QUOTE(Germinė @ 2012 01 20, 15:46)
Nes ten vienareikšmiška nuomonė:vaikai ne burokėliai turguj,negalima rinktis.[color=yellow]
Šitai nuomonei tikrai nepritarčiau. Netgi sakyčiau- paprieštarausiu. Reikia suprasti ir nemeluoti sau, kad globa ar įvaikinimas , tai nėra joks gimdymas. Tai jau esančio žmogučio su savo veidu ir charakteriu priėmimas į šeimą. Kaip gali nesirinkti? Rinktis žmogiška. Mes renkamės draugą, sutuoktinį, su kuriuo kaimynu bendrausim, su kuriuo tik pasisveikinsim, mes renkamės, kurie giminės artimesni, su kuriais tik per laidotuves pasimatysim. Man tikrai nėra visi vaikai mieli, man tikrai nėra visi žmonės draugai. Bendrauti galėčiau su daugeliu, o gyventi? Rinktis vaiką reikia todėl,kad prėjus visam gailesčiui, euforijai ir viskam kitam, tau reikės tam vaikui plauti šikną, valyti snarglį, jį reikės aprengti ir prižiūrėti, slaugyti kai sirgs, tam vaikui reikės tavo meilės, tą vaiką tu bučiuosi ir myluosi, tą vaiką apkabinsi ir tas vaikas gulės palindęs po tavo anklode, tas vaikas prisidirbs, ir tam vaikui bus paauglystė, tas vaikas bus visoks, šiltas ir pūkuotas arba bjaurus ir durs kai ezys, visko bus, ir visa tai bus įveikiama , kai tu be galo norėsi TO vaiko, kai tu jį mylėsi, ir būsi pati pasirinkus, o ne paėmus todėl, kad negalima rinktis, ką davė, tą ėmiau.Kai važiavom po pirmos pažinties su Fėja VISI žinojom, kad ji jau mūsų. Nebuvo jokių abejonių. Todėl dabar , kai būna sunku, kai mūsų Fėja duria savo spygliu, mes vistiek ją mylim, o kai myli juk daug kas nesvarbu (pasikartoju). Ar mylėčiau man sistemos primestą vaiką, todėl, kad taip liepė, taip reikia, manau, kad ne, pripratimas būtų, o meilė, manau,kad ne.