Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(Pieninė @ 2012 01 08, 15:44)
Sveikos! Ir aš planuoju sėti pati šiais metais. Užmačiau, kad sėklas sudaigina ant šlapio popierinio rankšluostėlio įdėto į maišelį. Gundausi taip daryt. Ar kas esat taip daiginę?

Taip, išbandyta - tik aš tą popierinį rankšluostėlį dėjau į paprastą plastikinį maisto indą, sėklos per porą dienų parodė gyvybę ir iš 11 sėklų užaugo 11 puikių augalų, taigi, mano atveju šis būdas pasiteisino 100 procentų.

QUOTE(Magic_girl @ 2012 01 12, 14:51)
Sveikos mergaites! 4u.gif  Ar priimsit i savo gausu buri? Pelargoniju krumeliu dar neturiu bet nusipirkau seklu ir esu pasiryzusi uzauginti daigus pati. Kiek groziu sioje temoje prisiziurejau ir iskart uzsimaniau pelargoniju juolab kad gelytes nelepios. Patarkit,prasau, ar jau laikas seklas seti ar dar truputi palaukti iki menesio pabaigos? Taip nagus niezti sukisti seklytes kuo greiciau i zeme. blush2.gif  bigsmile.gif

QUOTE(Magic_girl @ 2012 01 12, 16:51)
Skaiciau kad labai ilgai auga sodinukai ir susirupinau ar spes man jie iki vasaros uzaugt,na bet manau luktelsiu iki sausio pabaigos nes papildomo apsvietimo nelabai galeciau gelytems pasiulyt. doh.gif  O kai isdygsta mazi daigiukai juos kaip pomidorus reikia laikyti vesiau kad netystu? ax.gif

Sėsiu pirmom vasario dienom- diena bus ilgesnė. Tikrai užaugs, pražys iki vasaros pradžios 4u.gif
Nereikia jų vėsiau laikyti- nepastebėjau, kad pelargonijos "tįstų", jų daigų visai kitokia struktūra.
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2012 01 13, 11:23)
Taip, išbandyta ... pasiteisino 100 procentų.
Sėsiu pirmom vasario dienom

Bandysiu ir aš su rankšluostuku...o kaip rankos niežti jau sėti! Bet gal dar palauksiu iki sausio pab.
Va pasirodysiu ir pagražinsiu temą su būsimais žiedais. Ėmiau žemaūges Elite ir Multibloom.
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2012 01 13, 10:23)
Sėsiu pirmom vasario dienom- diena bus ilgesnė. Tikrai užaugs, pražys iki vasaros pradžios  4u.gif
Nereikia jų vėsiau laikyti- nepastebėjau, kad pelargonijos "tįstų", jų daigų visai kitokia struktūra.
.Aciu uz atsakyma. 4u.gif Lauksiu ir as tada vasario pradzios. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pieninė @ 2012 01 13, 11:05)
Va pasirodysiu ir pagražinsiu temą su būsimais žiedais. Ėmiau žemaūges Elite ir Multibloom.
user posted imageuser posted imageuser posted image

Grooozis! wub.gif wub.gif wub.gif Fantastika. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic_girl @ 2012 01 12, 16:51)
Skaiciau kad labai ilgai auga sodinukai ir susirupinau ar spes man jie iki vasaros uzaugt,na bet manau luktelsiu iki sausio pabaigos nes papildomo apsvietimo nelabai galeciau gelytems pasiulyt. doh.gif  O kai isdygsta mazi daigiukai juos kaip pomidorus reikia laikyti vesiau kad netystu? ax.gif

taip, reikia.
šviesos trūkumas yra tiesiog žudantis mano žiemojančioms pelargonijos, ir aš laikausi.
pernai buvo labai dėkinga žiema, labai daug saulės ir daug sniego,atspindinčio saulę. taigi buvo šviesos per akis, pomidorai, prieskoniai augo nestypdami beveik, gražiai taip. dabar kas kita, kol kas nerizikuoju...
Atsakyti
Kokias sekytes be pelargoniju dar daiginat ant popieriaus?
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 13, 13:25)
taip, reikia.
šviesos trūkumas yra tiesiog žudantis mano žiemojančioms pelargonijos, ir aš laikausi.
pernai buvo labai dėkinga žiema, labai daug saulės ir daug sniego,atspindinčio saulę. taigi buvo šviesos per akis, pomidorai, prieskoniai augo nestypdami beveik, gražiai taip. dabar kas kita, kol kas nerizikuoju...

Kad ir manosios rudenį įšaknydintos nelabai gražiai atrodo: blyškios, pastypusios, matyt šilumos pakankamai, o šviesos tikrai trūksta... verysad.gif
Atsakyti
Sweikos. Gal galit patarti,kur laikyti karaliskaja pelargonija ziema?iki dabar buwo kambary. Ziuriu tysti i wirsu pradejo,tai gal nesti i rusi ja?
Atsakyti
Mano viena švedukė "numirė" verysad.gif - prieš pora savaičių pradėjo džiūti lapeliai, palaisčiau, o šiandien žiūriu, kad visa pajuodusi cray.gif Augo ant palangės, šviesioje vietoje, net keista, kad šitaip atsitiko g.gif
Atsakyti
aš neiškentėjau, nulaužiau šakelę ir į žemė įkišau, pasnigo saulės daug, jei ką papildomai duosiu. Tikiuosi prigis, nes šiaip neesu dauginusi jų.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 15, 15:36)
aš neiškentėjau, nulaužiau šakelę ir į žemė įkišau, pasnigo saulės daug, jei ką papildomai duosiu. Tikiuosi prigis, nes šiaip neesu dauginusi jų.

Dabar jau gailiuosi, kad rudenį nedauginau unsure.gif
Atsakyti
mano baltalapė iškeliavo į rojų...

ėdė ėdė ją amarai, kai palaisčiau actara, vargšelė pamirė.
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2012 01 15, 13:55)

tai va, kad augo sveika graži ir tik bac bac bac ir viskas. žinok čia kad nori.

ta kur geltona irgi panašiai galuojasi mirtimi. gerai, kad pas Violetą klonas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2012 01 15, 13:49)
Sweikos. Gal galit patarti,kur laikyti karaliskaja pelargonija ziema?iki dabar buwo kambary. Ziuriu tysti i wirsu pradejo,tai gal nesti i rusi ja?

Manoji stovi ant pietines palanges,tai nesimato,kad tystų...bet ji jauna....Nugnybkit viršune,susitures nuo tysimo
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2012 01 15, 14:55)

O tai nera tinkama dauginimaui? Kišk į zemeviska,kas dar žalia likę unsure.gif
Atsakyti