Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mažiai 2004:), plepam..., būnam kartu...

QUOTE(karapuzike @ 2011 09 13, 13:08)
o as sia savaite ant biuliotenio. Daniele pasigavo streptokoko bakterija.. gydomes. Namie karantinas.

oi, sveikit! 4u.gif
QUOTE(Dusia @ 2011 09 13, 13:16)
Oi oi, karapuzike, imk balionėlį  4u.gif

Kažin, ar Džordža beužeina čia, bet vis tiek SU GIMTADIENIU!!!!!!!

Su tortadieniu!!!!
Atsakyti
sveikos 4u.gif

vakar vakare varėm į Laisvę, tai tokia šventiška nuotaika, prabuvom visą vakarą, pasisveikinom su Kirilenka (o žmona/draugė kokia baisi blink.gif blink.gif ), Molia, Blatu. Bare su serbų sirgaliais pakalbėjom, žodžiu krepšinio šventė jaučiasi labai.

QUOTE(Dusia @ 2011 09 13, 11:46)
Koste, taigi yra tų bilietų! Pažiūrėk tiketos puslapį smile.gif

aha, yra-379 lt, tai mums dviem kažkaip brangoka švelniai tariant. Bet ačiū, kad pasakei, vakar vienam darbuotojui nupirkom kaip bonusą doh.gif

QUOTE(karapuzike @ 2011 09 13, 13:08)
Daniele pasigavo streptokoko bakterija..

OMG, man šitas žodis iki šiol šiurpą kelia unsure.gif laikykitės, išsikapstysit 4u.gif
Atsakyti
Džordža, su gimtadieniu 4u.gif

Dusia, super thumbup.gif thumbup.gif

Aš vakar irgi pasivaikščiojau po Laisvę, sujudimas jaučiamas, fainai thumbup.gif paplepėjom su mūsų verslininke Jurgitar ax.gif thumbup.gif Barų aptarnaujantis personalas kaip ant adatų, krepšininkų ir sirgalių užsakymus aptarinėja biggrin.gif
Dramteatrio vadovas nukritusias šiukšles prieš teatro įėjimą renka thumbup.gif prie arenos darbininkai gazonus dar grėblioja, visi pasitempę thumbup.gif

Mažoji mano apsisnargliavo doh.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...i.d?id=49589804

vsio, MB su vaikais galės per dieną matytis maksimum 2 val ax.gif

p.s. kaip man pikta ant komentatorių kurie varo ant Kauno, kad tipo pasišiks ir pan., man vakar taip nepasirodė, sujudimas didelis, visi gražūs, bare (apie visus kalbėt nenoriu, nes pračekinom tik viename) alaus kainos tokios pačios kaip visada, tvyro tokia šventiška atmosfera....
Atsakyti
gal silainiuose kokia pencininke pazisti kuri galetu kasdiena Barbora parlydeti namo po mokyklos su autobusu ?

Dzordza, su tortadieniu !
Atsakyti
Eina ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 14 rugsėjo 2011 - 21:48
Dusia, tai kąąą tu ten arenoj vekei??????

aš turiu bilietus šeštadiniui į areną. Visai nenorėjau ten matyt LT sad.gif
Atsakyti
Liūdnuma... sad.gif
Atsakyti
Patikrinom mes irgi Kauno pasiruošimą, viskas žinokit aukštumoj: barai atidaryti, gatvėse staliukai, alus- nuo 2,90 lt, muzika, telikai, panikės Kauno žemlapiukus dalina, kad ne vietiniai hotelius rastų, žodžiu, liuksas.

tik vistiek liūdna ,kad prakišo (nežinau, kaip su makedonais kalbėsiu. aš gi turiu draugų ten)
Atsakyti
Sveikos. Vakar buvom Fanu zonoj. Jausmas panasus kaip viduj, tik kad viduj alaus nenusipirksi lotuliukas.gif .Ziauriai liudna ir sveikatos ner, o turiu vel lekti i Laisve, kur makedonai vel palei nosi vaikstines verysad.gif .
Atsakyti
Labuka,

Liūdna liūdna, žiauri rungtynių pabaiga schmoll.gif Bet kaip sakoma, kai varai taškas į tašką, rungtynių pabaiga yra tiesiog loterija. Taip sirgom vakar už slovėnus, o šiandien jie bus mirtini mūsų priešai smile.gif Reik būtinai juos padaryt ir išsaugot galimybę žaisti olimpiadoj lithuania.gif

QUOTE(ŽOLĖ @ 2011 09 14, 22:05)
Dusia, tai kąąą tu ten arenoj vekei??????
Prarėkiau visą balsą doh.gif Atsikėlus kalbėjau kaip choncius, ale dabar jau biški geriau biggrin.gif
Atsakyti
La...

Vakar buvo vienas iš nedaugelio kartų, kai liūdėjau pažiūrėjau kašį, eina, sau....

Jurgitar, o tu Laisvėj dirbi ???
Atsakyti