Akcent, gaila kad nebuvo aistros vairavimui. Kai yra visada kas paveža tai ir motyvacijos mažiau. Arba tiesiog ne tas dalykas, kuris tau teikia adrenalino.
Dėl lenkimo tai aš net nepastebiu mieste, kad būtinai norėtų aplenkti.. Nebent va kai į greitkelį išvažiuoji tai nesmagu kai fūros lenkia. bet mintyse galvoju "lenkit, lenkit matot kad klevas važiuoja, juk negaliu lekti kaip jūs".

Ir džiaugiuosi, kad aš juos perspėju.
Aš vakar užbaliavojau, tai nesiryžau vairuoti. Pati normaliai jaučiausi, tikrai būčiau nuvažiavus kur reikia, bet žinau, kad negalima, lb bijojau mentų ir kad gali atimti VP. Užtat naktį sapnavau, kad sustabdo mane ir aš galvoju 'va dbr man bus šakės', bet paleido, girtumo netikrino.

Dar sapnavau, kad egzaminą laikiau, kad išvažiavom į miestą ir liepė važiuot link vilijampolės tai pagalvojau 'o ne, nenoriu ten'.

O iš tikro pasivažinėjau savo egzamino maršrutu - kaip gerai, kad tokį turėjau, Dbr bent žinojau kur nusukti, kad mieste atsidurčiau,

ir atgal pro regitrą. Tokie ne itin lengvi keliai dbr pasirodė, tas vingiuotas keliukas pro romainiu kapines, važiuoju 40, žiūriu iš paskos mentai važiuoja, o aš daugiau ir nespaudžiu, kelias siauras ir vingiuotas, saulė plieskia. Tie jau neištvėrę aplenkė.
Beje, prie regitros ta baisi sankryža į raudondv.plentą sutvarkyta, t.y. subraižytos linijos eismo juostoms - pagaliau.

nors šviesoforo vis dar nėra.