Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo III

4u.gif Labuka visoms.
mes po Teismo, baigėsui mūsų nervų tampymas. Sprendima (ar nutartį) atiduos 9 d. kad ir kaip prašiau anksčiau, paskyrė šią dieną. na kai jau išlaukėm ir atlaikėm posėdžius, tas dienas kaip nors pratemsim. smile.gif
Mūsų dukriukas buvo nuostabi, kaip ir vaikas, čiauškėjo (trukdė poniai teisėjai) bet ką darysi, pati prisiprašė, o aš per daug jos ir neraminau, lai mato vaiko laimę. o ji kaip užskta : mamyte,kas čia, kodėl ta teta taip juokingai apsirengus ir pan... man patiko. paskui Teisėja ją pasikvietė prie savęs ir klausė tyliai , bet iš atsakymų supratau : kokia pavardė,kiek tau metų, kas su tavim gyvena namuose, kiek ten yra brolių, kaip tu sutarti su jais, kas ten sėdi (parodė į mus ). o mano mažė lyg iš popieriuko skaitytų : aiškiai, drąsiai atsakinėjo, o paskui matyt jai pabodo tie klausimai, ji atsisuko į mane ir garsiai: Mamyt ,aš sysiu noriu biggrin.gif tai taip ir nustojo ją kamatinėt... pakelnojo dar lapus, dar kartą paklausė mano motyvų įvaiinti būtent tą mergytę : atsakiau,kad ji buvo pirmoji mums pasiūlyta ,ir priėmėm ją kaip Dievo dovaną, nesirinkdami iš 3-4 . Tai ją įtikino , matyt. kažko daugiau ir nebeklauinėjo. išėjom visi ramūs ir laimingi. o mažė,kaip niekad , toia lipšni, tokia meili .. bigsmile.gif ar gali tokia maža varlytė jau suprasti kiek tai lemtinga jai diena ??? tokie visi laimingi. thumbup.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmandra @ 2012 08 01, 17:15)
o mažė,kaip niekad , toia lipšni, tokia meili .. bigsmile.gif  ar gali tokia maža  varlytė jau suprasti kiek tai lemtinga jai diena ???  tokie visi laimingi.  thumbup.gif  wub.gif
Nuoširdžiausi sveikinimai clap.gif
Iš patirties galiu pasakyti,kad varlytės jaučia daugiau,nei mes pajėgiam suprasti 4u.gif
Atsakyti
Vilmandra,
sveikinimai kuo nuoširdžiausi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arna: 01 rugpjūčio 2012 - 19:34
Vilmandra, didziausi sveikinimai Jūsų šeimai, būkit laimingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū, Germine, Arna, Auklyte, jums nuoširdžiai už sveikinimus, už palaikymą , už tai ,kad esat. thumbup.gif
tikrai taip gera ir ramu jau, viskas sieloj ir širdy taip pasikeitė. viskas aišku ir nebėra : o gal, o kas jei ir pan.. ??? tie biurokratiniai trukdžiai savo daro . verysad.gif dabar labai laukiu kada galėsiu sutvarkyt dukriukui dokumentus, o tada krikštynos 4u.gif
ačiū JUms. Vilma
Atsakyti
Siunciu ir as savo nuosirdziausius sveikinimus Jusu pagausejusiai seimynai!!! 4u.gif
Atsakyti
Vilmandra prisidedu ir as prie sveikinimu jusu pagausejusiai seimynai. Smagu, kada varlyte kvarksi su sypsena veiduke biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vakar prajuokino mane vaikas smile.gif Vakare sedi ant keliu pas mane, vyras prieina, pabuciuoja mane, o sunus ir sako jam: nemylek mama, ji mano lotuliukas.gif
Toks pavydus, net juokas ima...ir dziaugiuosi, kad prieraisumo sutrikima iveikem smile.gif
Naujiems tevams linkiu kantrybes ir kuo greiciau kad visi seimos nariai pajustu, kad esa viena seima.
Atsakyti
4u.gif
laba.
pasiemiau sprendimą ką tik. kaip ir (su baime) tikėjausi, įsigalios po 30 d. apie jokį sprendimo vykdymą nedelsiant , nė sapnuose. Nors prašiau jos to per abu posėdžius; parašyta po įsigaliojimo ,reiškia po rugsėjo 9 d, per tris dienas kreiptis į CMS,pagal vaiko gimimo vietą, dėl naujo liudijimo.
nu žiurkė (atsiprašau) paskutinė ta teisėja. visvien verda man , kad reikia apie ją nors per rajoninę spaudą kažką sukurt, nors tiek,-gal lengiau bus. tokia ožka kokių reta. pati savo vaikelio neaugina, matyt, nesuvokia kam čia jiems (mums) svetimi ??? schmoll.gif tiesiog, ore jutosi jos priešiškumas , nors asmeniškumų negali būt jokių, ji visiška naujokė mūsų Teisme.
esu nusivylusi labai. kaip susitvarkysiu darželį - jau nežinau.
Atsakyti
Vilmandra, nu tikrai jums nenuskilo su ta teisėja, yra, deja, visokių puskvaišių neatsiprašant wacko.gif mums irgi tokia pasitaikė viena, pavaduojanti vaikų namų direktorę - pasiskambinau susitarti dėl dukrytės pasiėmimo, nes šiandien kaip tik teismas įvyko (per 3 sav. nuo dokumentų teismui pridavimo-tikrai rekordiškai greitai, dėka geros supratingos teisėjos ir visus spartinusios mus kuruojančios vaikų teisių darbuotojos). Žodžiu, pasiskambinau ir man ta pavaduojanti direktorę pradėjo mykti į ragelį, kad ne, neatiduosim vaiko, nors ir turit teismo sprendimą, reikės laukti dar mėnesį, kol jis įsigalios. Nu tiek užsiutau, norėjau ją bash.gif gun_bandana.gif bet reikėjo maloniai kalbėt... Aiškinu jai, kad su direktore buvom sutarę, kad vos tik turėsim teismo sprendimą, nesvarbu, kad dar neįsiteisėjusį, iškart galėsim vežtis vaiką namo (jau užteko ir to, kad prieš teismą jos mums neatidavė). Nu o ta nupiepusi mumija mykia savo ir viskas. Nu blyn galvoju, aš taip nepaliksiu. Sutvardžiau ašaras ir kadangi direktorė buvo davus savo mobilų, o skambinant nekėlė rago (juk atostogose), tai parašiau sms (iš 6 sms), priminiau, ką tarėmės ir paprašiau savo kolegę biški apšviesti. Tai viskas baigėsi gerai ir ta mumija, nors ir nenoriai, leido mums vaiką pasiimti. Fuij, tokia bjaurybė, trūksta žodžių. Čia reikia rankom plot ir strikinėt iš laimės, kad iš jų vaiką pasiims tėvai, kad jiems mažiau vargo bebus, bet ne, kur tau, dar pagalius į ratus kaišioja puskvaišė censored2.gif Dar soc. darbuotoja vadinasi, geriau asociales dabotų, o ne normaliems žmonėms su vaiku trukdytų būti. Kiek teko bendraut su kitom mamom, nu visiems tuos vaikus duodavo be jokių teismų, tik imkit ir auginkit, o mums matai kitokios sąlygos... Tai va, ir mums buvo strioko, būtinai turėjo atsirasti viena bjauri bobšė tarp visų kitų, kurie elgėsi supratingai ir darė viską, kad teismas įvyktų kuo greičiau. Vėl išsiplėčiau, nu bet nemoku trumpai blush2.gif Svarbiausia, kad teismas įvyko, viskas praėjo super ir antradienį vežamės savo kleckutę namo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biski tinginiuke @ 2012 08 10, 14:08)
Vilmandra, nu tikrai jums nenuskilo su ta teisėja, yra, deja, visokių puskvaišių neatsiprašant  wacko.gif mums irgi tokia pasitaikė viena, pavaduojanti vaikų namų direktorę - pasiskambinau susitarti dėl dukrytės pasiėmimo, nes šiandien kaip tik teismas įvyko (per 3 sav. nuo dokumentų teismui pridavimo-tikrai rekordiškai greitai, dėka geros supratingos teisėjos ir visus spartinusios mus kuruojančios vaikų teisių darbuotojos). Žodžiu, pasiskambinau ir man ta pavaduojanti direktorę pradėjo mykti į ragelį, kad ne, neatiduosim vaiko, nors ir turit teismo sprendimą, reikės laukti dar mėnesį, kol jis įsigalios. Nu tiek užsiutau, norėjau ją  bash.gif gun_bandana.gif bet reikėjo maloniai kalbėt... Aiškinu jai, kad su direktore buvom sutarę, kad vos tik turėsim teismo sprendimą, nesvarbu, kad dar neįsiteisėjusį, iškart galėsim vežtis vaiką namo (jau užteko ir to, kad prieš teismą jos mums neatidavė). Nu o ta nupiepusi mumija mykia savo ir viskas. Nu blyn galvoju, aš taip nepaliksiu. Sutvardžiau ašaras ir kadangi direktorė buvo davus savo mobilų, o skambinant nekėlė rago (juk atostogose), tai parašiau sms (iš 6 sms), priminiau, ką tarėmės ir paprašiau savo kolegę biški apšviesti. Tai viskas baigėsi gerai ir ta mumija, nors ir nenoriai, leido mums vaiką pasiimti. Fuij, tokia bjaurybė, trūksta žodžių. Čia reikia rankom plot ir strikinėt iš laimės, kad iš jų vaiką pasiims tėvai, kad jiems mažiau vargo bebus, bet ne, kur tau, dar pagalius į ratus kaišioja puskvaišė  censored2.gif Dar soc. darbuotoja vadinasi, geriau asociales dabotų, o ne normaliems žmonėms su vaiku trukdytų būti. Kiek teko bendraut su kitom mamom, nu visiems tuos vaikus duodavo be jokių teismų, tik imkit ir auginkit, o mums matai kitokios sąlygos... Tai va, ir mums buvo strioko, būtinai turėjo atsirasti viena bjauri bobšė tarp visų kitų, kurie elgėsi supratingai ir darė viską, kad teismas įvyktų kuo greičiau. Vėl išsiplėčiau, nu bet nemoku trumpai  blush2.gif Svarbiausia, kad teismas įvyko, viskas praėjo super ir antradienį vežamės savo kleckutę namo  thumbup.gif

4u.gif laba. aš apakus ir pašiurpus. kaip visur skirtingai. turi teismo nutartį ir neduoda vaiko. nu nežinau ką bučiau vertusi. jus šaunuolė,kad siekėtės su direktore. Mūsų vaiknamio valdžia, mum sakė, tik važiuokit čia imkitės, mes laukiam išskėstom rankom tokių žmonių, atvažiuokit ir kitų atsivežkit, tik duokit šeimą tiems vaikams. gal kad mes vyresni ??? bet jei tu jau pateiki išvadą,kad vaikiniesi, viskas ,- ko dar ??? baisu ,kai tokios "žiurkėnės" "rūpinasi" vaikų gerovę ir koreguoja jų likimus. gero JUms antradienio. V.
Atsakyti
4u.gif Biski tinginiuke,
kaip jus?? jau namie, parsivezet ? ar viskas gerai?
Atsakyti