QUOTE(daiva8888 @ 2012 07 31, 10:55)
biski tinginiuke - sveikinu pagaliau suradus savo dukryte

Galiu tik isivaizduoti, kaip prailgsta laikas laukti, kada mazoji bus su jumis, nes mes savaji suneli galejome veztis vos ne ta pacia diena, ir visi jau budami kartu laukeme teismo, tvarkemes dokumentus ir pan. Bet vis tiek smagu skaityti tokius postus kaip tavo ir matyti, kad esi laiminga ir dar viena mazuteli tokiu padarei
Auklyte, aciu uz sveikinimus
Zuiketuk, pagaliau susitikai su savo mazyte. Kaip nuostabu! Didziausi sveikinimai
Vilmandra, laukiam jusu teismo, ir tikekites kad si karta viskas bus gerai

O kuo gi nuvyle pirmasis posedis?

Laba visoms.
Teismo laukiu ramiai, jau blogiau nei buvo nebetūrėtų būti. Teisėjai papuolėm visiškai "šviežiai iškeptai", vos kelinta byla, o ką kalbėt apie įvaikinimo bylą. pasitart su kuom matyt irgi netūrėjo, nes mūsų rajone sakė arti 20 m. nėra buvę įvaikinimo bylos. tai čia kažkas tokio

Kad vilkina byla, tempia, klausia neaišku ko, skaito pati sau, tai jau net juoką kėlė, net nebepikta nebebuvo, net pavardės nepasako, pataisiau ,ji vėl savo. netiko jai medicininės pažymos mūsų, nes buvo senojo formato , be GKK parašų, tos mūsų pažymos iš bylos,kai rajono VTAS ruošė dokumentus įvaikinimui. tas pirmiausia. antra, su mumis gyvena mano pilnametis sūnus. liepė atneš jo raštišką sutikimą. nors išvadose ,kurias paruošė ,kursus vedę darbuotojai, labai plačiai aprašytas bendravimas jų su mano sūnumi, ir jo pozicija šiuo klausimu, ir taip pat TAS pareiškimas dėl jo sutikimo. Ne, panoro ,kad dar atskirai būt parašytas. Paklausiau : ar reikia patvirtinti notariškai, sako:ne. kažkaip nerimta, tai ir pati galiu tokį sukurpti.. nesvarbu, pasirašėm namie. O trečia : į posėdį atsivesti mergaitę. Nu tas tai čiut iš kojų neišvertė, vaiką 4 m. i Teismą. ar tai čia to reikia ? ką ji ten veiks, kam to streso ?? pasišniukštinėjau, sako ji prašyt atsivest gali, o aš ir vaikų namų direkcija galim nesutikt... bet ar eisi dabar dar su ja konfliktuot- eisim, lai cekavijasi, juk neturim ko slėpt. bet tai man nepatinka. tai tiek. labai sklandus mūsų įvaikinimo kelias buvo iki atėjom į mūsų kaimo Teismą. čia ir iškilo, kuo didesni kaimiečiai , tuo nebežinom kur kiek pūstis... man nejauku buvo, o juk turėtų iš idėjos būt visai kitaip. paspaust ranką valstybės vardu, padėkot, kad sutaupom pinigų šaliai
Iki rytojaus.