QUOTE(Pieninė @ 2012 01 08, 15:44)
Sveikos! Ir aš planuoju sėti pati šiais metais. Užmačiau, kad sėklas sudaigina ant šlapio popierinio rankšluostėlio įdėto į maišelį. Gundausi taip daryt. Ar kas esat taip daiginę?
Taip, išbandyta - tik aš tą popierinį rankšluostėlį dėjau į paprastą plastikinį maisto indą, sėklos per porą dienų parodė gyvybę ir iš 11 sėklų užaugo 11 puikių augalų, taigi, mano atveju šis būdas pasiteisino 100 procentų.
QUOTE(Magic_girl @ 2012 01 12, 14:51)
Sveikos mergaites!
Ar priimsit i savo gausu buri? Pelargoniju krumeliu dar neturiu bet nusipirkau seklu ir esu pasiryzusi uzauginti daigus pati. Kiek groziu sioje temoje prisiziurejau ir iskart uzsimaniau pelargoniju juolab kad gelytes nelepios. Patarkit,prasau, ar jau laikas seklas seti ar dar truputi palaukti iki menesio pabaigos? Taip nagus niezti sukisti seklytes kuo greiciau i zeme.

QUOTE(Magic_girl @ 2012 01 12, 16:51)
Skaiciau kad labai ilgai auga sodinukai ir susirupinau ar spes man jie iki vasaros uzaugt,na bet manau luktelsiu iki sausio pabaigos nes papildomo apsvietimo nelabai galeciau gelytems pasiulyt.
O kai isdygsta mazi daigiukai juos kaip pomidorus reikia laikyti vesiau kad netystu? 

Sėsiu pirmom vasario dienom- diena bus ilgesnė. Tikrai užaugs, pražys iki vasaros pradžios

Nereikia jų vėsiau laikyti- nepastebėjau, kad pelargonijos "tįstų", jų daigų visai kitokia struktūra.