Sveikos,
noriu jūsų paklausti,gal turėsite minčių ar patarimų...
Kelis metus lankau vieną grupę vaikų namuose.Nesenai ten buvo atvežta mergytė.
Kai ją pamačiau....toks jausmas,kad tai mano vaikas ....kuris kažkodėl ne su manimi,o ten... Klausimas toks:ar turiu aš kažkokių šansų įsivaikinti tą mergytę? Mes esam tik pridavę dokumentus,dar be kursų...vaikas "einamo" amžiaus,greitai bus įrašytas į įvaikiamų sąrašą.VTAS pasakė,kad mums praktiškai be šansų - prieš mus eilė norinčių jau su pabaigtais kursais...
pabandyk pakabinti globos namų personalą - koks jos statusas - laikina globa? tada bandykite imtis globoti...

vira, kalbekit su VTAT kad suteiktu jums laikinaja globa, tikrai daug yra tokiu seimu, kurie pirmiausiai pasiima vaikiuka su laikina globa, o tik tada pradeda eiti i kursus. Aisku tai nera gerai, bet jeigu tikrai esate apsisprende ivaikinimui nenuleiskite ranku, eikite i savo VTAT ir kalbekite su vedeja, kad jums padetu.
QUOTE(vira @ 2012 01 15, 13:58)
Manau,kad kol kas laikina,bet greitai bus pakeistas...O globai irgi reikia kursų,jei neklystu...
bet pabandyti, jei tikrai esi kietai apsisprendus visvien galima
Vira kovokit, padarykit viska, ka galit, nes kitaip neatleisit sau, jeigu tik pamacius mergyte atsirado stiprus rysys - as tikiu, kad ne siaip sau. As nors ir noriu vaiku, be ju neisivaizduoju gyvenimo, bet tikrai neaikcioju pamacius kiekviena.. ne kiekvienas vaikas gali sukelti tokius jausmus. Sekmes..

o jei pradetumet nuo viesnagiu savaitgaliais, tokiu atveju kaip esu girdejusi jei vaiku kas domisi gal jos taip greitai kitiems nepasiulys o kol draugausit ir megsite rysius baigsite ir kursus, pas mus kursuose moteris nuo to kaskaip ir pradejo po biski o paskiau baige tik kursus ir emesi globoti, zinoma tai buvo vyrenio amziaus vaikas ir dar su seserim vyresne...bet vadinasi taip galima vestis sventem atostogom ir savaitgaliais nelankius jokiu kursu..bandykit butinai
klausimas tik, ar išleis tokią mažiukę savaitgaliams? bet nepabandęs nesužinosi

o kiek tai mažylei, nelabai rašė tik tiek kad paklausaus amžiaus. Na kaip bebutu reikia bandyti.
Ikimokyklinio amžiaus tikrai neleidžia pasiimt savaitgaliais.Bet galima lankyt