Tai va, o kaip spyriojosi, nes nenorėjo iš karto laikyti, dabar sėdi namie apsipatenkinusi
Aišku, ir apšalusi. Tai čia ir yra toks pavyzdys, jei moki, tai ir pasiseka, nervus reikia kažkur nugrūsti, o per egzaminą galvoti tik apie vairavimą. Jai dar aiškinau, kad važiuok lėtai aikštelėje, bet ne, nepaklausė, pavarė savo, biškį ten pagrybavo statmenam statyme, bet išlaviravo.

Aš šiandien pirmąjį kartą važiavau kaip pilnateisė vairuotoja
labai trumpas mūsų maršrutas buvo, sėdom su tėčiu iki pardės artimiausios pavažiuot, kad apsiprasčiau, pradėčiau draugaut su mašiniuku
nu bet vis tiek smagu
tik va dar gerai su sankaba nesusidraugavau, jei reikia kokioj sankryžoj sukt, tai gan lėtokai išsijudu, nes bijau užgest vidury manevro
bet kaip po dyzelio persėdus ant benzo, šį kartą buvo dar pusė velnio, tik vieną kartą šiek tiek užkaukė mašina, bet tėtis sakė, kad nepastebėjo, ai, aš kai esu labai savikritiška, tai pastebėjau tą dalyką
ir vieną kartą užgesau, bet tik tada, kai reikėjo čiut pavažiuot į priekį, sankabą per greit paleidau. Tik į kiemą įvaryt jau tėtis perėmė, pabijojo man leist savąją
na nieko, kai turėsiu saviškę, galėsiu praktikuotis įvažiavimą
mat pas mus į kiemą tik atbuliniu geriausia įvažiuot, nes kitaip labai nepatogu išvažiuot.

QUOTE(salduslaikas @ 2011 09 06, 17:49)
mat pas mus į kiemą tik atbuliniu geriausia įvažiuot, nes kitaip labai nepatogu išvažiuot.
Tai labai siauras įvažiavimas ar kaip, kad tik atbuliniu?

Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 06, 17:14)
Taip norėjau šiand į M1 paskambint kai užvedė temą apie vairavimo kultūrą miestuose, nes jau kraujas užvirė kai asai pradėjo varyt, kad žiopliai mieste ant 50 važinėja. Ale iš to greitumo neprisiminiau tikslaus nr.
Būčiau visų klevų vardu pavarius ant tų šustrų vairuotojų ir kad patys žiopli jei nemato, kad klevas važiuoja ir nesugeba praleist, tegul paskui neburba kai užkišam ar šonus nubraukom.
Jiem patiem supratimo ir kultūros trūksta.

Na, visokių kely bus.

Bet žinok, yra tokių lapų, kurie tiesiogine prasme velkasi trečioje ar antroje juostoje, kai jiems derėtų būti pirmoje juostoje.
QUOTE(Scelerum. @ 2011 09 06, 18:01)
Tai labai siauras įvažiavimas ar kaip, kad tik atbuliniu?
Mes tai įvažiuojam priekiu, o vėliau pasistatom atbulomis, nes kartais, kai būna pristatyta mašinų, tai sunku tik galu išvažiuoti

Taip, siauras, kieme nebeapsisuksi, o po to atbuliniu važiuot ir kišt užpakalį į pagrindinę gatvelę, kur ir priekiu pavojinga išvažiuot, nes ten daug kas belekaip važiuoja, yra vis dėlto nelabai smagu

QUOTE(Kliamka @ 2011 09 06, 18:14)

Taip norėjau šiand į M1 paskambint kai užvedė temą apie vairavimo kultūrą miestuose, nes jau kraujas užvirė kai asai pradėjo varyt, kad žiopliai mieste ant 50 važinėja. Ale iš to greitumo neprisiminiau tikslaus nr.

Aš šiand iki parduotuvės nulėkiau, grįžau ir gana.

Bet juk leistinas greitis mieste ir yra 50,ko cia nervinasi

QUOTE(Scelerum. @ 2011 09 06, 19:01)
Na, visokių kely bus.

Bet žinok, yra tokių lapų, kurie tiesiogine prasme velkasi trečioje ar antroje juostoje, kai jiems derėtų būti pirmoje juostoje.
As jau irgi suprantu burbancius,nes pati ir keiktis pradejau ,kaip pradejau vairuoti

Bet kad velkasi antroje juostoje leciausiai,tai tikrai nepatinka,nesenai maciau toki klevuka,tai ir pati susinervinau,nes supratimo jokio pas ja nebuvo,aisku,teko apvaziuoti ja is pirmos juostos.
Kad šaukia tai man dzin, aš ir pati pašūkalioju, ypaš kai su posūkiais žaidžia ar po juostas makaluojasi. Vakar nesveikų posūkių diena buvo. Trys auto prieš mane važiavo rodydamos posūkį, bet niekur nesuko. Taip važiuoji paskui ir vis lauki kada čia kur suks, o jis kaip nesuka taip nesuka.
Man tik pikta, kai klevų nepraleidžia, arba kai - dar 'geriau' - specialiai užkiša, trukdo (pasitaikė tox vienas).
Dėl greičio nežinau, pati ant 40 nevažinėju, nebent tikrai reikia.
Nuvažiavau pas seniai matytas koleges, tai pradėjo skaičiuot mano keiksmažodžius - ryškiai vairavimo pasekmė, nes kely sau leidžiu kai viena važiuoju.
Man tik pikta, kai klevų nepraleidžia, arba kai - dar 'geriau' - specialiai užkiša, trukdo (pasitaikė tox vienas).
Nuvažiavau pas seniai matytas koleges, tai pradėjo skaičiuot mano keiksmažodžius - ryškiai vairavimo pasekmė, nes kely sau leidžiu kai viena važiuoju.
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 06, 18:38)
Eee, dėl tų keiksmažodžių

Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 06, 18:38)
O tu nesusireikšmink to, geriau durniui duok kelią, lįsk naglai, pats tėtis taip mane išmokino, nes jei taip kukliai lįsi, tai ir pravažiuosi savo posūkį arba teks sustoti vidurį judrios gatvės.
QUOTE(salduslaikas @ 2011 09 06, 23:07)
Vau, ryt jeigu viskas gerai susiklostys, tai važiuosim su tuo šeimos draugu apžiūrėt mašinos
ir jeigu ji bus tvarkinga, neužslėpti kokie gedimai, galbūt ir įsigysiu
och, kaip noriu nuosavo mašiniuko 

mmmm

ps. jei gedimas užslėptas tai jo ir nesimatys, nebent prastai užslėptas

Labas rytas visoms
Koks gražus ir geras oras
salduslaikas - o jau konkrečiai žinote kokios mašinos norite?
Kad man kas vežtųsi naujos rinktis.........

Koks gražus ir geras oras

salduslaikas - o jau konkrečiai žinote kokios mašinos norite?

Kad man kas vežtųsi naujos rinktis.........

QUOTE(agnite @ 2011 09 07, 06:50)
vieną kartą turėjau tokią progą..

Taip ir būna
O aš saviškę kai gavau - lūpas sučiaupus pažiūrėjau - tas ne taip, čia kažkokios rūdys, kas čia per ? o čia kas? o kur abs? o kur kondicionierius????? nu o vagi - dabar geriausia mašina pasaulyje
Ir tikrai pravažiuoja kitos dar su blogesne būkle
Visada moterys pasiduoda emocijoms , ko rezultate išeina viskas priešingai

Visada moterys pasiduoda emocijoms , ko rezultate išeina viskas priešingai