Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mažiai 2004:), plepam..., būnam kartu...

Baisiai liūdna verysad.gif

QUOTE(Jurgitar @ 2011 09 15, 07:16)
o turiu vel lekti i Laisve, kur makedonai vel palei nosi vaikstines verysad.gif .

apmėtyk juos muilais mad.gif gun_rifle.gif devil.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2011 09 15, 09:05)
La...
Vakar buvo vienas iš nedaugelio kartų, kai liūdėjau pažiūrėjau kašį, eina, sau....

Jurgitar, o tu Laisvėj dirbi ???

Sia savaite muilais mugej prekiaujam. Atradau,kad CIA nemokamas internetas, tai mokinuosi naudotis is telefono.
Atsakyti
Vajei vajei, kokios sunkios buvo rungtynės karsta.gif Nu bet laimėjom! thumbup.gif Ir vartų į olimpiadą neuždarėm lithuania.gif
Atsakyti
merginos sakykit gal mates kur normaliu golfuku mergaitisku pirkti???
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2011 09 15, 19:25)

Jei rasi, ir man pasakyk, jei aš rasiu, tau pasakysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2011 09 15, 19:25)

as is ten kur visada baltu pries rugsejo 1a prisipirkau keleta 4u.gif Jei reikia sakykit kokiu dydziu ir kiek ir kokios spalvos ir uzklausiu ar turi
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2011 09 15, 21:02)
as is ten kur visada baltu pries rugsejo 1a prisipirkau keleta  4u.gif  Jei reikia sakykit kokiu dydziu ir kiek ir kokios spalvos ir uzklausiu ar turi

jei ten pat kur ir seniau tai man daug ko reiktų biggrin.gif Mano ciocėms golfukų ir pižamų reik blush2.gif
Atsakyti
O gal kas ruošiasi iš laredouto užsakinėt? Būčiau draugė biggrin.gif

Parėjau iš mažės klasės susirinkimo. Nu ką galiu pasakyt... Auginti mergaitę vienas džiaugsmas ir grožis nail.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2011 09 15, 20:02)
as is ten kur visada baltu pries rugsejo 1a prisipirkau keleta  4u.gif  Jei reikia sakykit kokiu dydziu ir kiek ir kokios spalvos ir uzklausiu ar turi

o kokios ten kainos?
Atsakyti
QUOTE(Dusia @ 2011 09 15, 16:45)
Vajei vajei, kokios sunkios buvo rungtynės  karsta.gif Nu bet laimėjom!  thumbup.gif  Ir vartų į olimpiadą neuždarėm  lithuania.gif

tas krepšinis baigia nervus ištampyti unsure.gif biggrin.gif

QUOTE(karapuzike @ 2011 09 15, 20:02)

o tik balti? nes kitokių spalvų (žalia, juoda, rudi atspalviai) man irgi reikėtų, jei būtų 4u.gif

Sunkiai pirmokė kėlėsi šiandien unsure.gif
Bet man koks kaifas, kai tokiu oru niekur nereikia eiti ir gali ramiai sau su minkštu chalatu gerti kavą šiltame kambaryje barbenant lietui į langą thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
DD, dabar jau varyk į lauką, saulė ridinėjasi žeme biggrin.gif

Mūsų mokykloj daug sergančių, Letą šiandien jau palikau namie doh.gif Laukiu, kada Benas atkris doh.gif

Pirkau šiandien broliui dovanų bilietukus į rytojaus rungtynes, tai ir sau nusipirkau rolleyes.gif neiškenčiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia: 16 rugsėjo 2011 - 11:51
QUOTE(Agotukas @ 2011 09 15, 21:41)
O gal kas ruošiasi iš laredouto užsakinėt? Būčiau draugė  biggrin.gif

a yr ko gero dabar? Aš neseniai dariau išpardaviminį užsakymuką smile.gif Bet jei kompanijos būtų pakavimo mokesčiui, galėčiau kooperuotis ax.gif

QUOTE(Dew drop @ 2011 09 16, 09:28)
Bet man koks kaifas, kai tokiu oru niekur nereikia eiti ir gali ramiai sau su minkštu chalatu gerti kavą šiltame kambaryje barbenant lietui į langą  thumbup.gif  biggrin.gif

nesierzinam cool.gif
Atsakyti