Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

QUOTE(snaigute @ 2011 09 29, 09:42)
Mes privalome parengti klasės mokinių turistinio žygio ar ekskursijos
SAUGOS IR SVEIKATOS INSTRUKCIJĄ , kurioje įrašyti  ir aptariami šie bei panašūs punktai:

GALIMI RIZIKOS VEIKSNIAI RENGINIO METU, SAUGOS PRIEMONĖS;
DALYVIŲ ELGESYS TURISTINIO ŽYGIO METU;
SAUGUS ELGESYS GATVĖJE IR TRANSPORTE;
SAUGUS ELGESYS PRIE VANDENS TELKINIŲ;
APLINKOSAUGA IR KELIAUTOJO ETIKA ;
POILSIAVIMAS MIŠKE;
VEIKSMAI PRIEŠ TURISTINĮ ŽYGĮ;
VEIKSMAI TURISTINIO ŽYGIO  METU;
VEIKSMAI PO TURISTINIO ŽYGIO.
Įrašoma išvykimo ir atvykimo laikas bei maršrutas smile.gif .

Jetau, jei mums reiktų tokias litanijas rašyt, vaikų niekas niekur nebevežtų. doh.gif

QUOTE(Skinte @ 2011 09 29, 10:39)
Aš tikrai nieko nekaltinu biggrin.gif Tik pasidalinau informacija smile.gif nes jei neduok Dieve, atsitiktų kokia nelaimė, tai  teismuose užtampys ir asmeniškai ir darbovietę ir  t.t. Atrodo kad lygtais pažymėjimas gelbėja nuo tokių dalykų, bet yra kaip yra  ax.gif

Svarbiausia, kad pažymėjimas nuo nelaimės neapsaugos. o kad po teismus užtampytų, nesu girdėjusi. g.gif

QUOTE(Retisa @ 2011 09 29, 11:04)
turiu ir aš tokį pažymėjimą,atvažiavo į mokyklą per 6 pamoką, pravedė paskaitėlę ir išdalino...tiesa,iš 6 pamokos nieko neišleido, atsėdėjo tik tie, kurie laisvi buvo:)
rizika didelė sad.gif neramu prieš kiekvieną ekskursiją,tuo labiau kai yra tokių tėvų, kurie sugeba pareikšti - va, ekskursija vyko tada kai vaikas slogavo,išvažiavo sloguojantis ir dabar serga... vadinasi auklėtoja kalta dėl :
kad vaikas slogavo prieš tai (nes aišku apsikrėtė mokykloj)
kad ekskursija vyko ne laiku
kad vaikas kažkodėl labai norėjo važiuoti
ir kad dabar serga
gerai, kad tokių mamų nedaug. o dėl traumų, tai tfu tfu tfu... sad.gif  schmoll.gif

g.gif Tai gal geriau tokio vaiko nesivežt, arba pasiūlyt jo mamai važiuot kartu?
Atsakyti
Dinariuke,gal kokia skrynelę nupirkit ir į ją kokių akmenėlių ar palinkėjimų įdėkit...
Atsakyti
Sveikos koleges, mano vaikai yra penktokai visi jie laukia žiburėlių, gal galit pasidalint patirtimi ir patart kokių temų žiburėliams. dirbu pirmus metus. siūliau vaikams surengti pižamų vakarėlį, bet berniukai sustresavo kad reikia rengtis pižamą.
Atsakyti
Atgyvenus,bet gal beždzioniukų diskoteka visgi būtų vaikams įdomi...Ir tau neperdaugiausiai rūpesčių.
Mes mokykloje nedarom,tik Kalėdinė,prieš atostogas būna skirta pamoka pabūt su auklėtiniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonila: 27 spalio 2011 - 17:38
QUOTE(rasa 123 @ 2011 10 26, 19:10)
Sveikos koleges, mano vaikai yra penktokai visi jie laukia žiburėlių, gal galit pasidalint patirtimi ir patart kokių temų žiburėliams. dirbu pirmus metus. siūliau vaikams surengti pižamų vakarėlį, bet berniukai sustresavo kad reikia rengtis pižamą.

Galima kino žiburėlį padaryti 4u.gif Kulinarų 4u.gif klasės fotosesiją ir t.t
Atsakyti
Pries atostogas turejau tevu susirinkima - manau, gan neblogai pavyko. Kvieciausi pavaduotoja, ji maloniai sutiko ateiti, bendravom aktualiom temom, apie elektronini dienyna, paaiskino jo svarba ir tt, psichologa, kuris kalbejo apie paauglyste(mano aukletiniai astuntokai, tai labai aktualu), problemas, i diskusija isijunge ir tevai, kai likome tik tevai ir as, jau narpliojom klases problemas, lankomuma, mokymasi, bendravima, ir tt. Viso uztrukome apie 2.5 - 3val. Nemegstu "sausu" tevu susirinkimu, kazka visada sugalvoju, tema parenku.
O kas del isvyku ir ekskursiju, tai tikrai daaug popierizmo, instruktazu ir pan. Esu turejusi ekskursijos metu ir nelaiminga atsitikima: mergaite susilauze ranka. Tai visur pati veziojau, su kitais vaikais liko antra mokytoja (niekada viena nevaziuoju), o tevai labai geranoriskai suprato, ivertino mano triusa ir padekojo uz rupesti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 01 lapkričio 2011 - 12:30
Pas mus mokykloje,tai bendrai visiems tėveliams apie elektroninį dienyną aiškino.Ir psichologė,ir soc. pedagogė pristatė savo pranešimus.Tai man beliko klasėje tik įtvirtinti apie adaptaciją skaidrėmis(atsiuntus į paštą).Po to pristačiau savo klasę,renginius,kuriuose dalyvavo ar dalyvaus,bendrus reikalavimus ir pasilikau keleto mokinių tėvus.
Atsakyti
Labas, merginos smile.gif

Kaip gyvenate? smile.gif Aš jau paskutines dieneles šuoliuoju į darbelį.... Bus labai keista atitrūkti nuo mokyklos gyvenimo....

Noriu paprašyti, kad kuri nors kita prižiūrėtų šį forumą.... Retai čia užsuku, o jei ir užsuku- man dabar aktualios jau kitos temos smile.gif

Gavau vienos narės prašymą suteikti slaptažodį- tai klausiu jūsų nuomonės ar galima. Patikrinau paštą ir jame radau tikrai ne vieną prisegtuką nuo Ilonilos

Kas už tai, kad pasakytumėm jai slaptažodį?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2011 11 01, 13:30)
Pries atostogas turejau tevu susirinkima - manau, gan neblogai pavyko. Kvieciausi pavaduotoja, ji maloniai sutiko ateiti, bendravom aktualiom temom, apie elektronini dienyna, paaiskino jo svarba ir tt, psichologa, kuris kalbejo apie paauglyste(mano aukletiniai astuntokai, tai labai aktualu), problemas, i diskusija isijunge ir tevai, kai likome tik tevai ir as, jau narpliojom klases problemas, lankomuma, mokymasi, bendravima, ir tt. Viso uztrukome apie 2.5 - 3val. Nemegstu "sausu" tevu susirinkimu, kazka visada sugalvoju, tema parenku.
O kas del isvyku ir ekskursiju, tai tikrai daaug popierizmo, instruktazu ir pan. Esu turejusi ekskursijos metu ir nelaiminga atsitikima: mergaite susilauze ranka. Tai visur pati veziojau, su kitais vaikais liko antra mokytoja (niekada viena nevaziuoju), o tevai labai geranoriskai suprato, ivertino mano triusa ir padekojo uz rupesti  4u.gif

Tai kelintą valandą pradedi susirinkimą?

QUOTE(jugeta @ 2011 11 03, 18:20)
Gavau vienos narės prašymą suteikti slaptažodį- tai klausiu jūsų nuomonės ar galima. Patikrinau paštą ir jame radau tikrai ne vieną prisegtuką nuo Ilonilos
Kas už tai, kad pasakytumėm jai slaptažodį?

smile.gif

Aš už.
Atsakyti
as uz..
nu ka prasides svenciu maratonas ar ne? bus smagu....
Atsakyti
Labai labai ačiū kolegės už "UŽ".Tikrai nepamiršiu pildyti pašto ir vėliau.
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2011 11 03, 19:12)
as uz..
nu ka prasides svenciu maratonas ar ne? bus smagu....

Kokių dar švenčių?
Atsakyti