietimu. bent jau man tai buvo malonu. ilgesys isvarys mane is proto.
O dar mėnesį prieš tai viskas buvo gerai?
Maniškis neina niekur, tipo mano čia

visąlaik anksčiau aš eidavau, jeigu susipykdavom, bet dabar galvoju - o kodėl aš visąlaik turiu pasitraukti? taip ir gyvenam ledo buveinėj. Kaip padaryt, kad išeitų?
Kokius vaistus geri?
Kokios šventės nusimato?
Žiauru, bet kažkiek ir lengviau žinoti, kad ne viena taip jaučiuosi šiam pasauly
Papildyta:
QUOTE(husmor @ 2011 09 28, 20:14)
As gyvenu ne Lietuvoj, nebus nei seneliu ,nei tetu..esu visiskai viena.Su draugemis.
O kad as buciau LT, viskas butu daug daug paprasciau
Buvai ištekėjus už užsieniečio? Kas tave dabar užsieny laiko? Gal ir realu grįžti į LT? Man tai turbūt sunkiausias klausimas bus, kai jau įsitikinsiu, kad tikrai VISKAS
Papildyta:
Ką Calipso, įdomu, pasakys?
Papildyta:
Calipso dingo