QUOTE(biski tinginiuke @ 2012 06 26, 09:30)
O aš jau kaip apsidžiaugus buvau...

Pasidalinkit patirtim - nuo vaiko pasiūlymo ir apsisprendimo vaiką pasiimti iki teismo sprendimo įsigaliojimo, kiek viskas užtruko ir kaip su tuo vaikiuku buvo? Ar pasiėmėt iškart namo svečio teisėm, kaip tvarkėtės su darbu dirbančios (man tai ypač aktualu, nes aš kol kas darbui dar nesu pasakius apie savo planus, žadu pasakyt, kai jau pasiūlys vaikiuką ir tikiuos neišlėkt iš darbo už nesakymą anksčiau)

gal turėjot, kas prižiūrės vaikutį, kol negalėjot pačios? Aš šiai dienai turiu 24 d. atostogų, kurių, kaip suprantu, man tikrai neužteks, kad pasirinktą vaikutį iškart galėčiau vežtis namo

Ar čia reiks imt nemokamų atostogų ar kokį biesą galvot, neįsivaizduoju...
Beje, ruošiuos iš anksto - gal kas galit į
rimagera@gmail.com atsiųsti prašymą teismui?
yra skirtingi globos namai ir skirtinga jų politika. Tarkime man leido vežtis svečių teisėmis vasarai, po to pasitikslino - ar negrąžinsiu rudenį, kol įvyks teismas, nes lova ir vieta darželyje reikalinga kitam vaikui.
Valdžia nežinojo iki tol, kol neišėjau mėnesiui nemokamų atostogų.
bet pas mus valdžia, žinoma, tolerantiška šeimos reikalams

supranta. vienok moterys ir valdžioje
Jei nesiveši vaiko svečio teisėmis, prašyk kad įsigaliotų teismo sprendimas greičiau ir tam laikui, žiūrėk ir užteks tavo atostogų, o tada ir jau teisėtos trijų mėnesių ateis, nes kaip suprantu, dar net negavot pasiūlymų?