Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(amarrile @ 2012 01 15, 18:25)

O tai nera tinkama dauginimaui? Kišk į zemeviska,kas dar žalia likę unsure.gif

Tas ir keista, kad ji tarsi pajuodavo g.gif
Atsakyti
Maniškę tai užpuolė balti maži skraidantys vabzdžiukai... na bet viską nupušiau su ūkiniu muilu visą nuvaliau, kiekvieną lapą ir tikiuosi nebepamtysiu jų, bent jau dabar nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 15, 17:08)
Maniškę tai užpuolė balti maži skraidantys vabzdžiukai... na bet viską nupušiau su ūkiniu muilu visą nuvaliau, kiekvieną lapą ir tikiuosi nebepamtysiu jų, bent jau dabar nesimato.

baltasparniai. irgi bjaurybės. galutinai atsikračiau tik laukan ant vėjo pavasarį išnešus. o šiaip tai jo, žalias muilas gelbsti. ypač su čili pamaišytas. tik pakartok purškimą būtinai, nes būna kiaušinėlių pridėta.
Atsakyti
Čili? Ta prasme paprastų čili pipiriukų įdėti? Įdomu įdomu, matyt gerai ima visas zarazas toks "kokteilis" ;]
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 15, 17:55)
Čili? Ta prasme paprastų čili pipiriukų įdėti? Įdomu įdomu, matyt gerai ima visas zarazas toks "kokteilis" ;]

jo, na, maltų žinoma. paskui gal perkošti, aš tai nekoštą purškiau, tai kimšosi biggrin.gif doh.gif jei tiksliau, tai berods čili nuovirą reikia pasidaryt, perkošti,tada užmaišyt su žaliu muilu.
bet aš be nuoviro, apipurškiau, apiploviau biggrin.gif suveikė tai tikrai.
Atsakyti
ačiū už receptą, reikės užsistatyti greitam naudojimui
Atsakyti
Atėjau pasiskaityti ir aš ar dar negalima genėti pelargonijų biggrin.gif Žiūriu visoms jau nagučius niežtėt pradeda. Tai ką, tada dar laukiam, nors tokių gražių daigelių jau priaugo... wub.gif
Atsakyti
Ne tas žodis, kad nagučius niežti, dar saulė až lango... Kaip tyčia, dar rašo, kad šiandien diena netinkama sodinimui. Tikriausiai neatsilaikysiu prieš pagundą ir kažkas keliaus į atskirą vazoną po stiklainiu...
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 01 17, 11:14)
Atėjau pasiskaityti ir aš ar dar negalima genėti pelargonijų  biggrin.gif  Žiūriu visoms jau nagučius niežtėt pradeda. Tai ką, tada dar laukiam, nors tokių gražių daigelių jau priaugo...  wub.gif

geriau palaukti iki sausio pabaigos, vasario pradžios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 17, 11:44)
geriau palaukti iki sausio pabaigos, vasario pradžios  4u.gif

Jeigu Gaudvilė neleidžia, teks susilaikyti blink.gif Ačiū, Gaudvilė, būčiau sugadinus daigelį, juk ir pati suprantu, kad sunkiai prigytų...
Atsakyti
Pageltusios ir isstypusios tos mano pelargonijos. Palaisciau siandien gelezies sulfatu. Ar gerai padariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2012 01 18, 02:09)
Pageltusios ir isstypusios tos mano pelargonijos. Palaisciau siandien gelezies sulfatu. Ar gerai padariau? g.gif

Aš pernai laisčiau ir šiandien ruošiuos atlikti ta procedura gal...Manosios stovi nešildomoj vietoj,tai dabar,atšalus,nelabai norisi šaknis primerkt,tik tai prilaiko...Gal labai lengvai paliesiu...
Atsakyti