Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

Turiu pateiktį tinkančią penktokų adaptacijai (tėvų susirinkimui). Tačiau jei patalpinsiu į paštą ją matys nevisos schmoll.gif
Atsakyti
Ar galit man papasakot ką jūs veikiat per klasės valandėles? Aišku aptariat einamuosius reikalus, o ką tada? Ar kalbate su mokiniais numatytomis temomis? Diskutuojate ar tiesiog atskaitote jiems paskaitą? P.S. Primenu, kad man pirmi metai mokykloje, tad bandau susigaudyti visur doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 10 16, 22:18)
Jolagra, na, išsamiai viską surašei. 4u.gif Bet pas mus socialinis - nebilys. Vaikai net tyčiojasi.
Aš asmeniškai su auklėtiniais susitvarkau. man sunkaiu per pamoką, kada blogiukų yra. Tada kur dėtis.... schmoll.gif  pamoką vesti turiu, o su blogiuku turi socialinis dirbti? jei kažkas iškilo, kokia nors bėda.

Taip turi, jei situacija kartojasi.
Atsakyti
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2011 10 17, 15:54)
Ar galit man papasakot ką jūs veikiat per klasės valandėles? Aišku aptariat einamuosius reikalus, o ką tada? Ar kalbate su mokiniais numatytomis temomis? Diskutuojate ar tiesiog atskaitote jiems paskaitą? P.S. Primenu, kad man pirmi metai mokykloje, tad bandau susigaudyti visur  doh.gif  lotuliukas.gif

Na būna, kad kai kurias temas praleidžiu jei nespėju ar vaikai kažką savo pasiūlo diskusijai, bet sausos paskaitos neverta net ruoštis iš mano pusės, nes maniškiai nori kalbėti patys.
Atsakyti
labuka, 4u.gif
tai negi nera cia prailgintos klases aukletoju?.. g.gif
Atsakyti
Aš kažkada dirbau prailgintos grupės auklėtoja.Tai reikejo,kad vaikai paruostu namu darbus ir iv.veikla užsiimdavom,kol juos tėvai paimdavo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Reikia idėjos, ką būtų galima palikti mokyklai kaip palikimą, čia turi būti su humoru, bent aš taip norėčiau, bet kažko tokio nieko nesugalvoju, gal galit padėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 10 19, 19:01)
Sveikos  4u.gif
Reikia idėjos, ką būtų galima palikti mokyklai kaip palikimą, čia turi būti su humoru, bent aš taip norėčiau, bet kažko tokio nieko nesugalvoju, gal galit padėti  ax.gif

Angelas kad saugotu mokykla, bet siaip kas turi ta palikima palikti, pati mokytoja ar mokiniai?
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 10 19, 18:01)
Sveikos  4u.gif
Reikia idėjos, ką būtų galima palikti mokyklai kaip palikimą, čia turi būti su humoru, bent aš taip norėčiau, bet kažko tokio nieko nesugalvoju, gal galit padėti  ax.gif

O nuo ko - nuo klasės, asmeniškai nuo tavęs ar kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2011 10 19, 19:14)
Angelas kad saugotu mokykla, bet siaip kas turi ta palikima palikti, pati mokytoja ar mokiniai?

Nuo klases, mes turėsi tai padaryti ir iteikti 12okam biggrin.gif Cia krikstynom, uzduotis tokia bigsmile.gif
Angelas visai gera ideja... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 10 19, 18:19)
Nuo klases, mes turėsi tai padaryti ir iteikti 12okam  biggrin.gif Cia krikstynom, uzduotis tokia  bigsmile.gif
Angelas visai gera ideja... biggrin.gif

Pas mus mokykloj mačiau vienai auklėtojai padovanotą originalią dovaną - iš kompaktinių diskų padarytą žuvį, diskai - žvynai. Mintis - tiek daug išklausytos ir išgrajintos muzikos mokyklos koridoriuose ir per pamokas. Dar galima įrėminti panaudotas kempines; ant vinies pakabintus sportbačius, geriausiai nutrintus - mintis, pergalių skonį perduoda į kitas rankas, kitoms klasėms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justagnė: 19 spalio 2011 - 18:44
Dinariuke, dar kilo mintis. Galima žaislinį geltoną mikroautobusiuką padovanoti, tipo dovanoja mokyklinį autobusiuką mokyklai.
Dar galima padovanoti varpelį - jei dingtų elektra būtų avarinis skambutis iš pamokų paskambinti 4u.gif
Čia viskas jei tinka su jumoru kažką padovanoti, jei rimtai - tai, jaučiu, nelabai 4u.gif

Atsakyti