Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

QUOTE(ezra @ 2011 11 03, 21:41)
Kokių dar švenčių?

issigandai:DDDDDD
tai ivairios akcijos, bezdioniu diskoteka, tolerancijos diena ir t.t..o kiek cia trukus ir gruodis ateis, jau reik pradet apie karnavala mastyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2011 11 03, 21:50)
issigandai:DDDDDD
tai ivairios akcijos, bezdioniu diskoteka, tolerancijos diena ir t.t..o kiek cia trukus ir gruodis ateis, jau reik pradet apie karnavala mastyt smile.gif

Na, tada pas mus bus visų švenčių šventė - išorinis auditas. Nebėr ko bijoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 11 03, 22:57)
Na, tada pas mus bus visų švenčių šventė - išorinis auditas. Nebėr ko bijoti. biggrin.gif

nu cia tai jo...mes irgi laukiam visi zinios, kada pas mus bus..pavasari ar rudeni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 10 19, 18:01)
Sveikos  4u.gif
Reikia idėjos, ką būtų galima palikti mokyklai kaip palikimą, čia turi būti su humoru, bent aš taip norėčiau, bet kažko tokio nieko nesugalvoju, gal galit padėti  ax.gif

Pas mus praėjusiais metais labai šauniai sualvojo - skulptorių ar šiaip su akmenimi dirbantį žmogų paprašė išskaptuoti kuprinę, natūralaus dydžio , du diržus kuprinei primontavo, o ant kuprinės mokyklos emblema.(paprasčiau ir pigiau galima pagaminti iš medžio) Na labai gražu ir žaisminga puošmena mokyklai. O mes juokaujame, kad tas kas daugiausiai iš pamokų bėgs nešios šią kuprinę... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 11 03, 18:56)
Tai kelintą valandą pradedi susirinkimą?
Aš už.

Dazniausiai 17.30, arba 18.00val., tai buna kad iseinam namo kokia 21val smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 04 lapkričio 2011 - 09:15
QUOTE(ezra @ 2011 11 03, 21:57)

nu joooo, mes sitos šventės laukiam sausį doh.gif pusmečio pabaigoj doh.gif doh.gif

QUOTE(viltuse @ 2011 11 04, 09:14)
Dazniausiai 17.30, arba 18.00val., tai  buna kad iseinam namo kokia 21val smile.gif

smaguma .....

Nemėgstu ilgai tėvų paskaitom vargint, konkrečiai, trumpai, o jei išsivysto diskusija, diskutuojam... Juk tėvai po darbų, pavargę.... susirinkimas apie 1,5val
Atsakyti
Sutinku su tavim LILI.Tėvai būna po darbų ir nori kuo greičiau.Paprastai pirmasis tėvų susirinkmas būna ilgas,nes aiškinti reikia kas ir kaip.O po to tai jau būna pusmečio aptarimas ir viskas.Mokykla organizuoja tik du susirinkimus per metus,bet jei būna problemų,tai auklėtojos organizuoja papildomai.
Merginos,aktyviau išreiškit nuomonę dėl pašto slaptažodžio man. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonila @ 2011 11 04, 20:40)
Sutinku su tavim LILI.Tėvai būna po darbų ir nori kuo greičiau.Paprastai pirmasis tėvų susirinkmas būna ilgas,nes aiškinti reikia kas ir kaip.O po to tai jau būna pusmečio aptarimas ir viskas.Mokykla organizuoja tik  du susirinkimus per metus,bet jei būna problemų,tai auklėtojos organizuoja papildomai.
Merginos,aktyviau išreiškit nuomonę dėl pašto slaptažodžio man.  rolleyes.gif

pas mus tas pats drinks_cheers.gif

Aš už slaptažodį 4u.gif

Buvom šiandien parodoj Mokykla 2011 , ech...noriuir aš interaktyvios lentos, geros laboratorijos ir t.t. , bet .....kad kompo jau antri metai neprisiprašau doh.gif
Atsakyti
As turiu kompa savo kabinete thumbup.gif tai tikrai nepakeiciamas dalykas, o kai buna dienu, kai rysys interneto trukineja, tai atrodo, kad dirbt nebemoku (pas mus elektroninis dienynas, kompai kas antram kabinete, ir mokytoju kambary) o per susirinkimus tikrai nepilstau is tuscio i kiaura, ir tevu susirenka beveik visi, tai, manau, jiems idomu, nes jau ketvirti metai su jais bendrauju smile.gif (butu neidomu, ko gero, nebeitu?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 04 lapkričio 2011 - 21:59
Aš labiausiai pavydžiu toms,kurios turi savo kabinetą.Jau kelinti metai aš dirbu ir vaikštau kiekv.pamoką vis į kitą kabinetą.Dar kai kurios kolegės pyksta,kad naudojuosi jų kabineto kompu,nors valdžia leidžia naudotis.
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2011 11 04, 10:14)
Dazniausiai 17.30, arba 18.00val., tai  buna kad iseinam namo kokia 21val smile.gif

Ilgokai. Aš pradedu 19 val., kad tėvai spėtų iš darbų, arba kuo mažiau vėluotų.

QUOTE(lili* @ 2011 11 04, 21:11)
nu joooo, mes sitos šventės laukiam sausį  doh.gif pusmečio pabaigoj  doh.gif  doh.gif
smaguma .....

Pas mus prieš Kalėdas biggrin.gif

QUOTE(ilonila @ 2011 11 04, 23:00)
Dar kai kurios kolegės pyksta,kad naudojuosi jų kabineto kompu,nors valdžia leidžia naudotis.

o aš pykstu, kai palieka primozotą lentą arba rašikliai dingsta. doh.gif
Atsakyti
pas mus visi mokytojai turi savo kabinetuose kompus, kai kurie turi nešiojamus, už kuriuos pasirašę gali namo neštis.
Kadangi yra el. dienynas ir nėra popierinio, tai visi turi sąlygas dirbti.
Na, mano kabinete vienais metais dirbdavo tokia anglistė (kolegė - gerai, kad po metų išėjo) - tai kitą dieną klasę rasdavau baisią - jau po valytojos vizito - visur pilna kreidos, lenta nevalyta - baisi, o kas tą pačią dieną po jos dirbdavo, tai irgi rasdavo klasę dar baisesnę - šiukšlių pilną.................Sakėm jai, valdžiai - niekas nepadėjo......... doh.gif doh.gif doh.gif
Čia labai priklauso nuo dirbančio mokytojo. Aišku, blogai, kai matematikas ateina - tai valo, rašo ir vėl valo.................lenta visada baisi būna - o pas mane kriauklės nėra, tai tikrai ne kas.............Šiais metais kol kas niekas nedirba mano klasėje...........
Atsakyti