Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo III

QUOTE(daiva8888 @ 2012 07 05, 13:20)
Sveikos mergaites,
retas svecias pas jumis esu, bet paskaitau apie ka diskutuojat.
Noriu pasidziaugti, kad praejo beveik 1m. ir 9men. kaip berniukas oficiliai tapo musu suneliu. Tiek laiko uztruko visa ivaikinimo procedura (pradedant laikina, veliau nuolatine globa ir galiausiai ivaikinimas). Birzelio pradzioje pasiemem nauja vaiko gimimo liudijima su musu pavarde, o lygiai po savaites - gime brolis. Taigi namuose auginam du brolius saunuolius. Kol kas sunku suktis, dar nespeju, neivaziuoju i vezias, bet su laiku viskas susitvarkys.

Didžiausi sveikinimai jūsų šeimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auklyte @ 2012 07 19, 00:59)
Didžiausi sveikinimai jūsų šeimynai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš panašiai kaip ir Daiva888,paskaitau kuom gyvenat,kokiais patarimais dalijates,taip pat noriu pasidziaugti,kad musu sunelis liepos 18d sulauke sesutes Gretos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2012 07 26, 20:45)
Aš panašiai kaip ir Daiva888,paskaitau kuom gyvenat,kokiais patarimais dalijates,taip pat noriu pasidziaugti,kad musu sunelis liepos 18d sulauke sesutes Gretos smile.gif

Su seimos pagausejimu 4u.gif
Atsakyti
Žinot, noriu tiesiog pasidžiaugti 4u.gif padėkoti už paramą, gerus šiltus linkėjimus ir pasidalinimą patirtim toms mamoms, kurios parašė man asmeniškai, ir šiaip visoms, kurios dalinasi savo patirtim, džiaugsmais ir vargais šitame forume. Labai smagu žinot, kad ir aš esu šitų nuostabių mylinčių vaikus žmonių būry rolleyes.gif
Mes be proto laukiam teismo, bet šiuo metu laiką tempia dokumentų vaikščiojimas šen ten ir kol kas tik lankom savo kleckutę, nes be teismo sprendimo jos mums neatiduoda verysad.gif Iš visos širdies jaučiu, kad mažikė yra mano vaikas, noriu ją myluoti, bučiuoti, laikyti apkabinus (o ji nelabai suprantą ką išdarinėju) doh.gif Ir kai ji man nusišypso ar pirštukais liečia veidą, viskas mano viduj virpa iš begalinės laimės - nebaisios jokios ligos, jokios diagnozės ar nekokie genai... Ir nors likimas neleidžia man su vyru susilaukti savo bio vaikų, aš kartais pamąstau, kad turbūt ne be reikalo. Gal tik taip mes galėjom atrasti būtent tą savo vaiką, nes ji yra skirta būtent mums wub.gif Neveltui turbūt visi mums ir sakė, kai dar laukėm pasiūlymo - turėkit kantrybės, nes turi praeiti laiko, kol atras būtent jums skirtą vaiką. Niu negaliu patikėt ir atsidžiaugt, kad tas suporavimas pavyko taip idealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biski tinginiuke @ 2012 07 30, 12:26)
i... Ir nors likimas neleidžia man su vyru susilaukti savo bio vaikų, aš kartais pamąstau, kad turbūt ne be reikalo. Gal tik taip mes galėjom atrasti būtent tą savo vaiką, nes ji yra skirta būtent mums  wub.gif
Taip,mieloji,būtent taip 4u.gif Yra šeimų,kur problema ne pastoti,bet auginti ir mylėti,o juk vaikai tikrai turi teisę į laimingą vaikystę.Tai ir surandame laimę nelaimėje - sutinkame vieni kitus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biski tinginiuke @ 2012 07 30, 13:26)
Žinot, noriu tiesiog pasidžiaugti  4u.gif padėkoti už paramą, gerus šiltus linkėjimus ir pasidalinimą patirtim toms mamoms, kurios parašė man asmeniškai, ir šiaip visoms, kurios dalinasi savo patirtim, džiaugsmais ir vargais šitame forume. Labai smagu žinot, kad ir aš esu šitų nuostabių mylinčių vaikus žmonių būry  rolleyes.gif
Mes be proto laukiam teismo, bet šiuo metu laiką tempia dokumentų vaikščiojimas šen ten ir kol kas tik lankom savo kleckutę, nes be teismo sprendimo jos mums neatiduoda  verysad.gif Iš visos širdies jaučiu, kad mažikė yra mano vaikas, noriu ją myluoti, bučiuoti, laikyti apkabinus (o ji nelabai suprantą ką išdarinėju)  doh.gif Ir kai ji man nusišypso ar pirštukais liečia veidą, viskas mano viduj virpa iš begalinės laimės - nebaisios jokios ligos, jokios diagnozės ar nekokie genai... Ir nors likimas neleidžia man su vyru susilaukti savo bio vaikų, aš kartais pamąstau, kad turbūt ne be reikalo. Gal tik taip mes galėjom atrasti būtent tą savo vaiką, nes ji yra skirta būtent mums  wub.gif Neveltui turbūt visi mums ir sakė, kai dar laukėm pasiūlymo - turėkit kantrybės, nes turi praeiti laiko, kol atras būtent jums skirtą vaiką. Niu negaliu patikėt ir atsidžiaugt, kad tas suporavimas pavyko taip idealiai  smile.gif

4u.gif labai džiaugiuosi su JUmis kartu. yra taip kaip turi būti, ir ne kitaip. sekmės Jums didžiulės teisme. Mus Teismas (I posėdis) labai nuvylė, rugpjūčio 1 d. dar vienas. šis tikiuos jau bus lemiamas. Ir mūsų mergaičiukė bus jau mūsų dukrytė. smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmandra @ 2012 07 30, 13:49)
Mus Teismas (I posėdis) labai nuvylė,  rugpjūčio 1 d. dar vienas. šis tikiuos jau bus  lemiamas.

kas atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(vilmandra @ 2012 07 30, 14:49)
4u.gif  labai  džiaugiuosi su JUmis  kartu.  yra taip kaip turi būti, ir ne kitaip.  sekmės  Jums  didžiulės  teisme. Mus Teismas (I posėdis) labai nuvylė,  rugpjūčio 1 d. dar vienas. šis tikiuos jau bus  lemiamas. Ir mūsų  mergaičiukė bus  jau mūsų dukrytė.   smile.gif  wub.gif

ka teisejai nepatiko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slavlanta: 30 liepos 2012 - 15:10
biski tinginiuke - sveikinu pagaliau suradus savo dukryte thumbup.gif Galiu tik isivaizduoti, kaip prailgsta laikas laukti, kada mazoji bus su jumis, nes mes savaji suneli galejome veztis vos ne ta pacia diena, ir visi jau budami kartu laukeme teismo, tvarkemes dokumentus ir pan. Bet vis tiek smagu skaityti tokius postus kaip tavo ir matyti, kad esi laiminga ir dar viena mazuteli tokiu padarei wub.gif
Auklyte, aciu uz sveikinimus 4u.gif
Zuiketuk, pagaliau susitikai su savo mazyte. Kaip nuostabu! Didziausi sveikinimai wub.gif
Vilmandra, laukiam jusu teismo, ir tikekites kad si karta viskas bus gerai 4u.gif O kuo gi nuvyle pirmasis posedis?
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2012 07 31, 10:55)
biski tinginiuke - sveikinu pagaliau suradus savo dukryte  thumbup.gif Galiu tik isivaizduoti, kaip prailgsta laikas laukti, kada mazoji bus su jumis, nes mes savaji suneli galejome veztis vos ne ta pacia diena, ir visi jau budami kartu laukeme teismo, tvarkemes dokumentus ir pan. Bet vis tiek smagu skaityti tokius postus kaip tavo ir matyti, kad esi laiminga ir dar viena mazuteli tokiu padarei wub.gif
Auklyte, aciu uz sveikinimus  4u.gif
Zuiketuk,  pagaliau susitikai su savo mazyte. Kaip nuostabu! Didziausi sveikinimai  wub.gif
Vilmandra, laukiam jusu teismo, ir tikekites kad si karta viskas bus gerai  4u.gif O kuo gi nuvyle pirmasis posedis?

4u.gif Laba visoms.
Teismo laukiu ramiai, jau blogiau nei buvo nebetūrėtų būti. Teisėjai papuolėm visiškai "šviežiai iškeptai", vos kelinta byla, o ką kalbėt apie įvaikinimo bylą. pasitart su kuom matyt irgi netūrėjo, nes mūsų rajone sakė arti 20 m. nėra buvę įvaikinimo bylos. tai čia kažkas tokio smile.gif smile.gif
Kad vilkina byla, tempia, klausia neaišku ko, skaito pati sau, tai jau net juoką kėlė, net nebepikta nebebuvo, net pavardės nepasako, pataisiau ,ji vėl savo. netiko jai medicininės pažymos mūsų, nes buvo senojo formato , be GKK parašų, tos mūsų pažymos iš bylos,kai rajono VTAS ruošė dokumentus įvaikinimui. tas pirmiausia. antra, su mumis gyvena mano pilnametis sūnus. liepė atneš jo raštišką sutikimą. nors išvadose ,kurias paruošė ,kursus vedę darbuotojai, labai plačiai aprašytas bendravimas jų su mano sūnumi, ir jo pozicija šiuo klausimu, ir taip pat TAS pareiškimas dėl jo sutikimo. Ne, panoro ,kad dar atskirai būt parašytas. Paklausiau : ar reikia patvirtinti notariškai, sako:ne. kažkaip nerimta, tai ir pati galiu tokį sukurpti.. nesvarbu, pasirašėm namie. O trečia : į posėdį atsivesti mergaitę. Nu tas tai čiut iš kojų neišvertė, vaiką 4 m. i Teismą. ar tai čia to reikia ? ką ji ten veiks, kam to streso ?? pasišniukštinėjau, sako ji prašyt atsivest gali, o aš ir vaikų namų direkcija galim nesutikt... bet ar eisi dabar dar su ja konfliktuot- eisim, lai cekavijasi, juk neturim ko slėpt. bet tai man nepatinka. tai tiek. labai sklandus mūsų įvaikinimo kelias buvo iki atėjom į mūsų kaimo Teismą. čia ir iškilo, kuo didesni kaimiečiai , tuo nebežinom kur kiek pūstis... man nejauku buvo, o juk turėtų iš idėjos būt visai kitaip. paspaust ranką valstybės vardu, padėkot, kad sutaupom pinigų šaliai biggrin.gif biggrin.gif
Iki rytojaus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmandra @ 2012 07 31, 20:02)
O trečia : į posėdį atsivesti mergaitę.  Nu tas tai čiut iš kojų neišvertė, vaiką 4 m. i Teismą. ar tai čia to reikia ? ką ji ten veiks, kam to streso ??
Mes kai ėjom dėl globos(užkrito žodis,kokios-pastovios,ilgalaikės?)patys nusivedėm 3,5m Pupą,nes niekas nepasakė,kas ten ir kaip.Bet palikom pas pažįstamą teismo sekretorę.Teisėja liepė atsivest,bandė kalbint,dukrytė pradėjo verkt ir nekalbėjo,tai liepė atnešti pažymą iš logopedės blink.gif ?Ką tai turi bendro su nuolatine globa?Dar liepė atnešti vyro mamos namų knygą ir jos raštišką sutikimą globoti...Gyvenam atskirai,bet vyras buvo registruotas anytos bute.Vėl gi-jokios logikos...kai ėmėm mergytę,lankėm kursus,teikėm visus įmanomus dokumentus,senutės sutikimo nereikėjo,o paskui staiga tapo būtinas blink.gif
Gal taip bandoma parodyti,kas "dirba"?
Sėkmės,Vilmandra Jums visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmandra @ 2012 07 31, 20:02)
O trečia : į posėdį atsivesti mergaitę.  Nu tas tai čiut iš kojų neišvertė, vaiką 4 m. i Teismą. ar tai čia to reikia ? ką ji ten veiks, kam to streso ??  pasišniukštinėjau, sako ji prašyt  atsivest gali, o aš ir vaikų namų direkcija galim nesutikt... bet ar eisi dabar dar su ja konfliktuot- eisim, lai  cekavijasi, juk neturim ko slėpt.  bet tai man nepatinka.

Kuris čia rajonas toks?

man TO rajono, iš kur Braškė, VTAS informavo, kad privalėsiu vaiką į teismą atvežti, o ten gal bus skandalingas jos tėvas. Informavau savo VTAs, jie man sudėstė kelią - jei pareikalaus teisėja - eiti į savo miesto (rajono) Pedagoginę Psichologinę tarnybą ir paprašyti pažymos, jog vaiko į teismą vežti nerekomenduojama.
bet nepaprašė, VTAS atstovavo kita moteriškė.
Atsakyti