Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mažiai 2004:), plepam..., būnam kartu...

Labuka,

QUOTE(karapuzike @ 2011 09 19, 13:51)
Zodziu taip. Del golfuku tai pakalbinau ir sake jie dabar po 14 lt. Surasiau mazdaug kokiu jus noretumet, tai sake ant dienu leks ir paziures  kokiu yra ir atves man. Darysim meeta  biggrin.gif
good.gif

QUOTE(ŽOLĖ @ 2011 09 19, 21:24)
Šiandien mano herojus pirmą k. pats parvažiavo namo iš mokyklos. Jaaazau, kaip nervavausi  doh.gif  unsure.gif
Malačius thumbup.gif

Čiut neapsižliumbiau beskaitydama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia: 20 rugsėjo 2011 - 07:03
Laba dienele
Vejas tai lanko vis dar futbola, o mokykloj uzsirase i nemokamus stalo teniso ir sporto burelius, buna pirmadieniais treciadieniais vietoj 6 pamokos. Ir dar i dziudo uzsimane, Raudondvario gimnazijoj buna puse keturiu prmadieni ir treciadieni, 10lt menesiui, tai sakiau jei nori tegul eina kol entuziazmo yra, svarbu pamokas spetu paruost, itariu atsibos jam greitai tie bureliai ir liks vel tik futbolas, o jeigu neatsibos tai tegul lanko smile.gif
Siand reikejo i mokykla daikta is S raides nusinesti, tai lauke sraige pasigavo doh.gif tikiuosi isgyvens ta sraige, nes nusinese dezutej lapu prisidejes ir visa chebra susoko nagrinet vargsiukes doh.gif liepiau po pamokos i lauka isnest ir ant zoles paleist ax.gif

QUOTE(ŽOLĖ @ 2011 09 19, 22:24)
Ogis futbolą vėl lanko. Vežiot reik iki Purienų, eina sau  doh.gif bet nori. O mokykloj nieko nenori lankyt, nei šokių nei dailės nei choro. tai aš ir nesiūlau, nenori - nereikia. Šachmatus nori, bet jie dar neprasidėjo ir neaišku ar bus. 

Šiandien mano herojus pirmą k. pats parvažiavo namo iš mokyklos. Jaaazau, kaip nervavausi  doh.gif  unsure.gif

O kodel taip toli jums g.gif Jauciu ir as kaip ant adatu buciau sedejus kol is namu nebutu paskambines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2011 09 19, 13:49)
Su sokiais nesiseka, nepavyks lankyt, nes nei mokykloj, nei pas senus trenerius nesusidare grupes ar kas ten ir uzsiemimu nebus. Tai dabar blaskausi, nezinau kur ta vaika uzrasyt doh.gif . Ka jusu vaikai lanko, kur ir uz kiek biggrin.gif ?

Martyna eina į tautinius prie Vytauto parko į tą geltoną pastatą (nežinau kaip vadinasi blush2.gif ) už 15Lt/mėn. Gali ten pabandyti, mums netoli, nebrangu, vadovė tikrai profesionalė mirksiukas.gif Renka grupę iki 12 vaikų, vietų dar yra.

QUOTE(karapuzike @ 2011 09 19, 13:51)
Zodziu taip. Del golfuku tai pakalbinau ir sake jie dabar po 14 lt. Surasiau mazdaug kokiu jus noretumet, tai sake ant dienu leks ir paziures  kokiu yra ir atves man. Darysim meeta  biggrin.gif

liuks thumbup.gif

QUOTE(Dusia @ 2011 09 20, 07:01)

aha drinks_cheers.gif ir aš blush2.gif gražiai parašyta

Vakar kalbėjau su mokytoja, tai ji siūlė su būreliais pirmokams nepersūdyti (nes norėjau Martyną dar kur nors užrašyti) unsure.gif vaikai lengvai gali persitempti nuo info ir naujovių pertekliaus ir tada jau dažniausiai kenčia mokslai ir noras mokytis aplamai g.gif bet man rodos, kad čia individualiai, nors nusprendžiau, kad nepulsim į psichozę dėl papildomo lavinimosi - mums užteks šokių ir baseino rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

aš irgi su būreliais jau maždaug susidėliojau ax.gif Kostas lankys sporto būrelį (čia mokykloj, po pamokų, nemokamas), anglų kalbą (mokykloj, lankys visa klasė, mokėt kažkiek reikės), baseinas (visa klasė važinės vietoj fizinio vieną kart į sav.-čia cool), nu ir dar l.nori į karatė blink.gif tegu eina, būrelis mokykloj, vakarais, ves ten visoks čempionas, o kas labiausiai patinka reklaminiam buklete " treniruojame individualiai, treneris gali atvykt į jūsų namus" lotuliukas.gif Su mb sakom-geriam mes vynelį prie tv, o treneris prie sienos vaikus karatė moko, o mes taip-varyk varyk, duok duok lotuliukas.gif

aš irgi užsirašiau į būrelį-mokinsiuos anglų kalbą cool.gif , o Kostui pasakiau-blogai mokinsies, neklausysi-eisi šokius arba dainavimą, tai čia bausmė būtų jam jmj kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus mokykloj ir vyks karate uzsiemimai, gal pas ta pati kovu meistra - Viliu Kalvaiti? biggrin.gif
DD, sokiai gal Vijolinoj? Kokiu laiku vyksta?
Bet ziuriu cia daugumos tai pigus bureliai. As kur i sokius norejau leist, tai 50lt/men. butu kainave.

As tai nezinau kaip maniskei drasos ir pasitikejimo savim ipust. Namie tai sustreke, kieme su draugu irgi vadovauja, bet mokykloj... doh.gif . Ypac pirmadieniai sunkus, su asarom buna.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2011 09 20, 11:25)
1. Pas mus mokykloj ir vyks karate uzsiemimai, gal pas ta pati kovu meistra -

2. As tai nezinau kaip maniskei drasos ir pasitikejimo savim ipust. Namie tai sustreke, kieme su draugu irgi vadovauja, bet mokykloj... doh.gif . Ypac pirmadieniai sunkus, su asarom buna.

1. Mantas Špokas

2. o kam jai tos drąsos ir būt šustreke? suaugę žmonės irgi ne visi vienodi. savaitgalį kažkokią laidą apie vaikus žiūrėjom, tai ten psichologė sakė, kad nereikia iš vaiko dirbtinai daryt šustro. mano vaikai namie irgi l.šustri, o visuomenėj ne ir nematau čia nieko blogo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koste @ 2011 09 20, 13:19)
tai ten psichologė sakė, kad nereikia iš vaiko dirbtinai daryt šustro. mano vaikai namie irgi l.šustri, o visuomenėj ne ir nematau čia nieko blogo ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maciau ir as ta laida. As nenoriu, kad butu sustra, bet kad nebijotu elementariu dalyku smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Koste @ 2011 09 20, 10:56)
... o Kostui pasakiau-blogai mokinsies, neklausysi-eisi šokius arba dainavimą, tai čia bausmė būtų jam jmj kokia lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Zinok gera ideja. Barborai irgi pagasdinsiu tuo, nes ir ji nenori nei sokti nei dainuoti.
Lanko dailes mokykla ( mokykloje yra salia visu pamoku papildomos 2 valandos iterptos i pamokas), bet sake nori dar...
ir baseina. Pabande ir labai jai patiko.. is karto po pamoku ir po to aukle ja pasiima ir parveza namo.
Gal kas ryt is ryto nori pas mane kavos ? Paskutine biuliotenio diena... visi sveiki. po pietu leksiu uzsidaryti biulioteni pasiimti pazyma i baseina ir i darzeli...

Vejas su sraige tai saunuolis... Barbora tai visa vasara varles gaude ir augino su kaimynes mergaite kieme pasidariusi ale prudeli ( sprindis ant spriindzio) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 20 rugsėjo 2011 - 16:00
QUOTE(Koste @ 2011 09 20, 13:19)
mano vaikai namie irgi l.šustri, o visuomenėj ne

visi į mamą hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2011 09 20, 11:25)
DD, sokiai gal Vijolinoj? Kokiu laiku vyksta?
Bet ziuriu cia daugumos tai pigus bureliai. As kur i sokius norejau leist, tai 50lt/men. butu kainave.

ne, ne Vijolinoje, o šalia geltonas pastatas visai ant Parodos kampo. Buvę Pionierių rūmai kažkada, o kaip dabar vadinasi, tai nežinau.
50 Lt/mėn tai dar ne daug. Aš kai domėjausi apie šokius, tai pvz Giulijos studija 130Lt/mėn, buvusiam Laukiniam arklyje kažkoks kolektyvas -100Lt/mėn. Įvairių yra smile.gif
Atsakyti
Jurgitar Vejo futbolas 60lt/men, o dziudo nezinau ko cia taip pigiai ax.gif Mokykloj bureliai nemokami, bet ten tie bureliai tai as ju net neskaiciuoju normaliai, siaip leidziu viska ka nori lankyt su salyga kad pamokos nenukentetu, manau atsibos jam greitai ax.gif
DD ten vadinasi moksleiviu kurybos rumai berods, kazkas tokio ax.gif
Koste niu cia su sokiais ir dainom ideja thumbup.gif Mano Vejui irgi butu baaaisi bausme doh.gif
Atsakyti